Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/raze-radion-4-nahled.jpg

Niceboy RAZA Radion 4 (RECENZIA): slušný a dostupný Bluetooth reproduktor s rádiom

Spoločnosť Niceboy predstavila nový prenosný Bluetooth reproduktor Niceboy RAZE Radion 4. Je pokračovaním série RAZE a je zaujímavý tým, že umožňuje príjem rádia. Čo ešte dokáže? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-ekosystem.jpg

Ekosystém Xiaomi: čo dokáže a aké sú jeho hlavné výhody?

Nie nadarmo je Xiaomi jedným z najhodnotnejších startupov na súčasnom trhu, zo svojich výrobkov totiž dokázal vytvoriť dobre fungujúci ekosystém. A zďaleka to nie sú len mobilné telefóny. Xiaomi vyrába všetko od hodiniek, cez kolobežky až po slúchadlá. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/klipsch-fives-nahled.jpg

Klipsch The Fives: Luxusný reprosystém na drôtovú aj bezdrôtovú reprodukciu! (RECENZIA)

Klipsch ponúka kvalitné reproduktory vyššej strednej triedy. Klipsch The Fives ponúkajú okrem kvality zvuku aj rozsiahle možnosti drôtového aj bezdrôtového pripojenia: Cinch, jack, HDMI, USB aj Bluetooth! Ako tieto reproduktory hrajú? A majú vôbec nejakú chybu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tmax-nahled.jpg

Naplň svoj svet hudbou s párty reproduktormi Panasonic

Láska k hudbe, nadšenie pre tanec a zmysel pre dizajn. To sú základné prvky, ktoré stáli pri zrode novej série párty reproduktorov Panasonic. Ponúkajú skvelý zvuk, hutné basy, podsvietenie aj možnosť ľahkého prevážania vďaka kompaktným rozmerom. Nech večierok začne! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/alzapower-rage-r2-recenze-test.jpg

AlzaPower Rage R2 (RECENZIA) – Kráľ v pomere cena/výkon?

Hľadáte bezdrôtový reproduktor pre teenagera a nechcete mať na čele vrásky, keď ho rozbije, alebo niekde stratí? Mrknite na recenziu reproduktora AlzaPower Rage R2, ktorý drví všetku konkurenciu v populárnej mierke cena/výkon. Otestovali sme jeho zvuk, vodoodolnosť, frekvenčný rozsah, výdrž aj kvalitu spracovania. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jbl-charge-4-recenze-a-testy.jpg

Bezdrôtový reproduktor JBL Charge 4 (RECENZIA)

JBL Charge 4 opäť trochu povyrástol. Zvýšil maximálnu hlasitosť a zlepšil hudobný prejav. Má vôbec nejaké muchy, alebo sa už dotiahol na post najlepšieho bezdrôtového reproduktora? A ako sa mu darí v porovnaní so starším JBL Charge 3? Naša recenzia odpovie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/c051ea59-f515-4aa3-bb09-6ed8c72d0f31.jpg

Lamax MusiCan1 – Outdoorový reproduktor na cesty

Máte radi hudbu, ba si bez nej život neviete predstaviť? Zároveň sa vám ale nechce na výlety ťahať s bežnými reproduktormi? Potom by vás mohol zaujať bezdrôtový Bluetooth reproduktor Lamax MusiCan1. Ide o skladný, výkonný a odolný model za zaujímavú cenu. Čo všetko ponúka? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/raze-black-2-232.jpg

Niceboy Raze je vodotesný reproduktor s 360° zvukom

Malý, ale výkonný. Navyše s 360° zvukom a vodotesnosťou. To je nový reproduktor Raze, ktorý na trh vypustila spoločnosť Niceboy. Na aké príležitosti sa hodí a čo všetko dokáže? V tomto článku sa na neho pozrieme detailnejšie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/evolveo-armor-xl-nahled.jpg

Multifunkčný BT reproduktor Evolveo Armor XL

Outdoorový bluetooth reproduktor Evolveo Armor XL je zaujímavé multifunkčné zariadenie 6 v 1. Navyše má pevné, odolné a farebne atraktívne vyhotovenie. Skrátka váš hudobný maznáčik kamkoľvek do prírody. Koľko taký bezdrôtový reproduktor stojí a líši sa niečím od konkurencie? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/trust-fiesta-nahled.jpg

S reproduktormi Trust Fiesta a Fero vaša zábava len tak neskončí

Nemôžete sa bez hudby pohnúť ani na krok a milujete nekonečné párty? Tak práve pre vás sú určené bezdrôtové párty reproduktory Trust Fiesta a bluetooth reproduktory Trust Fero. Vďaka nim si hlasité počúvanie svojich obľúbených interpretov užijete kdekoľvek. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Soundbary_bose_nahled.jpg

Prémiové soundbary Bose ozvučia obývaciu izbu tak, ako to televízor nezvládne

Vaše obľúbené programy a filmy môžu znieť lepšie, a to aj bez nutnosti kupovať a inštalovať zostavy reproduktorov. Špičkové bezdrôtové soundbary BOSE vytvoria mohutnú a obklopujúcu zvukovú kulisu bez nutnosti naťahovať káble. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lamax-beat-sluchatka-reproduktory-mala.jpg

LAMAX predstavuje inováciami nabitú audio sériu Beat

Priekopník kamier na cesty a do automobilov uviedol na trh päticu nových reproduktorov a slúchadiel, ktoré majú ambície hrať prvé husle nielen medzi priaznivcami outdooru a cestovania.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií