Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/lords-of-the-fallen-cover-nahled.jpg

Lords of the Fallen (RECENZIE – Súhrn)

Lords of the Fallen od štúdia Hexworks malo pôvodne vyjsť ako Lords of the Fallen 2, teda ako priame pokračovanie titulu Lords of the Fallen z roku 2014. Počas vývoja však došlo k rozhodnutiu, že bude toto akčné RPG slúžiť skôr ako reboot celej série a pôjde sa nanovo. V našom článku sa o tomto titule dozviete všetky dôležité informácie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sniper-ghost-warrior-contracts-2-recenze-cover-nahled.jpg

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 (RECENZIA) – Ďalší úspešný zárez?

Pokračovanie úspešných aj menej vydarených hier to nemajú jednoduché, pretože sa od nich už od oznámenia očakáva, že v istom ohľade prekročia tieň svojho predchodcu. Ihneď po oznámení nového projektu od CI Games bolo jasné, že Sniper Ghost Warrior Contracts 2 okrem zmeny zasadenia nič závratné neprinesie, istý potenciál tu však bol. Ako sa nakoniec pokračovanie Sniper Ghost Warrior Contracts podarilo, si prečítate v nasledujúcich odsekoch našej recenzie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sniper-ghost-warrior-contracts-strelec-nahled_1.jpg

Sniper Ghost Warrior Contracts (RECENZIA) – Vydarená sibírska anabáza

Úspech niektorých herných sérií často vzbudzuje vo vývojároch dojem, že je dobrý nápad ich jednoducho vziať a prerobiť svoju hru tak, aby im bola čo najviac podobná. Krásnym príkladom takejto praktiky je IP Sniper Ghost Warrior, ktorej autori z jej posledného zástupcu urobili nízkorozpočtové Far Cry. Celok „prekvapivo“ neuspel, kvôli čomu boli nútení vrátiť sa ku koreňom. Ako sa im to nakoniec darí, vám povie naša recenzia Sniper Ghost Warrior Contracts.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií