AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/starfield-special-planeta-cover-nahled.jpg

Starfield – Všetko, čo vieme

Najambicióznejšia a zároveň úplne nová značka vývojárov z Bethesda Game Studios Starfield nás vezme do hlbín vesmíru a vyšle na epickú výpravu za záhadnými artefaktmi. Na čo sa v novom RPG môžeme tešiť, sa dozviete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-elder-scrolls-6-logo.jpg

The Elder Scrolls VI: platformy, herný svet a ďalšie info (ŠPEKULÁCIA)

Pokračovanie jednej z najúspešnejších fantasy RPG sérií z dielne Bethesda Game Studios je aj po rokoch od potvrdenia informácie, že sa s ňou počíta a bude sa vyvíjať, stále v nedohľadne. Neochota štúdia poskytnúť aspoň základné informácie o titule nahráva najrôznejším (aj veľmi divokým) špekuláciám o zasadení hry aj dátume vydania a platformách. Čo o hre zatiaľ vieme aj niektoré z teórií, si môžete prečítať v tomto článku. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/deathloop-key-art-nahled.jpg

Deathloop (RECENZIA) – Stratený v časovej slučke

Vývojári z Arkane Studios (Dishonored, Prey) vo svojom najnovšom titule opúšťajú bezpečné vody zabehaných značiek a prichádzajú na PC a PS5 s úplne novou akčnou adventúrou Deathloop, kde sa vžijeme do úlohy muža prežívajúceho jeden deň stále dokola. Dokázali tvorcovia zo zaujímavého konceptu vykresať ničím neobmedzenú zábavu, alebo sa dočkáme len opakujúcej sa nudy? Dozviete sa v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/microsoft-xbox-bethesda-nakup-novinka-cover-nahled.jpg

Microsoft plánuje kúpiť spoločnosť Bethesda (NOVINKA)

O nákupoch spoločnosti Microsoft v herných vodách sa už popísalo mnoho. Pod hlavičkou Xbox Game Studios sa už objavilo mnoho slávnych mien a teraz k nim možno čoskoro pribudne ďalšie, jedno z najväčších – Bethesda. Tá je súčasťou aktív spoločnosti ZeniMax Media, ktorú Microsoft kúpi. Autormi sérií Fallout či The Elder Scrolls to však len začína, pretože dozelena sa zrejme sfarbí tiež id Software, Arkane Studios či MachineGames. Viac v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fallout-76-wastelanders-recenze-nahled.jpg

Fallout 76: Wastelanders (Mini RECENZIA) – Je Západná Virgínia konečne plná života?

Osudy niektorých herných projektov jasne ukazujú, že nie vždy je dobré na vydanie tlačiť. Jedným z najvýraznejších zlyhaní vývojárov posledných rokov je rozhodne Fallout 76, na ktorom však jeho tvorcovia následne aktívne pracovali s tým, že na Steam dorazí v lepšej forme. Tak čo myslíte, podarilo sa Bethesde prostredníctvom Fallout 76: Wastelanders konečne uviesť svoju hru do stavu, v akom mala pri vydaní byť?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/doom-anniversary-retro-recenze-nahled.jpg

Doom 1 – 3 (Retro RECENZIA) – Legenda akčných hier, ktorá má stále čo ponúknuť

V roku 1993 vzniklo vydavateľstvo Take-Two Interactive či spoločnosť NVIDIA a Microsoft vydal prvú verziu operačného systému Winows NT 3.1. Okrem toho ale štúdio id Software vytvorilo hru, ktorá sa stala legendou a základným kameňom pre nasledujúce akčné hry z pohľadu prvej osoby. Rok po vydaní prvého Doomu vyšiel diel druhý, o osem rokov neskôr potom už značne odlišný Doom 3. V dnešnej retro recenzii sa pozrieme nielen na históriu týchto legendárnych strieľačiek, ale aj na to, ako sa hrajú dnes na moderných strojoch. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/doom-eternal-doomguy-sword-nahled.jpg

Doom Eternal má byť väčší a rýchlejší ako jeho predchodca (NOVINKA)

Odklad Doom Eternal nás veľmi nepotešil, chápali sme však, že je občas lepšie počkať ako vo finále dostať do rúk hru, ktorá nie je dokončená, a tak sme sa s odložením nakoniec zmierili. V minulých dňoch si toto očakávané dielo mohla hŕstka vyvolených novinárov vyskúšať na vlastnej koži. Aké dojmy v nich titul z dielní id Software zanechal, či má tentoraz hmatateľnejší príbeh a ako sa podarila technická stránka, vám povedia nasledujúce odseky. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cyberpilot-cover-recenze-nahled.jpg

Wolfenstein Cyberpilot (Mini RECENZIA) vás posadí za knipel nacistických strojov

Koniec júla nepatrí k najhorúcejším kandidátom na vydávanie počítačových hier, a preto všetci fanúšikovia strieľačiek s nádejou upínali svoj zrak k Wolfenstein Youngblood, od ktorého si sľubovali nespútanú zábavu v dystopickom Paríži. V jeho tieni sa krčí príbehová odnož na virtuálnu realitu Wolfenstein Cyberpilot, ktorá vám umožní ovládať pokročilé nemecké roboty. Ak vás láka likvidovať nacistov ich vlastnými zbraňami, prečítajte si našu minirecenziu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wolfenstein-youngblood-key-art-nahled.jpg

Wolfenstein: Youngblood (RECENZIA) – mladá krv preberá štafetu

Jedna z najslávnejších FPS sérií sa vracia na scénu, tentoraz však bez svojho typického protagonistu B.J. Blazkowicza. Masakrovanie nacistov si totiž vo Wolfenstein: Youngblood vzali na starosť jeho dcéry Jess a Soph, ktoré vôbec po prvýkrát v rámci tejto série prinášajú element kooperatívnej kampane. Ide o vítané osvieženie konceptu, alebo zbytočnú inováciu? Dozviete sa v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ghostwire-tokyo-nahled_2.jpg

Ghostwire: Tokyo (OZNÁMENIE) – nová adventúra od tvorcov The Evil Within

Konferencia Bethesdy tento rok priniesla veľmi nečakané odhalenie. Studio Tango Gameworks, ktoré stojí aj za sériou The Evil Within, si totiž pripravilo zaujímavo vyzerajúci počin s názvom Ghostwire. Hráčov čaká tajomno, miznúci ľudia a paranormálne javy – to všetko v Tokyu. Viac v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-elder-scrolls-online-elsweyr-cover-nahled.jpg

The Elder Scrolls Online: Elsweyr (RECENZIA) – nastal čas na lov drakov

Herný svet The Elder Scrolls Online je jeho tvorcami pravidelne doplňovaný o nové lokácie. Tie sú pridávané buď prostredníctvom bezplatných rozšírení alebo v rámci platených expanzií, ktoré si vďaka svojmu rozsahu vždy dokážu obhájiť svoju cenovku. Tento rok je čiernym koňom Bethesdy DLC Elswyer, ktoré opäť obohacuje Tamriel o novú lokáciu a veľa ďalšieho. Čo všetko tento datadisk prináša a ako nám sadol, vám prezradí naša recenzia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/starfield-vesmír-nahled.jpg

Starfield (OZNÁMENIE) – Bethesda pripravuje nové RPG

Bethesda Game Studios pripravuje hru Starfield – prvú vlastnú značku po dvadsiatich piatich rokoch. Na minuloročnej E3 uviedla kratučký teaser z tejto svojej singleplayer sci-fi RPG novinky. Čo o nej zatiaľ vieme, si môžete prečítať v súhrne nižšie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fallout-76-art-nahled.jpg

Fallout 76 (TÉMA) – Čo je zle na najväčšom prepadáku minulého roka?

Okrem naozaj vydarených hier trpiacich len hŕstkou nedostatkov k nám v priebehu roka 2018 dorazil tiež rad projektov, z ktorých stavu sa nám chcelo plakať. Asi najvýraznejším zástupcom tejto zavrhnutia hodnej skupiny sa bohužiaľ stal Fallout 76, s ktorým Bethesda chcela ukázať, že vie robiť multiplayerové tituly. Čo všetko nám na ich diele nesadlo, si prečítate v našom tematickom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fallout-76-thumbnail-nahled.jpg

Fallout 76 (RECENZIA) – Predčasne vypustený titan

Posledné dni sme trávili v postapokalyptickej pustatine Falloutu 76, do ktorej nám Bethesda umožnila zavítať v rámci uzavretej bety už pred dvoma týždňami. Ako sa odvtedy najnovší projekt tohto herného giganta zmenil, a v čom sa presne líši finálna verzia od tej, ktorú sme vám predstavili detailne v našich dojmoch, si môžete prečítať v tejto recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rage-2-thumbnail-nahled.jpg

Rage 2 (RECENZIA) – apokalypsa má ružovú farbu

14. mája na naše herné stroje v oblaku strelného prachu s burácivým revom motorov dorazilo Rage 2, postapokalyptická strieľačka štúdií Avalanche a id Software. Pokračovanie hry z roku 2011, ktoré už nikto veľmi nečakal, nás svojou štýlovou propagáciou príjemne navnadilo, dokázala ale táto hra naplniť vysoké očakávania a presvedčiť nás, že nejde o ďalšiu tuctovú záležitosť? Viac v recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bethesda-the-elder-scrolls-6-nahled.jpg

The Elder Scrolls VI (OZNÁMENIE) – Všetko, čo zatiaľ vieme

Po rokoch čakania sme sa dočkali ohlásenia The Elder Scrolls VI. Čo presne nám Bethesda vlastne na svoje E3 konferencii predstavila a kde by sa mohol tento zástupca tejto legendárnej RPG série odohrávať, vám povie náš článok. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/the-elder-scrolls-online-summerset-logosmall.jpg

The Elder Scrolls Online: Summerset (RECENZIA) – Výlet do rozprávkového kráľovstva

The Elder Scrolls Online je MMORPG od spoločnosti ZeniMax Media, ktoré sa odohráva v rozsiahlom svete série The Elder Scrolls, ktorú pozná snáď každý fanúšik kvalitných hier na hrdinov. Pred pár dňami toto dielo obohatil datadisk Summerset, na ktorého podrobný rozbor sa môžete pozrieť v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/wolfenstein-2-the-adventures-of-gunslinger-joe-logosmall.jpg

Wolfenstein 2: The Adventures of Gunslinger Joe (RECENZIA) – ako dopadlo prvé DLC?

Bethesda poverila štúdio MachineGames úlohou vytvoriť ultimátny FPS simulátor na zabíjanie náckov. Tí sa toho zhostili naozaj bravúrne a predstavili nám jednu z najlepších strieľačiek roku 2017. Ako ale dopadlo prvé z troch pripravovaných DLC s názvom The Adventures of Gunslinger Joe? To sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/skyrim-vr-logosmall.jpg

The Elder Scrolls V: Skyrim VR (RECENZIA) – Staré zvitky, nové zážitky

Otestovali sme Skyrim VR, určený špeciálne pre PlayStation VR. Dokáže už pomerne dlhoročný diel z legendárnej série The Elder Scrolls od Bethesdy zaujať? V našej recenzii sa dozviete všetko podstatné.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/wolfensten-2-the-new-colossus-logo.jpg

Wolfenstein II: The New Colossus – návrat legendy (RECENZIA)

Legendárna herná značka sa vracia na scénu. Najnovší prírastok nazvaný Wolfenstein II: The New Colossus od švédskeho štúdia MachineGames vychádza 27. októbra 2017 na platformy PC, PS4 a Xbox One. Hrateľnosť síce zostáva verná princípom svojich predchodcov, napriek tomu sa môžeme okrem dynamickej akcie tešiť aj na niekoľko nových prvkov prinášajúcich do dlhoročnej série svieži vietor.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií