Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/destroy-all-humans-recenze-cover-nahled1.jpg

Destroy All Humans! (RECENZIA) – Lietajúce taniere sa vracajú do zemskej atmosféry

S remakami či remastermi sa posledné roky roztrhlo vrece, či už z nostalgických dôvodov, alebo z nedostatku vlastnej invencie. Najnovším prírastkom do rodiny prerobených je pätnásť rokov stará klasika Destroy All Humans!, na ktorej pripomenutie sa rozhodlo nemecké štúdio Black Forest Games. Spoločne sa tak môžeme vydať s Cryptom-137 na ťaženie proti ľuďom, ktorí sú pre mimozemského tvora zdrojom genetického materiálu na obnovu vlastnej rasy. Viac v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fade-to-silence-cover-nahled.jpg

Fade to Silence (RECENZIA) – survival, ktorý vás nechá zamrznúť v čase

Vydavateľ THQ Nordic nám 30. apríla priniesol hru vývojárskeho štúdia Black Forest Games charakterizovanú ako RPG Survival – zaujímavo vyzerajúci projekt, ktorý práve opustil early access. Fade to Silence je pozvánkou do postapokalyptického sveta, kde nič nie je, ako má byť. Okolo vládne treskúca zima, príroda je ničená neznámou nákazou a ku všetkému zlému sa v nej pohybujú monštrá ako vystrihnuté z hororu. Prečítajte si, ako sa hre darilo v našej recenzii.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií