Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/telove-mleko-scottish-fine-soaps-au-lait-uvod.jpg

Vyskúšali sme pre vás: telové mlieko SCOTTISH FINE SOAPS Au Lait

Telové mlieko SCOTTISH FINE SOAPS Au Lait je zaujímavým produktom na poli telových mliek vďaka svojmu vzhľadu a mliečnemu zloženiu. Prírodné výťažky a neutrálne spracovanie je vhodné pre mužov aj ženy. Niet divu, že ma zaujalo. Ako som s ním ale bola spokojná? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nahledovy-telove-mleko-lactovit-activit.jpg

Vyskúšali sme pre vás: ochranné telové mlieko LACTOVIT Activit

Kto chce mať peknú pokožku, rozhodne nesmie opomenúť starostlivosť po kúpeli. Použitie telového mlieka je v takomto prípade nevyhnutnosťou. Ja som vyskúšala telové mlieko ochranné LACTOVIT Activit. Toto mlieko sa líši od ostatných tým, že obsahuje probiotiká L. Casei F a mliečne proteíny a vitamíny. Malo by kožu hĺbkovo vyživovať, hydratovať a ochrániť ju pred vonkajšími vplyvmi. Pre väčší účinok som telové mlieko ochranné LACTOVIT Activit vyskúšala spolu so sprchovacím gélom ochranným LACTOVIT Activit. Či to bolo na mojej pokožke spoznať a ako som bola spokojná, sa dozviete v mojej recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lactovit-vyzivujici-mleko-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre Vás: Lactovit Original Vyživujúce telové mlieko

Na telové mlieka rôznych značiek nedám dopustiť. Sú mojím každodenným spoločníkom a popravde si nedokážem predstaviť, že by som po sprchovaní alebo kúpeli neošetrili svoju kožu hydratačným mliekom. Rada tiež rôzne produkty striedam a skúšam nové značky, práve preto moja voľba padla na vyživujúce telové mlieko Lactovit Original. Ako si rozumie s mojou pokožkou? Zistíte v nasledujúcej recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/dove-baby-telova-mleka-nahled.jpg

Testované mamičkami: telové mlieka Dove Baby

Telové mlieko určené pre bábätko sa šetrne stará o detskú pokožku, hydratuje ju. Niekedy je však detská pokožka natoľko citlivá, že vyžaduje špeciálnu starostlivosť v podobe telového mlieka pre citlivú pokožku. Testovali sme pre vás teda obe, Dove Rich Moisture a Dove Sensitive Moisture. Ako si v teste viedli? Read more »
P-DC1-WEB07
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info