Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jpg-hikvision-hiwatch-hwt-t140-p.jpg

HikVision HiWatch: Akú bezpečnostnú kameru vybrať?

Spoločnosť HikVision je popredným hráčom na trhu so zabezpečovacími systémami. Ponúka riešenia pre domácnosti, kancelárie, ale aj väčšie komplexy, ako sú sklady alebo nemocnice. Poďme sa spoločne pozrieť na jej IP kamery HikVision HiWatch. Akú si vybrať? Poradíme vám. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Honeywell-nahled.jpg

CO hlásiče a detektory dymu Honywell zaistia bezpečie vašej domácnosti

Bezpečná domácnosť a ochrana vlastného zdravia by mala stáť u každého na prvom mieste. Preto nie je vhodné podceňovať riziká a riskovať otravu oxidom uhoľnatým alebo dymovými splodinami v prípade náhleho požiaru v dome či byte. Zoznámte sa s modernými hlásičmi od spoločnosti Honeywell, ktoré vám zaistia pokojný spánok. V prípade hroziaceho nebezpečenstva vás včas a dôrazne upozornia na vzniknutý problém a vy tak budete mať dostatok času na jeho riešenie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sklo-dvirek-trouby.jpg

Viacvrstvové sklo dvierok rúr

Viacvrstvové sklo dvierok slúži ako bezpečnostný prvok, ktorý zabraňuje popáleniu. Vďaka využitiu dvoj alebo trojvrstvového skla sa dvere rúry ohrejú maximálne na 70 °C, respektíve 55 °C. Prečítať viac »
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií