Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/Niceboy-ION-Hurricane-H5-1.jpg

Niceboy ION Hurricane H5: váš všestranný pomocník na precízne upratovanie

Spoznajte nový tyčový akumulátorový vysávač Niceboy ION Hurricane H5, ktorý je kombináciou klasického tyčového a ručného vysávača a disponuje súpravou špecializovaných nadstavcov, vďaka ktorým vám pomôže upratať doslova každý kút vašej domácnosti. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/electrolux-darek.jpg

Získajte štýlový darček za recenziu vysávača Electrolux

Ak vlastníte vybraný model vysávača Electrolux, môžete k nemu teraz získať praktickú súpravu na prípravu kokteilov v hodnote 26 €. Stačí iba v období od 24. 1. 2022 do 28. 2. 2022 napísať jednoduchú recenziu na váš spotrebič a štýlový darček zadarmo doputuje práve k vám. Prinášame vám bližšie podrobnosti k tejto zaujímavej akcii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-8000-series-aqua-recenze-test.jpg

Bezdrôtový tyčový vysávač Philips 8000 Series Aqua vysáva a utiera zároveň (RECENZIA)

Vysáva a utiera zároveň, celé upratovanie bytu s ním zvládnete za polovicu času, poskytne široké možnosti využitia v domácnosti, vydrží až 80 min na jedno nabitie a má sací výkon, za ktorý sa nemusí hanbiť ani silný káblový vysávač. Reč je o novom vysávači Philips SpeedPro Max Aqua 3 v 1 radu 8000, ktorého sme si na pár týždňov prepožičali do domácej recenzie, aby sme jeho kvality dôkladne preverili po všetkých stránkach. Pokiaľ hľadáte výkonný bezdrôtový vysávač, ktorý vytiera a vysáva zároveň, určite vás zaujme naša podrobná domáca recenzia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-vysavac-na-chlupy-hoover-nahled.jpg

Najlepší vysávač na chlpy? Vreckový vysávač HOOVER TELIOS alebo tyčový vysávač HOOVER H-FREE

Máte doma zvieracieho člena rodiny, ale z tých všade povaľujúcich sa chlpov vám ide už hlava prasknúť? Hľadáte vysávač, ktorý si poradí so zvieracou srsťou bez námahy? Prečo robiť kompromisy? Či už máte veľký byt a potrebujete klasický káblový vysávač alebo by sa vám hodil maximálne skladný a flexibilný tyčový aku vysávač, vyberte si ten najlepší vysávač na chlpy a buďte bez starostí. Vreckový vysávač HOOVER TELIOS alebo tyčový aku vysávač HOOVER H-FREE si hravo poradí s chlpmi na vašej sedačke, kobercoch aj všade po nábytku a v rohoch.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dyson-v11-uvod.jpg

Tyčový aku vysávač Dyson V11 Absolute (RECENZIA)

Tyčový vysávač Dyson V11 Absolute s akumulátorovou prevádzkou zaujme na prvý pohľad, aký bude pri prvom použití? Testovali sme tento model, ktorý patrí medzi najdrahšie prístroje. Bude aj najlepší? Zistíte z našej recenzie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/speedpro-max-aqua-philips-recenze-test.jpg

Philips SpeedPro Max Aqua 3 v 1 (RECENZIA) – bezdrôtový tyčový vysávač s funkciou vytierania

Bezdrôtový tyčový vysávač Philips SpeedPro Max Aqua 3 v 1 vysáva a utiera jedným ťahom. Jeho súčasťou je aj integrovaný ručný vysávač na rýchle upratovanie menšieho neporiadku. Ako sa tento tyčový vysávač s funkciou vytieranie osvedčil v bežnej domácnosti? Dokáže kombinácia 3 v 1 odviesť rovnako kvalitnú prácu, ako klasický podlahový vysávač a mop? Aké sú jeho kvality a zápory? Obháji Philips SpeedPro Max Aqua 3 v 1 svoju cenu a presvedčí nás, že stojí za to do neho investovať? Zisťovali sme v našej recenzii.  

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/tycovy-vysavac-electrolux-ergorapido-nahled.jpeg

Tyčový vysávač Electrolux Ergorapido si posvieti na nečistoty

Mnoho ľudí túži po upratovačke alebo ďalšom páre rúk, ktorí by im pomohli s dokonalým upratovaním každého kúta ich domácnosti. Lenže nie všetci si môžu dovoliť platiť niekoľko stoviek mesačne za rýchle a perfektné upratovanie bez starostí. A tak tím zo spoločnosti Electrolux vytvoril domáci spotrebič, ktorý nielen uprace, ale môžu si ho dovoliť všetci. Tyčový vysávač Electrolux Ergorapido. Aké technické vymoženosti robia z tohto akumulátorového vysávača perfektnú upratovačku?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/bezsackovy-vysavac-hoover-prodige-nahled.jpeg

Vysávače Hoover vysávajú dokonale aj ďaleko od zásuvky

Prekáža vám pri vysávaní kábel od vysávača? Spoločnosť Hoover vyriešila problémy s káblom po svojom. Z klasických valcových vysávačov urobila aku vysávače, vďaka ktorým povysávate celý byt oveľa rýchlejšie ako s káblom, a to bez straty výkonu. Nenechajte sa pri upratovaní obmedzovať a vyberte si z vreckového alebo bezvreckové variantu aku vysávačov Hoover. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/vysavace-rowenta-nahled.jpg

Vysávače Rowenta boria mýty o upratovaní

Nemecká kvalita, výnimočná účinnosť a minimálna hlučnosť robia z vysávačov Rowenta jedny z najlepších pomocníkov na upratovanie na trhu. Nový rad Silence Force je vrcholom doterajšieho vývoja medzi vysávačmi. V čom je geniálny?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Electrolux_Ergorapido_banner_small.jpg

Electrolux ErgoRapido - šikovná séria akumulátorových vysávačov

Vysávače Electrolux ErgoRapidio sú dlhodobo medzi zákazníkmi veľmi obľúbené. Prečo to tak je a čím vynikajú? Na to sme sa pozreli v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sackovy-vysavac.jpg

Typ vysávača

Typ vysavače určuje jeho konstrukci, použití a zacházení s nečistotami. Může být robotický pro automatický úklid, klasický sáčkový, moderní bezsáčkový, výkonný cyklónový, ruční bateriový, vodní apod. Prečítať viac »
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií