AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-male-mobily.jpg

Najlepšie mini telefóny 2024 (AKTUALIZOVANÉ)

Aj keď k nim trend stále smeruje, chápeme, že mobilné telefóny s veľkým displejom nie sú pre každého. Pokiaľ vás zaujíma, aké výhody sa s malými telefónmi spájajú a aké sú vôbec možnosti ich kúpy, určite článok neprehliadnite, pripravili sme pre vás totiž výber tých najmenších mobilov zo všetkých cenových kategórií a veľkostí. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/top-5-telefonu-pomer-cena-vykon-nahled.jpg

5 najlepších telefónov v pomere ceny a výkonu

Podrobnejšie sme sa pozreli na päticu mobilných telefónov s najlepším pomerom ceny a výkonu. Náš výber ide naprieč cenami, výrobcami a výbavou. Isté ale je, že sa vo všetkých piatich prípadoch ide o špičkové telefóny, ktoré dokonca v niektorých ohľadoch konkurujú aj vlajkovým lodiam – len tá cena je miestami až prekvapivá.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-9-pro-preview-nahled.jpg

Telefóny Realme 9 (PREVIEW): zaujímavá trojica, ktorá má čo ponúknuť

Značka Realme je najrýchlejšie rastúcou značkou na trhu smartfónov. Niet sa čomu čudovať, pretože ich telefóny patria k špičke v oblasti vysokého výkonu a skvelých parametrov za príjemne nízke ceny. Novinky radu Realme 9 nás o tom budú chcieť opäť presvedčiť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-x5b-nahled.jpg

Poco X5 a Poco X5 Pro (PREVIEW): Zamiešajú kartami v strednej triede?

Nové modely Poco X5 a Poco X5 Pro sú telefóny, ktorými chce značka Poco poriadne prevetrať strednú triedu. Podarí sa jej to? Čo všetko nové telefóny vedia? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nokia-x30-recenze-nahled.jpg

Nokia X30 (RECENZIA): Vydarená stredná trieda s jedným neduhom

Nokia X30 je zástupcom strednej triedy. Nechce teda lákať na tie najlepšie parametre, ale na kombináciu vyváženej výbavy a prívetivejšie ceny. Ako uspela v našom testovaní? Podarilo sa Nokii vyslať na trh telefón bez chýb? Dozviete sa v tejto recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-moto-g23-nahled.jpg

Motorola Moto G23 (PREVIEW): Vyšší výkon a dvojnásobne rýchlejšie nabíjanie

Motorola Moto G23 nemá jednoduchú situáciu. Po podarenom modeli Moto G22 je načase, aby zdvihla latku vyššie. Ako sa jej to darí? To si povieme v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-m5-m5s-nahled.jpg

Poco M5s (RECENZIA): pekný a solídny telefón za menej ako 250 eur

Máte pred sebou recenziu Poco M5s. Ide o vybavenejšiu z dvojice, ktorú výrobca predstavil nedávno. Ako si tento telefón nižšej strednej triedy v teste viedol? Pozreli sme sa na výkon, fotoaparát, výdrž, ale aj ďalšie oblasti. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a-2023-nahled.jpg

Samsung Galaxy A 2022 (POROVNANIE): mobily strednej triedy prehľadne

Mobilné telefóny Samsung Galaxy A sú výkonné, štýlové a vybavené modely, hoci to nie sú vlajkové lode. V roku 2021 sem patria napríklad modely Galaxy A52, A72 a ďalšie. Čo všetko celý rad a jeho jednotliví zástupcovia ponúkajú?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-x8-nahled.jpg

Honor X8 5G prináša podporu rýchlych sietí aj zmeny vo výbave

Honor predstavil variant svojho tohtoročného modelu X8, a to X8 5G. Ako už doplnok 5G napovedá, novinka chce byť cenovo dostupnou nižšou strednou triedou, pre tých, ktorých zaujíma podpora moderných 5G sietí. Je jasné, že bez ústupkov vo výbave sa to nezaobišlo. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/redmi-note-11-recenze.jpg

Xiaomi Redmi Note 11 (RECENZIA): Praktický a všestranný telefón

Očakávaná novinka Xiaomi Redmi Note 11 je tu a my sme ju otestovali. Dôkladne sme preverili výkon, kvalitu displeja aj fotografií a vyskúšali, čo všetko nový telefón dokáže.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gsm-2g-site-nahled.jpg

Sieť GSM bola vo svojom období revolúciou a používa sa aj dnes

Telekomunikačný štandard GSM bol vo svojom období prevratným. Okolo roku 2010 ho využívalo asi 90 % trhu a volať či pristúpiť na internet cez neho dokázalo takmer každé zariadenie. Od siete druhej generácie (2G) sme však už prešli dlhú cestu. Prečo teda štandard GSM stále funguje a ako to s ním bude do budúcnosti? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-odblokovat-telefon-nahled.jpg

Ako odblokovať telefón (NÁVOD)

Zablokovaný mobil je situácia, ktorá rozhodne radosť neurobí. Na druhej strane, nie je to neriešiteľný problém – a ani kvôli tomu nie je nutné nosiť telefón do servisu. Aké sú najlepšie postupy na odblokovanie telefónu?  Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cisteni-telefonu-nahled.jpg

Ako vyčistiť telefón zvonku aj zvnútra

Mobilný telefón potrebuje pravidelnú údržbu. Čistenie telefónu teda rozhodne patrí k činnostiam, ktoré by ste vynechávať nemali. Nie je ale dôvod na obavy, vyčistiť telefón je hračka. Poradíme, ako udržať telefón v čistote nielen na povrchu, ale aj vnútri. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rada-realme-7-nahled.jpg

Stvorený na zábavu: rad Realme 7 láka na herný výkon, obriu batériu aj skvelé fotoaparáty

Rad inteligentných telefónov Realme 7 – modely Realme 7, Realme 7i, Realme 7 5G a Realme 7 Pro – má vzácnu schopnosť prekvapiť. Za veľmi príjemnú cenu totiž ponúka hardvérovú výbavu, ktorá sa zvyčajne objavuje pri podstatne drahších modeloch. Aké telefóny sú a čím sa od seba líšia? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/retro-telefon-nahled.jpg

Retro alebo čo sme skôr na telefónoch riešili

S mobilným telefónom je veľa zábavy – ale tiež kopa starostí. To platí teraz a platilo aj pred dekádami, kedy svetu vládli tlačidlové mobilné telefóny. Najväčším technickým pokrokom bol WAP, vrcholom personalizácie výmenné kryty. Hral sa Space Impact a riešilo sa, čo je viac: Siemens alebo Nokia? Poďte sa s nami vrátiť do nie zas tak dávnej minulosti. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Huawei-Y6p-Y5p-2020.jpg

Huawei Y5p a Y6p (PREVIEW): dva lacné telefóny pre nenáročných

Čínsky výrobca Huawei rozšíril „ýčkový“ rad telefónov o dva nové modely, Y5p a Y6p. Ide o cenovo veľmi dostupné mobilné telefóny, ktoré obsahujú len tú najdôležitejšiu výbavu. Namiesto Google služieb spoliehajú na svoje vlastné riešenie – Huawei služby. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a21s-nahled.jpg

Samsung Galaxy A21s (PREVIEW): 5 000 mAh batéria a 48 Mpx fotoaparát

Samsung predstavil svoj nový mobilný telefón, ktorým sa bude chcieť presadiť v segmente strednej triedy. Ponúkne fotoaparát so štyrmi šošovkami a tiež výkonnú batériu. Je ale jasné, že niekde sa muselo šetriť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-Y8s-nahled-2.jpg

Huawei Y8s (PREVIEW): Google služby a dva predné fotoaparáty

Spoločnosť Huawei vcelku nenápadne predstavila nový model Y8s na jordánskej webovej stránke. Nepoteší postarším Androidom 9.0, ponúkne ale Google služby a dva predné fotoaparáty. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xperia-l4-2-telefon-nahled.jpg

Sony Xperia L4 (PREVIEW): nízka cena, trojitý fotoaparát a prvýkrát displej s výrezom

Sony Xperia L4 je najnovší mobilný telefón japonského výrobcu. Patrí do nižšej strednej triedy a jeho zaujímavosťou je napríklad to, že ako prvý mobilný telefón v histórii značky dostal výrez v displeji. Čo všetko nováčik na trhu ponúkne? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nokia-2c-nahled.jpg

Nokia C2 (PREVIEW): lacný telefón pre extra nenáročných

Nová Nokia C2 je smartfón, ktorý jeho výrobca vybavil len tým základným. Je to mobilný telefón z úplne opačného spektra, ako ktorým sa výrobcovia zvyčajne chvália. Napriek tomu si zákazníkov nájde. Prečítať viac »
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií