AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/anno-1800-logo.jpg

Anno 1800 (NOVINKY) – Annoversary Update a ďalšie info

Prvý diel úspešnej série budovateľských stratégií Anno vyšiel pred viac ako 20 rokmi a odvtedy sme mohli utvárať národy v rôznych historických dobách, ale aj v budúcnosti. V titule Anno 1800 od štúdia Blue Byte zavítame späť do histórie, konkrétne do 19. storočia a na vlastnej koži prežijeme úsvit priemyselného veku. Všetko, čo by vás mohlo zaujímať, vrátane informácií o najnovšej konzolovej edícii, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ixion-cover-nahled.jpg

IXION (RECENZIA) – Vesmírna stanica je poslednou nádejou ľudstva

V budovateľskej stratégii na prežitie IXION od Bulwark Studios sa chopíte vesmírnej stanice Tiqqun a vydáte sa naprieč nebezpečným vesmírom. Kvôli katastrofickej udalosti sa totiž Zem stáva neobývateľnou a vaším cieľom je dostať poslednú preživšiu ľudskú rasu na inú planétu, kde je možné zabezpečiť pokračovanie nášho druhu. Či stoja ľudia za záchranu, sa dozviete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cities-skylines-2-key-art-nahled.jpg

Cities: Skylines 2 (RECENZIE – Súhrn)

Pre všetkých milovníkov mestských simulácií sa oznámenie pokračovania Cities Skylines od vydavateľa Paradox Interactive, jednej z najlepších hier v tomto žánri, stalo splneným snom. Autori zo štúdia Colossal Order sa v Cities: Skylines 2 snažili dosiahnuť najrealistickejší zážitok doteraz, ktorý preverí vaše kreatívne schopnosti a umenie čeliť problémom. Čo všetko o druhom dieli vieme, sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/anno-1800-nejlepsi-budovatelske-strategie-cover-nahled.jpg

Najlepšie budovateľské stratégie na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 20

Chcete relaxovať pri sledovaní novo vybudovanej dediny, alebo hľadáte hru, ktorá dá zabrať vašim staviteľským schopnostiam? Ak áno, máme pre vás pravidelne updatovaný článok s tipmi na výborné budovateľské stratégie, ktoré stoja za pozornosť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jurassic-world-evolution2-recenze-cover-nahled.jpg

Jurassic World Evolution 2 (RECENZIA) – Druhýkrát a lepšie?

Dodatočný obsah je pre rad hier prvkom, ktorý ich reálne posúva dopredu a robí z nich vo svojej podstate lepšie diela, ktoré však boli schopné fungovať viac ako obstojne aj bez ich prispenia. Niekedy však základný titul dorazí v takom stave, že je na ňom očividné isté vykostenie. Jurassic World Evolution by sme do takej kategórie zaradili, pretože mal skutočne problémy s obsahom. Jurassic World Evolution 2 by podľa niektorých nemal trpieť podobným nešvárom. Ako na tom je, vám povieme v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jurassic-world-evolution-2-key-art-nahled.jpg

Jurassic World Evolution 2: dátum vydania, trailer a ďalšie info

Frontier Developments prichádzajú s ďalšou troškou do mlyna budovateľských stratégií. Že vývojári štúdia svoju prácu naozaj vedia, sa hráči mohli presvedčiť už v roku 2018, kedy vyšiel prvý Jurassic World Evolution. Ako bude vyzerať Jurassic World Evolution 2 a na čo sa môžeme tešiť, sa dozviete v tomto článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/park-beyond-special-logo.jpg

Park Beyond: dátum vydania, gameplay a ďalšie info

Budovateľské stratégie rastú v posledných rokoch ako huby po daždi. Park Beyond je jednou z tých, v ktorej sa pustíte do budovania veľkolepého zábavného parku. Nebudete však správcom, ale ambicióznym architektom. Čo všetko o tomto kúsku vieme, kedy dorazí, ako bude vyzerať gameplay a oveľa viac nájdete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/two-point-campus-keyart-nahled.jpg

Two Point Campus: dátum vydania, gameplay a ďalšie info

Two Point Campus je pripravovaná budovateľská stratégia od štúdia Two Point (titul publikuje spoločnosť SEGA), ktoré hráči poznajú najmä vďaka vydarenému manažérskemu simulátoru Two Point Hospital (2018). Budovanie nemocnice a starostlivosť o pacientov s humornými diagnózami však tentokrát vystrieda výstavba univerzity snov. Čo všetko o Two Point Campus zatiaľ vieme, sa dočítate v našom špeciáli.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/frostpunk-on-the-edge-recenze-nahled1.jpg

Frostpunk: On The Edge (Mini RECENZIA) – Osídľovanie mrazivej pustatiny

11 bit studios urobilo so svojím drsným survivalom Frostpunk dieru do sveta, vďaka čomu ho mohli vývojári viac ako rok zadarmo podporovať, než sa pustili do vydávania prvých DLC. Tie boli kvalitatívne na slušnej úrovni, za vyložene výrazné by sme však označili iba The Last Autumn, na ktorého úspech má nadviazať ďalší príbehový datadisk On The Edge. O čom pojednáva a či stojí za pozornosť, si máte možnosť prečítať v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/factorio-recenze-nahled1.jpg

Factorio (RECENZIA) – Český budovateľský hit

Vývoj malých a stredne veľkých hier je pre vývojárov často citeľne náročnejší ako údel autorov AAA projektov, pretože za sebou väčšinou nemajú vydavateľskú spoločnosť, ktorá by im kryla chrbát – a tak volia cestu Early Accessu. Ten im ponúka nebývalú slobodu, ktorá je pre niektorých prínosná, iných však privedie do záhuby. Akým smerom sa vydali tvorcovia českého budovateľského survivalu Factorio, ktorý sa stal vzorom pre aktuálny hit Satisfactory, vám povie naša recenzia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/two-point-hospital-nemocnice-nahled.jpg

Odklad konzolovej verzie Two Point Hospital sa oplatil (DOJMY Z HRANIA)

Vyskúšali sme vo februári vychádzajúcu konzolovú verziu budovateľskej stratégie Two Point Hospital, ktorá sa už v roku 2018 usídlila na osobných počítačoch. Teraz však vychádza aj na PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch, autori sa tak museli popasovať s úplne odlišným ovládaním. Ako sa im to podarilo, sa dozviete v našich dojmoch z hrania. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nebuchadnezzar-recenze-cover-nahled.jpg

Nebuchadnezzar (OZNÁMENIE) je českým nástupcom stratégie Pharaoh

Budovateľské stratégie majú po celom svete slušnú fanúšikovskú základňu, z čoho v posledných rokoch ťažilo primárne Paradox Interactive produkujúce jedno výrazné dielo za druhým. Na hernej scéne však existujú aj iné šikovné spoločnosti, o čom nás teraz chcú presvedčiť vývojári z českého štúdia Nepos Games. To aktuálne pracuje na staviteľskej RTS Nebuchadnezzar, o ktorej vám viac povieme v našom dnešnom oznámení. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tropico-6-cover-nahled.jpg

Tropico 6 (RECENZIA) – neľahký údel diktátora

Zavedené série to v posledných rokoch nemajú vôbec jednoduché. Stabilne je im vyčítané, že v rámci žánru neprinášajú dostatok inovácií a väčšinou len ťažia z elementárneho konceptu, s ktorým prišli ich tvorcovia na začiatku svojej kariéry. Istej miere kritiky sa nevyhla ani známa budovateľská značka Tropico, ktorej nový diel teraz vychádza pod patronátom Limbic Entertainment. V dnešnej recenzii vám povieme, ako sa nám vlastne v Tropico 6 vládlo.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/foundation-mesto-nahled.jpg

Foundation (DOJMY Z HRANÍ) – rychlé nakouknutí do temného středověku

Každý den k nám díky předběžnému přístupu dorazí minimálně pět až deset titulů, za nimiž nestojí velké vydavatelské domy, nýbrž malá nezávislá studia s velmi nejistou budoucností sázející vše na svůj aktuální projekt. Nedávno do těchto divokých vod vypustila své budovatelské dílo Foundation nepříliš zkušená indie společnost Polymorph Games. Jaké pocity v nás jejich první hra zanechala, vám nastíníme v našich dnešních dojmech z hraní. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dawn-of-man-cover-nahled.jpg

Dawn of Man (Mini RECENZE) – po stopách předků

Už nějaký ten pátek si většina hráčské obce stěžuje na to, že budovatelské strategie nejsou dostatečně inovativní a dost často se odehrávají v už dobře známých historických érách. Vývojáři z Madruga Works se rozhodli reagovat na volání hráčů vytvořením svého projektu Dawn of Man, mapujícího první krůčky lidstva. Jak se jejich neobvykle zasazená RTS hraje, zjistíte v naší recenzi. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/civilization-vi-uvod.jpg

Civilization VI: Gathering Storm (Mini Recenzia) – Vydarené DLC v znamení veľkých katastrof

Posledný diel série Civilization sa pýši tým, že v ňom Firaxis Games kombinuje väčšinu podarených prvkov značky, po ktorých hráči po celé roky bažili. V Civilization VI bol prostredníctvom prvej expanzie Rise and Fall značne vylepšený systém diplomacie, zefektívnené súboje, upravené frakcie a upravená celková hrateľnosť. V našej dnešnej recenzii vám podrobne predstavíme najnovšie rozšírenie Gathering Storm, ktoré prebúdza doteraz spiacu prírodu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jurassic-world-evolution-return-to-jurassic-park-auto-nahled.jpg

Jurassic World Evolution (RECENZIA) – Putovanie s dinosaurami pre nenáročných

Jedna z najočakávanejších stratégií tohto roka, Jurassic World Evolution, konečne dorazila aj k nám. Aký máme na novinku z dielní Frontier Developments názor, čím nás zaujala a čo mohli jej tvorcovia vyladiť lepšie, vám povieme v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/frostpunk-thumbnail-nahled.jpg

Frostpunk (RECENZIA) – Matné prežívanie v ľadovej pustatine

Frostpunk je temná survival stratégia od vývojárov z 11 bit studios, ktorí stoja za veľmi úspěšným titulom This War of Mine. Budete sa snažiť prežiť v ľadom pokrytom svete, ktorý neodpúšťa chyby. Čo na spracovanie tohto kúsku hovoríme v redakcii a či stojí za to si ho zahrať, si môžete prečítať v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/surviving-mars-logosmall.jpg

Surviving Mars (RECENZIA) – Vydarené prežívanie na Červenej planéte

Vývojári z malého štúdia Haemimont Games majú stratégie v malíčku. Nemožno sa teda veľmi čudovať, že sa s nimi spojil najväčší producent RTS Paradox Interactive, ktorý im v priebehu posledných rokov financoval vývoj budovateľskej stratégie Surviving Mars. Stojí výsledok za to? Zistíte v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/railway-empire-logosmall.jpg

Railway Empire (RECENZIA) – Stavanie železnice pre nenáročných

Slávna séria Railroad Tycoon je už nejaký ten piatok mimo hru. Nahradiť sa ju v minulosti snažilo mnoho projektov, žiadnemu sa však nepodarilo uspieť. Teraz svoje šťastie skúšajú tvorcovia z Gaming Minds Studios, ktorí sa nás snažia zaujať svojou konceptu Railway Empire. Čo myslíte, podarí sa im to? Zistíte v našej recenzii.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií