AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/sampon_2.jpg

Vyskúšali sme pre vás: GREEN PHARMACY Šampón na slabé a poškodené vlasy

Šampón na slabé a poškodené vlasy GREEN PHARMACY Harmanček ma oslovil hlavne pre svoje zloženie. Keďže som človek, ktorý sa snaží žiť v súlade s prírodou, tak vyhľadávam skôr prírodné produkty bez škodlivých parabénov a farbív. Tento šampón navyše presne charakterizuje moje vlasy – sú jemné a poničené častým farbením. Ako šampón zapôsobil na moje vlasy sa dozviete v nasledujúcej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/gel_1.png

Vyskúšali sme pre Vás: GREEN PHARMACY Sprchový gél Muškátová ruža a Zelený čaj

Na sprchovom géle Muškátová ruža a Zelený čaj od GREEN PHARMACY ma zaujalo hlavne zloženie bez škodlivých parabénov a silikónov. Keďže vyznávam hlavne prírodné produkty, snažím sa tiež používať kozmetiku a výrobky, ktoré z prírody vychádzajú. Ako uspeje tento sprchový gél v mojom hodnotení? Prečítajte si v nasledujúcej recenzii.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií