Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD 1. týden květen Effaclar

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/starfield-special-planeta-cover-nahled.jpg

Starfield – Všetko, čo vieme

Najambicióznejšia a zároveň úplne nová značka vývojárov z Bethesda Game Studios Starfield nás vezme do hlbín vesmíru a vyšle na epickú výpravu za záhadnými artefaktmi. Na čo sa v novom RPG môžeme tešiť, sa dozviete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-elder-scrolls-6-logo.jpg

The Elder Scrolls VI: platformy, herný svet a ďalšie info (ŠPEKULÁCIA)

Pokračovanie jednej z najúspešnejších fantasy RPG sérií z dielne Bethesda Game Studios je aj po rokoch od potvrdenia informácie, že sa s ňou počíta a bude sa vyvíjať, stále v nedohľadne. Neochota štúdia poskytnúť aspoň základné informácie o titule nahráva najrôznejším (aj veľmi divokým) špekuláciám o zasadení hry aj dátume vydania a platformách. Čo o hre zatiaľ vieme aj niektoré z teórií, si môžete prečítať v tomto článku. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/deathloop-logo.jpg

Deathloop: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Keď vývojárska firma Arkane Studios v roku 2019 oznámila, že pracuje na ambiciózne vyzerajúcom FPS Deathloop, väčšina fanúšikov Dishonored zajasala, pretože v ňom videla možného duchovného nástupcu výbornej akcie. Čo všetko o tejto očakávanej FPS vieme, nájdete v nasledujúcich odsekoch nášho špeciálu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/doom-eternal-the-ancient-gods-part-two-recenze-logo.jpg

Doom Eternal: The Ancient Gods – Part Two (RECENZIA) – Riadne zakončenie príbehu FPS roka 2020?

Rozdelením deja hier na niekoľko častí sú známe predovšetkým epizodické adventúry. Tie na tomto prvku do istej miery stavajú svoju hrateľnosť, pretože nie je nič lepšie ako v jednej kapitole hráčov napnúť a nechať čakať na ďalšiu. FPS sa touto cestou veľmi nevydávajú. Otvorený koniec príbehu DOOM Eternal: The Ancient Gods – Part One bol kvôli tomu prekvapením, ktoré nás nabudilo na The Ancient Gods – Part Two. Ako na tom očakávané finále je, vám povie naša recenzia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ghostwire-tokyo-artwork-title-nahled.png

GhostWire: Tokyo: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

GhostWire: Tokyo je temná novinka od tvorcov The Evil Within hororoviek – Tango Gameworks. V tejto akčnej adventúre sa hráč postaví desivej paranormálnej hrozbe, ktorá sužuje japonskú metropolu. Čo všetko o hre zatiaľ vieme, sa dozviete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/microsoft-xbox-bethesda-nakup-novinka-cover-nahled.jpg

Microsoft plánuje kúpiť spoločnosť Bethesda (NOVINKA)

O nákupoch spoločnosti Microsoft v herných vodách sa už popísalo mnoho. Pod hlavičkou Xbox Game Studios sa už objavilo mnoho slávnych mien a teraz k nim možno čoskoro pribudne ďalšie, jedno z najväčších – Bethesda. Tá je súčasťou aktív spoločnosti ZeniMax Media, ktorú Microsoft kúpi. Autormi sérií Fallout či The Elder Scrolls to však len začína, pretože dozelena sa zrejme sfarbí tiež id Software, Arkane Studios či MachineGames. Viac v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-elder-scrolls-online-greymoor-recenze-nahled1.jpg

The Elder Scrolls Online – Greymoor (RECENZIA) – Trochu chudokrvní upíri

Plnohodnotný nástupca The Elder Scrolls V: Skyrim k nám podľa všetkého len tak nedorazí, a tak si musí hráčska komunita fandiaca tejto značke zatiaľ vystačiť s The Elder Scrolls Online. To na PC nedávno dostalo datadisk Greymoor, v ktorom sa vývojári rozhodli staviť na fanúšikom už dobre známu kombináciu upírov a ľadom zaviateho Skyrimu. Ak vás zaujíma, či sa stávka na už raz aplikovanú tematiku vyplatila, určite si prejdite našu recenziu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fallout-76-wastelanders-recenze-nahled.jpg

Fallout 76: Wastelanders (Mini RECENZIA) – Je Západná Virgínia konečne plná života?

Osudy niektorých herných projektov jasne ukazujú, že nie vždy je dobré na vydanie tlačiť. Jedným z najvýraznejších zlyhaní vývojárov posledných rokov je rozhodne Fallout 76, na ktorom však jeho tvorcovia následne aktívne pracovali s tým, že na Steam dorazí v lepšej forme. Tak čo myslíte, podarilo sa Bethesde prostredníctvom Fallout 76: Wastelanders konečne uviesť svoju hru do stavu, v akom mala pri vydaní byť?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/doom-eternal-cover-nahled_1.jpg

DOOM Eternal (RECENZIA) – Pekelný masaker, ktorý vás nesmie minúť

Jedna z najočakávanejších FPS tohto roka už prakticky klope na dvere. V našej redakcii sme mali v minulých dňoch možnosť niekoľkokrát prejsť príbehovú kampaň Doom Eternal pre jedného hráča. Čo na ňu hovoríme, aké má tempo hra samotná a či sa celok od roku 2016 niekam posunul, vám povie naša obsiahla recenzia, z ktorej sa dozviete aj optimalizáciu hry. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fallout-76-art-nahled.jpg

Fallout 76 (TÉMA) – Čo je zle na najväčšom prepadáku minulého roka?

Okrem naozaj vydarených hier trpiacich len hŕstkou nedostatkov k nám v priebehu roka 2018 dorazil tiež rad projektov, z ktorých stavu sa nám chcelo plakať. Asi najvýraznejším zástupcom tejto zavrhnutia hodnej skupiny sa bohužiaľ stal Fallout 76, s ktorým Bethesda chcela ukázať, že vie robiť multiplayerové tituly. Čo všetko nám na ich diele nesadlo, si prečítate v našom tematickom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fallout-76-thumbnail-nahled.jpg

Fallout 76 (RECENZIA) – Predčasne vypustený titan

Posledné dni sme trávili v postapokalyptickej pustatine Falloutu 76, do ktorej nám Bethesda umožnila zavítať v rámci uzavretej bety už pred dvoma týždňami. Ako sa odvtedy najnovší projekt tohto herného giganta zmenil, a v čom sa presne líši finálna verzia od tej, ktorú sme vám predstavili detailne v našich dojmoch, si môžete prečítať v tejto recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bethesda-the-elder-scrolls-6-nahled.jpg

The Elder Scrolls VI (OZNÁMENIE) – Všetko, čo zatiaľ vieme

Po rokoch čakania sme sa dočkali ohlásenia The Elder Scrolls VI. Čo presne nám Bethesda vlastne na svoje E3 konferencii predstavila a kde by sa mohol tento zástupca tejto legendárnej RPG série odohrávať, vám povie náš článok. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/the-elder-scrolls-online-summerset-logosmall.jpg

The Elder Scrolls Online: Summerset (RECENZIA) – Výlet do rozprávkového kráľovstva

The Elder Scrolls Online je MMORPG od spoločnosti ZeniMax Media, ktoré sa odohráva v rozsiahlom svete série The Elder Scrolls, ktorú pozná snáď každý fanúšik kvalitných hier na hrdinov. Pred pár dňami toto dielo obohatil datadisk Summerset, na ktorého podrobný rozbor sa môžete pozrieť v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/doom-vfr-logosmall.jpg

Doom VFR (RECENZIA) – virtuálne peklo na dosah ruky

Legendárny Doom od id Software po diskutabilnom porte pre Nintendo Switch vstupuje aj do sveta virtuálnej reality. Tentokrát už však s originálnym príbehom a hneď niekoľkými spôsobmi ovládania. V našej recenzii sme otestovali verziu pre PlayStation VR, Doom VFR však vychádza tiež pre HTC Vive.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií