PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/lednicky.png

Ako vybrať americkú chladničku

Americké chladničky poskytujú obrovský úžitkový priestor a vyznačujú sa perfektnou funkčnou vybavenosťou. Ale niekedy sa človek až stráca v tej záplave modelov a moderných funkcií. Ak vyberáte novú chladničku amerického typu, prečítajte si nášho sprievodcu. Poradí vám, aké parametre sú pre výber dôležité a poskytne prehľad tých najdôležitejších funkcií a technológií.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Jak odmrazit mrazak.jpg

Ako odmraziť mrazničku a chladničku (NÁVOD)

Hľadáte rýchly a efektívny spôsob, ako na rozmrazovanie chladničky a mrazničky? V tom prípade si prečítajte náš článok. Pripravili sme pre vás jednoduchý návod, ako na to. Pridáme tiež pár užitočných rád a tipov, vďaka ktorým predĺžite životnosť vášho spotrebiča aj skladovaných potravín.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poruchy-lednicek-4-nahled.jpg

Najčastejšie poruchy chladničiek a mrazničiek

Chladnička nechladí, vibruje, je príliš hlučná, nesvieti? To signalizuje problém. Dnes sa pozrieme na najčastejšie poruchy chladničiek a mrazničiek a zistíme, kedy je potrebné sa znepokojovať a volať opravára a kedy si poradíme sami.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vycistit-lednici-tipy-a-triky.jpg

Ako na čistenie chladničky (NÁVOD)

Aby mali potraviny v chladničke správne podmienky a aby chladnička dobre a dlho slúžila, je treba ju pravidelne čistiť a starať sa o ňu. V našom článku vám poradíme, ako na čistenie chladničky, ako odmraziť chladničku aj ako odstrániť zápach z chladničky. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak vyčistit lednici.jpg

Ako sa starať o chladničku (NÁVOD)

V našom článku sa dozviete všetko o správnej prevádzke chladničky aj o tom, ako chladničku čo najefektívnejšie užívať. Poradíme vám, aká je správna teplota v chladničke alebo akým spôsobom by mala prebiehať prevádzka chladničky. Taktiež sa bližšie pozrieme na to, prečo je výhodné zaobstarať si chladničku NoFrost a aké ďalšie funkcie dnes moderné chladničky ponúkajú.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/d_vestavene_1.png

Ako vybrať vstavanú chladničku

Ak vyberáte chladničku, ktorú chcete zabudovať priamo do svojej kuchynskej linky, vyberte zabudovateľný typ. Chladnička vstavaná ponúka výhody kombinovanej chladničky. Na rozdiel od nej má špeciálnu úpravu stien a aj otváranie je prispôsobené na zabudovanie chladničky do kuchynskej linky.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/klimaticka-trida-lednice-mrazaky-min.jpg

Klimatická trieda (TABUĽKA): Chladnička | Mraznička

Klimatická trieda udáva, aká by mala byť optimálna teplota prostredia, v ktorom je mraznička umiestnená. Vyjadruje sa skratkami T, ST, N, SN. Ak je vonkajšia teplota mimo odporúčaného rozsahu, spotreba energie mrazničky sa zvýši a nemusí fungovať správne. Ak má mraznička uvedenú viac ako jednu klimatickú triedu, bude fungovať správne v celom teplotnom rozsahu. Napríklad mraznička triedy SN-N-ST pracuje v prostredí s teplotou od 10 do 38 °C.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií