Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming AP+ plus nový vizuál

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/sony-kupuje-bungie-nahled.jpg

Sony kupuje štúdio Bungie, čo to znamená pre hráčov? (TÉMA)

Spoločnosť Sony oznámila nákup štúdia Bungie, pôvodných autorov Halo, ktorí v súčasnosti pracujú na multiplatformovej sérii Destiny. Ako toto nové spojenectvo ovplyvní súčasné aj budúce hry od Bungie a ide snáď o začiatok akvizičnej vojny medzi Sony a Microsoftom? To a ešte viac sa dozviete v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/halo-reach-cover-nahled.jpg

Halo: Reach (RECENZIA) – Je „nové“ Halo jedným z najväčších prekvapení tohto roka?

Séria Halo je dlhodobo jedným z najväčších lákadiel konzoly Xbox, ktorá exkluzivitou na rozdiel od PS4 či Nintendo Switch práve nehýri. Je preto veľkým prekvapením, že sa Microsoft túto značku rozhodol vypustiť na PC v novom kabátci prostredníctvom Master Chief Collection, ktorej štartovacím titulom nie je nič iné, ako Halo: Reach. Ako veľmi sa na počítačoch podarilo a či stojí za pozornosť, sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/destiny-2-shadowkeep-zbroj-nahled.jpg

Destiny 2: Shadowkeep (RECENZIA) – Nová éra začína

Bungie sa pred nedávnom odpútalo od vydavateľstva Activision Blizzard a rozšírenie Shadowkeep je ich prvým samostatným výtvorom. Ten prináša príbehovú kampaň odohrávajúcu sa na Mesiaci, ktorý sa vracia z prvého dielu, nové herné režimy a veľa väčších či menších úprav. Podarilo sa autorom využiť novonadobudnutú voľnosť? Dozviete sa v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/f610bbb2-5c63-4291-ba6b-9bed5efb5397.jpg

Destiny 2: Forsaken (RECENZIA) – Najlepšie rozšírenie dáva zabudnúť na nedostatok obsahu

Destiny 2 od slávneho štúdia Bungie vstupuje do ďalšej etapy svojho života. Príbehové rozšírenie Forsaken prináša rad noviniek a uprieť sa mu nedá ani poriadna dávka nového obsahu. Je toto masívne DLC pre stagnujúce online FPS spásou, alebo len ďalším zlým pokusom? Odpovede nájdete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/destiny-2-warmind-logosmall.jpg

Destiny 2: Warmind (RECENZIA) – Mars odhalí staré tajomstvá

V poradí druhé platené DLC pre akčné FPS Destiny 2 práve prichádza a nesie meno Warmind. Toto rozšírenie sľubuje novú príbehovú kampaň, mapy, lokácie, aktivity a výbavu. Balíček vyšlo 8. mája 2018 pre platformy PC, PS4 a Xbox, bude ale stáť za naše ťažko zarobené peniaze? A prinesie toho do Destiny naozaj toľko, čo sľubujú tvorcovia zo štúdia Bungie? Zistíte v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/destiny-2-curse-of-osiris-logosmall.jpg

Destiny 2: Curse of Osiris (RECENZIA) na Merkúr a ešte ďalej

Curse of Osiris je prvá z plánovaných rozšírení multiplayerovej akčnej hry Destiny 2. Môžeme sa tešiť na nový príbeh odohrávajúci sa na planéte Merkúr, nové modely zbraní, brnení a zvýšenie maximálneho levelu z 20 na 25. Ide o jasnú kúpu, alebo sme našli nejaké chyby na kráse? Dozviete sa v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/destiny-2-thumbnail-nahled.jpg

Destiny 2 (NOVINKY) – prechádza na Free to Play a ukazuje DLC Shadowkeep

Bungie si prichystalo viac než hodinový stream, počas ktorého odhalilo hneď niekoľko noviniek. Tou najzásadnejšou je oznámenie Destiny 2 First Light, čo je zadarmo dostupná verzia Destiny 2. Autori tiež priblížili v septembri vychádzajúce rozšírenie Shadowkeep a množstvo ďalších noviniek na čele s vydaním hry na Google Stádia alebo Steame. Všetky podstatné informácie sme pre vás spísali v dnešnej novinke.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií