AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bitcoin-budoucnost.jpg

Bitcoin – história a budúcnosť

O kryptomenách sa hovorí ako o hračke geekov. Opak je pravdou! Prečo kryptomeny vznikli? Kto položil ich základy? A majú reálne využitie? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kryptomeny-kurzy-logo.png

Kryptomeny kurzy – Zoznam najdôležitejších kryptomien

Základné informácie o najznámejších kryptomenách. Aktuálne kurzy Bitcoinu, Litecoinu, Ripple a mnohých ďalších! Aké sú výhody a nevýhody kryptomien z Top15? Čítajte nás článok! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/coinbase_3.png

CEO Coinbase spúšťa kryptocharitu

Brian Armstrong, zakladateľ a riaditeľ najväčšej americkej kryptomenovej zmenárne Coinbase, v stredu uviedol, že zakladá nový charitatívny fond GiveCrypto.org. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/dont trust ver.jpg

„Roger Ver bude plakať“ – skupina BitPico spúšťa koordinovaný útok na Bcash

BitPico, tajomná skupina údajne združujúca veľkých držiteľov bitcoinu, ťažiarov a vývojárov, sa vraj rozhodla začať koordinovane útočiť na kryptomenu Bitcoin Cash (Bcash). Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/krypto-clanky-novinky.jpg

Od augusta minulého roka vzniklo 42 bitcoinových forkov

V auguste minulého roka prebehol v bitcoinovej sieti prvý zámerný hard fork, ktorým sa oddelila kryptomena Bitcoin Cash (Bcash). Odvtedy vzniklo cez 40 ďalších. Majú však všetky tieto bitcoinové forky nejakú hodnotu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/bcash.png

Prebehol hard fork kryptomeny Bcash, 17 % nodov nie je zosynchronizovaných

V uplynulých dňoch prebehol hard fork kryptomeny Bitcoin Cash (Bcash), ktorým sa zvýšil limit veľkosti blokov z 8 MB na 32 MB. Skutočná veľkosť blokov Bcash je však okolo 50 kB. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/blockchain.png

Vychádza štvrťročná analýza State of Blockchain

Vychádza pravidelná kvartálna štúdia bitcoinu, blockchainu a kryptomien. Akých šesť faktorov ovplyvnilo dianie v prvom tohtoročnom kvartáli? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/kryptomenove-forky-08.jpg

Kryptomenové forky (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Kryptomenový fork – to je pojem, s ktorým sa v poslednej dobe stretávame čoraz častejšie. Celá problematika forkov je však pomerne zložitá a často zostáva nepochopená. Ako prebieha rozdelenie blockchainu? Čo je to hard fork? A čo soft fork? A aký je medzi nimi rozdiel? V našom článku sa prehľadne a zrozumiteľne dozviete všetko, čo chcete o vetvení kryptomien vedieť! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/trezor-t-hw-penezenka_1.jpg

Trezor T – hardvérová peňaženka pre kryptomeny

Hardvérové ??peňaženky ponúkajú najbezpečnejšie riešenie, ako ukladať kryptomeny. Teraz sa na trh dostáva očakávaná peňaženka TREZOR T, ktorá ponúka maximálne bezpečie v modernom vyhotovení. Ako veľmi sa líši od predchádzajúceho modelu a ktoré konkrétne kryptomeny podporuje? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o TREZOR T vedieť! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/bitcoin-vs-bitcoincash-nahled.jpg

Bitcoin verzus Bitcoin Cash. Aký je medzi nimi rozdiel?

Prvého augustového dňa došlo k rozdeleniu Bitcoinu, a vznikla nová mena s názvom Bitcoin Cash. Zaujíma vás, ako k tomu došlo? Vieme, aký to bude mať na Bitcoin dopad, aké sú medzi Bitcoinom a Bitcoin Cash rozdiely, ako Bitcoin Cash ťažiť aj aký je kurz tejto novej meny! Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií