AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/EOS-M6-perex.jpg

Canon EOS M6 (RECENZIA)

Posledná, v poradí už šiesta bezzrkadlovka z dielne Canonu nesie označenie Canon EOS M6. Oproti klasickým digitálnym zrkadlovkám má odlišnú konštrukciu, kde bola odstránená šachta so sklopným zrkadielkom a optický hľadáčik. Naopak, zostal zachovaný snímač klasického typu APS-C, ktorý je však o niečo menší ako v prípade plnoformátového vyhotovenia. Ako si fotoaparát Canon EOS M6 viedol v našej recenzii? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Canon_EOS_800D_77D.jpg

Rodina Canon EOS sa rozrastá o zrkadlovky 800D a 77D

Zoznámte sa s horúcimi novinkami v portfóliu Canon. Digitálne zrkadlovky 800D a 77D oslovia predovšetkým tých, ktorí fotografujú radi, fotografuju veľa a chcú si kúpiť svoju prvú zrkadlovku. Spolu s touto dvojicou bol predstavený aj systémový EOS M6, ktorý ponúka takmer totožné technológie, avšak v tele kompaktného fotoaparátu. Prečítať viac »
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií