Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/vivo-x100-pro-recenze-nahled.jpg

Vivo X100 Pro (RECENZIA): Fotografický skvost s výkonným procesorom MediaTek, bez chyby však nie je

Vivo X100 Pro 5G je jediný z dvoch modelov série X100, ktorý sa dostane aj na európske pulty a samozrejme, aj na tie slovenské. Ide však o výkonnejší z dvojice, ktorý sľubuje aktuálne najvýkonnejší čipset z dielne MediaTek, špičkový fotoaparát s objektívmi Zeiss a oveľa viac. Ako sa však mobilnému telefónu Vivo X100 Pro darí v praxi? Vyskúšali sme v recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Nubia-Redmagic-9-Pro-preview-02-nahled.jpg

Nubia Redmagic 9 Pro (PREVIEW): Nadupaný telefón pre náročných hráčov

Značka Nubia Redmagic možno nie je známa úplne všetkým, ale pokiaľ sa zaujímate o svet mobilného gamingu, mali by ste zbystriť. Redmagic 9 Pro je totiž skvele vybavený herný telefón, ktorý ponúka špičkové parametre vlajkovej lode vloženej do tela telefónu, ktorý je prispôsobený na využitie v hrách. V čom? Dozviete sa v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-c65-recenze-nahled.png

Poco C65 (RECENZIA): Stojí pár eur a nemožno od neho čakať zázraky, svoje pozitíva však má

V kategórii tých najlacnejších smartfónov si Poco už vydobylo svoje meno. Novým modelom C65 si ho chce iba potvrdiť. Za tak málo peňazí nie je výbava vôbec zlá. Ako sa ale novému telefónu Poco C65 darilo v recenzii? Všetky naše poznatky prinášame v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oukitel-wp30-pro-recenze-nahled.jpg

Oukitel WP30 Pro (RECENZIA): Špičková odolnosť a nočné videnie vo vrecku

Telefóny Oukitel sa u nás v posledných rokoch čoraz viac presadzujú najmä ako zariadenia so skvelým pomerom ceny a kvality. Presne to chce ponúknuť aj odolný telefón Oukitel WP30 Pro, ktorý popri špičkovej vodoodolnosti ponúkne aj neobvyklé vychytávky v podobe sekundárneho displeja na zadnej strane alebo kamery s nočným videním. Čo všetko telefón ponúkne a ako sa používa? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/infinix-zero-30-recenze-nahled.jpg

Infinix Zero 30 5G (RECENZIA): Umelá inteligencia v extravagantnom balení

Značka Infinix u nás rozhodne nemá dlhú tradíciu. O to viac je zaujímavejšie pozrieť sa na jej produktový rad. My sme otestovali jej aktuálny hit, model Infinix Zero 30 5G. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-12-recenze.jpg

OnePlus 12 (RECENZIA): Špičková vlajková loď, ktorá však musí čeliť tvrdej konkurencii

OnePlus 12 je novou generáciou hlavného ťahúňa čínskej značky, ktorá chce reagovať na najsilnejšiu konkurenciu. Ako sa modelu OnePlus 12 bude v pomyselnom súboji so súpermi dariť? Dozviete sa v tejto recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-100-recenze-test.jpg

Mobily, na ktoré sa tešíme. Honor 100 a 100 Pro majú netradičný dizajn a ďalšie tromfy vrátane ceny

Úplne nové telefóny Honor 100 a Honor 100 Pro sa nechcú stratiť v záplave ostatných značiek. Svojím vzhľadom pútajú pozornosť. Obidva smartfóny však chcú preukázať aj svoje schopnosti, ktoré nevyzerajú vôbec zle. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-vanoce-akce-10.jpg

Získajte telefóny a tablety Xiaomi s vianočnou zľavou

Uvažujete o tom, že obdarujete seba alebo svojich blízkych niektorým zo zariadení Xiaomi? Vďaka špeciálnej vianočnej akcii teraz môžete na telefónoch a tabletoch značky ušetriť. Na ktoré modely sa zľava vzťahuje a koľko môžete ušetriť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-13t-pro-nahled.jpg

Xiaomi 13T Pro (RECENZIA): Dostupná vlajková loď s kvalitným fotoaparátom a bleskovým nabíjaním

V ponuke firmy Xiaomi sa objavil model Xiaomi 13T Pro. Prišiel po boku s modelom bez prídomku Pro, oproti ktorému však prináša užitočné vylepšenia, ktoré ho katapultujú do vyššej kategórie. Ako sa mu v nej darí, čím vyniká a s ktorými mobilnými telefónmi sa môže smelo porovnávať? Všetko sa dozviete v recenzii Xiaomi 13T Pro. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-c65-uvod-3.jpg

POCO C65 má bohatú výbavu s nízko nastavenou cenou

Vo svojej triede veľmi lákavo vybavený mobilný telefón POCO C65 ohromí nízko nastavenou cenou. Tá je navyše v obmedzenom čase ešte nižšia. Máte tak ideálnu príležitosť zaobstarať si tento smartfón v 3 farebných vyhotoveniach a 2 pamäťových variantoch. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-mate-30-nahled.jpg

Trojica telefónov Huawei Mate 60 mieri vysoko, jeden prvok výbavy ale majú sporný

Veľmi nenápadne oznámil čínsky Huawei svoj nový rad Mate 60. S tým sa zároveň spája v určitej forme aj kontroverzná kompatibilita s mobilnými sieťami 5G. Ako sa novinkám darí v porovnaní medzi sebou? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-moto-g84-5g-nahled.jpeg

Motorola Moto G84 (RECENZIA): Elegantný dizajn a takmer čistý Android v strednej triede

Motorola Moto G84 5G je nový telefón spadajúci do strednej triedy. Výrobca ho obliekol do vegánskej kože a do výbavy mu pribalil napríklad 12 GB pamäte RAM, sľubný displej a pomerne bohatú výbavu. Cena sa ale zdá byť férová. Ako si telefón viedol v našej recenzii? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-ace-2-pro-nahled.jpg

Beštia s 24 GB pamäte RAM. OnePlus Ace 2 Pro ponúkne neskutočnú porciu výkonu

Kto mal predsudky, že iba menší výrobcovia sa snažia prepašovať do nižších cenových tried výkonný hardvér, môže byť krokom firmy OnePlus prekvapený. Jeho nový model Ace 2 Pro totiž exceluje, a to na viacerých frontoch. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vivo-v29-nahled.jpg

Vivo V29 5G (PREVIEW): vybavený telefón strednej triedy s neobvyklým prvkom na chrbte

Spoločnosť Vivo má na trhu telefóny v rôznych cenových hladinách. Nový mobilný telefón Vivo V29 chce toho za priaznivú cenu ponúknuť čo možno najviac. Ako sa mu to podarilo? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oppo-find-n2-flip-nahled.jpg

Oppo Find N2 Flip (PREVIEW): silná konkurencia vyklápacích telefónov

Vyklápacie telefóny stále ešte nezasypali trh vo veľkom. Výrobca Oppo pridáva k rozmernému modelu Find N2 aj model Flip, teda „véčko“. Aké je a čím sa líši od konkurenčnej značky Samsung? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-magic-v2-nahled.jpg

Honor Magic V2 je doposiaľ najtenší skladací telefón na trhu

Úplne nový ohybný telefón Honor Magic V2 bol odtajnený a má toho veľa čo ponúknuť. Okrem unikátnej tenkej a ľahkej konštrukcie poteší aj vlajkovým výkonom a trojicou špičkových fotoaparátov. S akými parametrami ohybná novinka prichádza? Kedy sa na mobil môžeme tešiť aj u nás a ako to bude s cenou? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/redmi-12-levny-telefon-5-nahled.jpg

Dizajn ako iPhone. Xiaomi Redmi 12 chce zaujať vzhľadom, výbavou aj cenou

Xiaomi Redmi 12 nie je preklep, ale nový lacný telefón čínskeho výrobcu. Stavil na „iPhone“ dizajn a kombináciu pomerne slušnej výbavy za nízku cenu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-redmi-note-12s-nahled.jpg

Xiaomi Redmi Note 12S (PREVIEW): Solídny telefón, novinky však nečakajte

Xiaomi Redmi Note 12S poteší každého, kto hľadá mobilný telefón na každodenné použitie a nechce zaň minúť veľa peňazí. Zaujme solídnou 108 Mpx kamerou a vyváženou zostavou parametrov, pričom spadá do nižšej strednej triedy. Xiaomi tiež ukazuje od minulého roku prepracovaný dizajn fotomodulu. Čo telefón ponúka? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/infinix-note-30-nahled.jpg

Veľmi solídne parametre za málo peňazí. Telefóny Infinix Note 30 chcú zaútočiť na naše peňaženky

Mobilné telefóny Infinix možno stále nie sú na našom území také známe, k ich väčšiemu povedomiu však môže prispieť nová generácia Infinix Note 30. Rad sa skladá zo štyroch modelov. Ako sa od seba líšia? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-redmi-12-pro-5g-nahled.jpg

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G (RECENZIA): Skvelý displej aj solídny výkon, ale bez výhrad sa to nezaobíde

Xiaomi je majstrom v produkcii telefónov strednej triedy. Každý rok ich vyšle do sveta hneď niekoľko. Výkonovo zhruba stredným telefónom v tohtoročnom rade je Xiaomi Redmi Note 12 Pro. Ako sa podaril? Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií