Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/70c394e7-b118-4dbd-a62c-d1bd7522f7b7.jpg

Battlefield V (TÉMA) – čo je zle na jednej z najzaujímavejších FPS roka 2018?

Od vydania Battlefield V sme do tohto kúsku vložili nemalé množstvo času. Aj keď je to dielo, ktorého hranie nás skutočne baví, rozhodne nejde o titul, ktorý by bol bezchybný. Akými nedostatkami nový FPS projekt EA DICE trpí a čo by s nimi mali tvorcovia urobiť, vám načrtneme v našom dnešnom objemnom špeciáli. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/c54bf546-75e8-4254-a92c-fc990a8e1ac7.jpg

Battlefield V: Tides of War – Overture (Mini RECENZIA)

Ani nie mesiac po vydaní sa vydarená FPS od EA DICE, Battlefield V, dočkala prvej veľkej expanzie, ktoré jej v rámci bezplatného season passu Tides of War rozšírila o nový obsah. Čo všetko štartovný datadisk Overture prináša, aký sme si na neho po desiatich hodinách hrania vytvorili názor a mnoho ďalšieho vám povie naša recenzia.  Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/battlefield-5-pc-game-origin-cover.jpg

Battlefield V (RECENZIA) – Prekvapivo kvalitné FPS

Otvorená beta Battlefield V všetkým ukázala dielo, na ktorom mali tvorcovia z EA DICE ešte veľa čo dolaďovať, čo nakoniec viedlo k mesačnému odkladu dátumu vydania. V redakcii sme si v predošlých dňoch zahrali finálnu verziu tejto očakávanej FPS. Ako sa jej darilo v našich očiach, si máte možnosť prečítať v nasledujúcich riadkoch tejto recenzie.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií