PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/ps-vr2-headset-design-nahled.jpg

PlayStation VR2 – Všetko, čo vieme

Headset PlayStation VR2 nadväzuje na svojho úspešného predchodcu a na PlayStation 5 prináša najmodernejšie technológie virtuálnej reality. Prilbu s 4K HDR OLED displejmi a radom ďalších technológií, ako je sledovanie pohybu očí alebo haptická odozva, sprevádzajú nové Sense ovládače a pochopiteľne aj rad hier. Všetko, čo o PlayStation VR2 potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/amd-ryzen-5800X3D-recenze-test.jpg

AMD Ryzen 7 5800X3D (RECENZIA A TESTY)

Rok 2022 rozbehol Intel uvedením svojich non-K procesorov 12. generácie, ktoré nižším modelom AMD Ryzen 5600X a 5800X zakurujú nielen cenou, ale aj výkonom. Ďalší ťah bude na strane AMD s vylepšeným Ryzenom 7 5800X3D upgradovaným o takzvanú V-CACHE. Tá by mala podľa doterajších informácií vyrovnať skóre s i9-12900K a hocikde ho aj výrazne predbehnúť. Viac o tejto novinke v dnešnom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ces-2024-nahled.jpg

To najlepšie z CES 2022 v celku

Najväčší veľtrh spotrebnej elektroniky na svete, CES 2022, je za nami. V článku nájdete prehľad najlepších a najzaujímavejších noviniek, ktoré boli na CES 2022 predstavené.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/levna-graficka-karta-amd-radeon.jpg

AMD Radeon RX 6500 XT: Oplatí sa najlacnejšia grafická karta?

Výrobca grafických kariet a procesorov AMD odpálil začiatok roka prvou grafickou kartou vyrobenou na 6 nm výrobnom procese. Reč je o low-endovom Radeone RX 6500 XT. Aký bude mať karta výkon? Komu sa bude hodiť a komu nie? Kedy pôjde na trh a koľko bude stáť? Viac informácií v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_12.jpg

AMD na CES 2022: Mobilný AMD Ryzen 6000 a lacný Radeon RX 6500 XT

Rad procesorov Ryzen 5000 bol pre AMD prelomovým okamihom, ktorý ukázal, že sa dokáže konkurencii vyrovnať a často ju aj prekonať. To sa týkalo ako desktopových, tak aj notebookových procesorov. V prvej polovici tohto roku sa však AMD zameria výhradne na notebookové CPU v podobe práve oznámenej generácie Ryzen 6000. Čo je nové? Na aké notebooky sa môžete tešiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rtx-3090-ti-nejlepsi-graficka-karta.jpg

CES 2022 | NVIDIA RTX 3090 Ti má byť najvýkonnejšia grafická karta

Máme tu začiatok roka a už posúvame hranice hi-endu. A nielen hi-endu, ale aj spotreby. Na CES prezentácii vytasil Jeff Fisher z NVIDIE na divákov referenčný model RTX 3090 Ti. Pôjde o posledný a najvýkonnejší model grafickej karty na Ampere architektúre, ktorý tým najnáročnejším používateľom poskytne nejaký ten extra výkon navyše oproti existujúcim RTX 3090, než koncom roka dorazí NVIDIA RTX 4000 na úplne novej architektúre Lovelace. Viac v tomto článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_13.jpg

CES 2022: Intel kompletne predstavil CPU Alder Lake a i9 na 5,5 GHz!

Nová, 12. generácia procesorov Intel Alder Lake sa na CES 2022 ukázala v celej svojej kráse. Konečne si môžete vybrať aj z radu i3 alebo i5. Čoskoro tiež dorazia očakávané mobilné varianty. Aký výkon ponúknu v praxi? A kedy sa dočkáme prvých notebookov? A ako to vyzerá so samostatnými grafickými kartami Intel Arc? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-ces-2022-nahled.jpg

ASUS ROG na CES 2022: nové notebooky, monitory a príslušenstvo pre hráčov

ASUS ROG na veľtrhu CES 2022 potešil nielen svojich skalných fanúšikov, ale aj samotných usporiadateľov akcie. Novými produktmi rozhodne nešetril, napriek tomu však na virtuálnom evente nechýbala ani inovácia. Notebooky, monitory, herné príslušenstvo a mnoho ďalšieho. S čím sa ASUS ROG tento rok na CES predviedol?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/audio-novinky-ces-2022.jpg

CES 2022 | TOP 10 noviniek a trendov zo sveta audia

Na veľtrhu CES 2022 sa opäť predstavil rad audio noviniek a nových technológií naprieč celým spektrom produktov. Na svoje si prišli milovníci priestorového zvuku, herných headsetov aj prenosných reproduktorov. Na čo sa môžete v priebehu roka tešiť?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nvidia-rtx-3050-recenze.jpg

Oficiálne predstavenie GeForce RTX 3050 na CES 2022 (VÝKON A DÁTUM PREDAJA)

Rok 2022 začína technologickým veľtrhom CES, na ktorom ukázala zaujímavé novinky aj spoločnosť NVIDIA. Okrem extrémnej GeForce RTX 3090 Ti došlo aj na oficiálne predstavenie dlho očakávanej GeForce RTX 3050. V dnešnom článku si zhrnieme, čo môžeme od najnižšej modelovej rady GPU NVIDIA očakávať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-tv-ces-2022.jpg

Samsung TV na CES 2022: Gaming Hub aj zaujímavý mini projektor

Aké novinky ukázal Samsung na tohtoročnom veľtrhu CES? Je to napríklad nové herné prostredie Gaming Hub, nejedno vylepšenie pre QLED televízory a taktiež nový kompaktný projektor, ktorý vyzerá vskutku zaujímavo. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nvidia-ces-2022.jpg

CES 2022: NVIDIA uvádza nové grafiky pre PC aj notebooky

Začiatok CES 2022 opanovala NVIDIA veľkolepou náložou dlho očakávaných hardvérových noviniek. Už teraz sa môžete tešiť na 160 herných notebookov, nové G-SYNC monitory, na lacnú RTX 3050 aj extrémnu RTX 3090 Ti. Kedy sa dostanú na náš trh? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ces-sony-tv-2022-img.jpg

Sony TV na CES 2022: VRR pre všetky modely a QD-OLED aj Mini LED novinky

Na veľtrh CES 2022 prišla aj spoločnosť Sony a pri tejto príležitosti predstavila zaujímavé televízne novinky, pričom medzi tie najzaujímavejšie určite patrí nová 4K QD-OLED vlajková loď a premiérové Mini LED modely. Je toho ale oveľa viac. Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií