AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/cod-vanguard-the-last-stand-nahled.jpg

Call of Duty: Vanguard: 1. sezóna, Zombies a ďalšie info

Call of Duty: Vanguard, v ktorom si zabojujete na všetkých frontoch druhej svetovej vojny, je najnovším členom rozsiahlej rodiny akčných FPS Call of Duty. Vydavateľom titulu je spoločnosť Activision a za jeho vývojom stojí štúdio Sledgehammer Games. Vanguard okrem príbehovej kampane obsahuje aj online multiplayer a kooperatívny režim Zombies, ktoré sú pravidelne obohacované novým obsahom v rámci vychádzajúcich multiplayerových sezón. Všetko podstatné nielen o aktuálnej sezóne sa dozviete v tomto špeciáli.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/call-of-duty-vanguard-keyart-nahled.jpg

Call of Duty: Vanguard (RECENZIA) – Má čo ponúknuť na všetkých frontoch

Benjamin Franklin raz povedal: „Na tomto svete nie je nič isté, okrem daní a smrti“. Hráčska komunita si však k týmto dvom konštantám môže pripočítať aj každoročné rozšírenie rodiny Call of Duty. Rok 2021 patrí štúdiu Sledgehammer Games, ktoré túto nesmrteľnú sériu FPS obohacuje prostredníctvom Call of Duty: Vanguard. Hra ponúkne ako príbehovú kampaň, tak aj multiplayer a kooperatívny režim Zombies – všetky tri zasadené do obdobia druhej svetovej vojny. Čo sa nám na týchto troch zložkách páčilo a čo by naopak malo zostať v prepadlisku dejín? Zistíte v našej recenzii.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií