AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lg-slevy-2021.jpg

Vybavte si domácnosť produktami LG a získajte zľavu 15 % na ďalší nákup

Vybavte si domácnosť vybranými televízormi, chladničkami, práčkami alebo sušičkami LG. Ak to stihnete do konca júna, dostanete ako darček kód na zľavu 15 %, ktorý môžete využiť pri nákupe ďalšieho produktu z rovnakej skupiny vybraného tovaru od LG. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poruchy-lednicek-4-nahled.jpg

Najčastejšie poruchy chladničiek a mrazničiek

Chladnička nechladí, vibruje, je príliš hlučná, nesvieti? To signalizuje problém. Dnes sa pozrieme na najčastejšie poruchy chladničiek a mrazničiek a zistíme, kedy je potrebné sa znepokojovať a volať opravára a kedy si poradíme sami.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/teplota-v-lednici.jpg

Aká by mala byť správna teplota v chladničke a v mrazničke?

Na teplote vo vnútri chladničky a mrazničky záleží. Ak chladíte a mrazíte potraviny správne, vydržia oveľa dlhšie čerstvé. V našom článku sa dozviete, aká je optimálna teplota vo vnútri chladničky a mrazničky a ako ju nastaviť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/skladovani-potravin-v-lednici.jpg

Ako skladovať potraviny v mrazničke a chladničke

Ak radi nakupujete vo veľkom, mali by ste vedieť, ako dlho môžete jednotlivé druhy potravín skladovať. Ani mrazené potraviny nevydržia večne. V našom článku sa zameriame na správne skladovanie potravín v chladničke a mrazničke. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-lednice-2020_nahled.jpg

Najlepšie chladničky 2020

Hľadáte novú chladničku, ale nechce sa vám prechádzať parametre všetkých modelov a ich recenzie? Pripravili sme pre vás prehľad najlepších chladničiek, či už bez cenového limitu, alebo v strednej cenovej triede či lacné chladničky so skvelým pomerom cena a výkon. V každej kategórii nájdete 3 modely s odôvodnením, prečo si práve daná chladnička zaslúži vašu pozornosť. Nájdete tu prehľadné porovnanie chladničiek, aby ste si mohli vybrať podľa vašich požiadaviek aj finančných možností. Ktoré sú teda najlepšie chladničky?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/d_pultove.png

Ako vybrať najlepšiu malú chladničku

Pultová chladnička ponúka menší úžitkový objem chladiacej časti a miniatúrny mraziaci box. Ideálne, ak máte obmedzený priestor v kuchyni a skladujete len menšie množstvo potravín. Dobre poslúži aj v kancelárii alebo na chate.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/klimaticka-trida-lednice-mrazaky-min.jpg

Klimatická trieda (TABUĽKA): Chladnička | Mraznička

Klimatická trieda udáva, aká by mala byť optimálna teplota prostredia, v ktorom je mraznička umiestnená. Vyjadruje sa skratkami T, ST, N, SN. Ak je vonkajšia teplota mimo odporúčaného rozsahu, spotreba energie mrazničky sa zvýši a nemusí fungovať správne. Ak má mraznička uvedenú viac ako jednu klimatickú triedu, bude fungovať správne v celom teplotnom rozsahu. Napríklad mraznička triedy SN-N-ST pracuje v prostredí s teplotou od 10 do 38 °C.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií