Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/odolne-telefony-uvodni-1.jpg

Nárazuvzdorné telefóny sa aj v drsných podmienkach cítia ako doma

Nárazuvzdorné telefóny vydržia aj v tých najnáročnejších podmienkach. Sú vybavené robustnou konštrukciou, ktorá zaručuje maximálnu ochranu pred tvrdým nárazom a zabraňuje vniknutiu vody a prachu do telefónu. Čo všetko dokážu odolné telefóny a akými funkciami disponujú?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cat-s52-odolny-telefon.jpg

Cat S52 je elegantná novinka zo sveta odolných smartfónov

Zháňate poriadny odolný smartfón, ale nepáči sa vám bežný „tehlový“ vzhľad? Cat S52 by mohol byť presne pre vás. Ide totiž o odolný smartfón, ktorý by ste od tých bežných možno ani nerozoznali. Za jeho elegantné, ale zároveň odolné telo ručí, ako je už zvykom, armádna certifikácia. Mobil toho ale ponúka viac. Čo všetko môžete od Cat S52 očakávať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/cat-s41-nahled.png

CAT S41, inteligentný odolný telefón s mimoriadnou batériou

Catterpilar patrí nielen medzi najväčších svetových hráčov v stavebných strojoch, ale skvele vie aj odolné telefóny. CAT S41 je toho žiarivým dôkazom. Hravo spĺňa armádnu špecifikáciu MIL SPEC 810G, takže prečká takmer akúkoľvek nepohodu, a navyše vydrží neuveriteľne dlho na jedno nabitie. Koľko bude stáť a kedy ho začneme predávať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/evolveo_1.png

Ako vybrať odolný telefón

Odolné telefóny sa vyznačujú zvýšenou odolnosťou voči prachu, vode alebo pádu. Na trhu sú k dispozícií v podobe klasických tlačidlových telefónov aj ako smartphony. Prečítať viac »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií