AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/canon-eos-r7-a-r10-nahled-fotka.jpg

Canon EOS R7 & R10 (PRVÉ DOJMY)

Noviniek vo svete fototechniky už zďaleka nie je toľko. Fyzikálne zákony sú neúprosné a nové modely ponúkajú zvyčajne drobné vylepšenia. Canon EOS R7 a R10 však dokázal nemožné: prekvapil ma tak, ako už dlho nič iné. Jednak tým, že Canon dokázal držať pod pokrievkou všetko zásadné do poslednej chvíle. A potom: Canon EOS R7 a R10 sú (takmer) dokonalé. Oba fotoaparáty som niekoľko dní testoval a som si takmer istý, že svet digitálnej fotografie má svojho nového šampióna.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/e95f79ce-95cb-466f-b767-ce32f7c552f4.jpg

Canon EOS R (RECENZIA) – Dokonalá bezzrkadlovka?

Otestovali sme prvý pokus Canonu o Full frame bezzrkadlovku Canon EOS R, ktorá neskutočne dobre fotí a natáča video aj na pomery digitálnych zrkadloviek, oproti ktorým ale ponúka výrazne nižšiu hmotnosť a kompaktnejšie rozmery. Kapitolou samou o sebe je systém zaostrovania, ktorý funguje aj za veľmi slabého osvetlenia. Podrobnejšie informácie a fotografie z testovania nájdete v tejto recenzii.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií