Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/vynalez-jmenem-bitcoin-recenze-test.jpg

Vynález menom Bitcoin (Recenzia)

Česká firma Braiins (správcovia Slush Pool a vývojári ťažobného softvér) si nedávno založili vlastné vydavateľstvo Braiins Publishing. Prinášame recenziu na prvú publikáciu: Vynález jménem Bitcoin od rusko-amerického autora Yana Pritzkera.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Umbrel-bitcoin-full-node-lightning-cz.jpg

Umbrela – Bitcoin full node s Lightningom aj pre úplných amatérov (NÁVOD)

Používať Bitcoin znamená používať svoj vlastný full node. Bez výnimky a bez diskusie. Ale to už viete. Otázkou je, ako to urobiť čo najjednoduchšie, bez bolestí hlavy a tak, aby to zvládol naozaj každý. Odpoveďou na zdanlivo zložitú otázku sa zdá byť Umbrel, bitcoinový full node stack, ktorý stojí za samostatný článok. Navyše je plne open-source a úplne zadarmo. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/proc-bitcoin.jpg

Prečo len Bitcoin?

Alebo o tom, ako človek dlhodobým štúdiom a vylučovacou metódou príde na to, že v skutočnosti neexistuje žiadne „krypto odvetvie“ a Bitcoin je bezkonkurenčne najsľubnejším kandidátom na budúce peniaze ľudstva. A o nič iné tu nejde. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/blockchain-gaming.jpg

Gaming na blockchaine, alebo komu patria herné svety?

Herný obsah nie je váš. Vaše postavy, výbava a úspechy patria prevádzkovateľovi hry. Ale čo keby ste boli ozajstnými a jedinými vlastníkmi práve vy? A čo in-game ekonomika? Čo keby mohla naozaj fungovať a goldy mali reálnu a udržateľnú hodnotu? Nielen to sľubujú kryptomeny a blockchain v hernom odvetví. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nem-logo-nahled.jpg

NEM (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Blockchainové riešenie pre každého.

Platforma NEM mieri po vzore Etherea ďaleko za hranice bežných kryptomien a sprístupňuje blockchainové riešenie ako jednotlivcom bez znalostí o programovaní, tak aj medzinárodným spoločnostiam. Čo stojí za úspechom NEM, ako prebieha „ťažba“  kryptomeny XEM a čo všetko dokáže takzvané Smart Assets? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o NEM vedieť! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/NASDAQ-1200.jpg

Nasdaq blockchain: margin call vybavený počas minút

Konzorcium spoločností poskytujúca platformy pre finančné trhy – Nasdaq, ABN AMRO Clearing, EuroCCP a Euroclear – predstavilo 19. 6. blockchainové vysporiadanie margin callov. Viac v článku. Prečítať viac »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií