Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/redmi-note-11-recenze.jpg

Xiaomi Redmi Note 11 (RECENZIA): Praktický a všestranný telefón

Očakávaná novinka Xiaomi Redmi Note 11 je tu a my sme ju otestovali. Dôkladne sme preverili výkon, kvalitu displeja aj fotografií a vyskúšali, čo všetko nový telefón dokáže.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vivo-x60-pro-5g-nahled.png

Vivo X60 Pro 5G: Futuristický telefón so superstabilizáciou a skvelým nočným fotením! (RECENZIA)

Vivo uviedlo svoj špičkový telefón s revolučnými funkciami, ako je zabudovaný gimbal, ktorý umožňuje natáčať superstabilizované videá. Stabilné video pri chôdzi po schodoch? Žiadny problém! Nočné fotky – to musíte sami vidieť! Upozornenie: Tento model je zatiaľ dostupný len v Česku.  Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-mi-11-ultra.jpg

Xiaomi Mi 11 Ultra: Keramická beštia s nekompromisnými vlastnosťami a výkonmi! (PRVÉ DOJMY)

Xiaomi prináša Mi 11 Ultra - a Ultra je naozaj na mieste! Nekompromisne vybavený telefón s obrím fotomodulom, špičkovým displejom, keramickým telom a úplne našlapaným výkonom je kandidátom na najlepší telefón s Androidom, bodka. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-mi-mix-3-recenze.jpg

Xiaomi Mi Mix 3 (RECENZIA) – Mobil ako žiadny iný!

Slidery zažívajú svoju renesanciu. Príkladom bude Xiaomi Mi Mix 3 so širokouhlým Full HD displejom, ktorý sa vďaka výsuvnej konštrukcii obišiel bez výrezu. Ďalšie parametre zodpovedajú súčasným vlajkovým lodiam - procesor Snapdragon 845, 6 GB RAM, 128 GB interného úložiska. Navyše pridáva duálny fotoaparát ocenený vysokým skóre organizáciou DxOMark. Existuje niečo, čo mu chýba? Zistíte v našej recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-mi-8-recenze-a-testy.jpg

Xiaomi Mi 8 (RECENZIA) – Skvelý mobil s nedostatkom charizmy

V dnešnej recenzii sme testovali nadupaný smartfón Xiaomi Mi 8, ktorý je pre čínsku značku Xiaomi netypický predovšetkým svojou vyššou cenou. Dočkáme sa napriek tomu opäť bezkonkurenčného pomeru cena/výkon, alebo sa z novej vlajkovej lode vykľuje telefón, ktorý bude prémiový iba práve cenou? Nielen to sa dozviete v našej recenzii! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/poco-f1-hlavni-232.jpg

Xiaomi Pocophone F1: Mamutí výkon za cenu strednej triedy

Oblasť lacných, tzv. budgetových telefónov, je priestorom, kde dochádza k sérii inovácií. Šampiónom v tejto oblasti je čínska spoločnosť Xiaomi. Tá teraz prichádza s Pocophone Poco F1. Aký pomer ceny a výkonu mobil ponúka? A čo všetko zvláda? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/honor-10-colours-232_1.jpg

Honor 10 (RECENZIA) – Najlacnejšia vlajková loď?

Hľadáte inteligentný telefón, ktorý bude nabitý najnovšími technológiami a zároveň cenovo dostupný? V našej recenzii sme podrobne otestovali novú a aktuálne asi najlacnejšiu vlajkovú loď na trhu – Honor 10. Tešiť sa môžete na moderný dizajn, dobrú výdrž batérie a pravidelný prísun aktualizácií. Viac v našej recenzii! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/huawei-p-smart-nahled-s.jpg

Huawei P smart (RECENZIA)

Prečo si mám kúpiť drahší telefón? Stojí za to priplatiť si za lepší foťák, vyšší výkon alebo niečo iné? Rozdiely medzi high-end mobilmi a strednou triedou, do ktorej patrí testovaný Huawei P smart, samozrejme existujú, ale ak nie ste náruživý hráč alebo milovník prémiových zariadení, ani ich nenájdete. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/honor-9-lite-2-maly.jpg

Honor 9 Lite (PREVIEW)

Koncom roka 2017 predstavila spoločnosť Honor prírastok do svojho portfólia mobilných telefónov. Stal sa ním mobil Honor 9 Lite, ktorý bude predstavovať cenovo dostupnejší variant už predávaného Honor 9. Poďme si novinku, ktorú by mal výrobca uviesť na trh v januári 2018, podrobnejšie predstaviť. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/doogee-bl7000-nahled.png

Inteligentný telefón s najdlhšou výdržou? Doogee BL7000!

Inteligentný telefón Doogee BL7000 má v páse pár milimetrov navyše, robí z toho ale svoju výhodu. Zaujíma vás, koľko vydrží na jedno nabitie pri hraní 3D hier? A akú mu výrobca pribalil prémiovú výbavu? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/honor-7x-400px.jpg

Honor 7X. Stane sa najlepším telefónom strednej triedy? (PREVIEW)

Spoločnosť Honor predstavila nástupcu obľúbeného Honoru 6X, telefón Honor 7X. Novinka ponúkne takmer 6-palcový displej s pomerom 18:9, duálny fotoaparát a pekný dizajn s kovovou konštrukciou. A ak sa potvrdí jeho predpokladaná cena, konkurencia by sa mala mať na pozore! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-mi-a1-nahled.jpg

Xiaomi Mi A1 s čistým Androidom (RECENZIA)

Prvý telefón z programu Android One dorazil na náš trh. Aký je Xiaomi Mi A1 bez nadstavby MIUI? A dokáže používateľa nalákať na podporu Googlu aj napriek veľkej konkurencii na slovenskom trhu? To všetko sa dozviete v našej recenzii! Read more »
P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info