PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/redmi-note-11-recenze.jpg

Xiaomi Redmi Note 11 (RECENZIA): Praktický a všestranný telefón

Očakávaná novinka Xiaomi Redmi Note 11 je tu a my sme ju otestovali. Dôkladne sme preverili výkon, kvalitu displeja aj fotografií a vyskúšali, čo všetko nový telefón dokáže.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vivo-x60-pro-5g-nahled.png

Vivo X60 Pro 5G: Futuristický telefón so superstabilizáciou a skvelým nočným fotením! (RECENZIA)

Vivo uviedlo svoj špičkový telefón s revolučnými funkciami, ako je zabudovaný gimbal, ktorý umožňuje natáčať superstabilizované videá. Stabilné video pri chôdzi po schodoch? Žiadny problém! Nočné fotky – to musíte sami vidieť! Upozornenie: Tento model je zatiaľ dostupný len v Česku.  Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-mi-11-ultra.jpg

Xiaomi Mi 11 Ultra: Keramická beštia s nekompromisnými vlastnosťami a výkonmi! (PRVÉ DOJMY)

Xiaomi prináša Mi 11 Ultra - a Ultra je naozaj na mieste! Nekompromisne vybavený telefón s obrím fotomodulom, špičkovým displejom, keramickým telom a úplne našlapaným výkonom je kandidátom na najlepší telefón s Androidom, bodka. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-mi-mix-3-recenze.jpg

Xiaomi Mi Mix 3 (RECENZIA) – Mobil ako žiadny iný!

Slidery zažívajú svoju renesanciu. Príkladom bude Xiaomi Mi Mix 3 so širokouhlým Full HD displejom, ktorý sa vďaka výsuvnej konštrukcii obišiel bez výrezu. Ďalšie parametre zodpovedajú súčasným vlajkovým lodiam - procesor Snapdragon 845, 6 GB RAM, 128 GB interného úložiska. Navyše pridáva duálny fotoaparát ocenený vysokým skóre organizáciou DxOMark. Existuje niečo, čo mu chýba? Zistíte v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-mi-8-recenze-a-testy.jpg

Xiaomi Mi 8 (RECENZIA) – Skvelý mobil s nedostatkom charizmy

V dnešnej recenzii sme testovali nadupaný smartfón Xiaomi Mi 8, ktorý je pre čínsku značku Xiaomi netypický predovšetkým svojou vyššou cenou. Dočkáme sa napriek tomu opäť bezkonkurenčného pomeru cena/výkon, alebo sa z novej vlajkovej lode vykľuje telefón, ktorý bude prémiový iba práve cenou? Nielen to sa dozviete v našej recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/poco-f1-hlavni-232.jpg

Xiaomi Pocophone F1: Mamutí výkon za cenu strednej triedy

Oblasť lacných, tzv. budgetových telefónov, je priestorom, kde dochádza k sérii inovácií. Šampiónom v tejto oblasti je čínska spoločnosť Xiaomi. Tá teraz prichádza s Pocophone Poco F1. Aký pomer ceny a výkonu mobil ponúka? A čo všetko zvláda? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/honor-10-colours-232_1.jpg

Honor 10 (RECENZIA) – Najlacnejšia vlajková loď?

Hľadáte inteligentný telefón, ktorý bude nabitý najnovšími technológiami a zároveň cenovo dostupný? V našej recenzii sme podrobne otestovali novú a aktuálne asi najlacnejšiu vlajkovú loď na trhu – Honor 10. Tešiť sa môžete na moderný dizajn, dobrú výdrž batérie a pravidelný prísun aktualizácií. Viac v našej recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/huawei-p-smart-nahled-s.jpg

Huawei P smart (RECENZIA)

Prečo si mám kúpiť drahší telefón? Stojí za to priplatiť si za lepší foťák, vyšší výkon alebo niečo iné? Rozdiely medzi high-end mobilmi a strednou triedou, do ktorej patrí testovaný Huawei P smart, samozrejme existujú, ale ak nie ste náruživý hráč alebo milovník prémiových zariadení, ani ich nenájdete. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/honor-9-lite-2-maly.jpg

Honor 9 Lite (PREVIEW)

Koncom roka 2017 predstavila spoločnosť Honor prírastok do svojho portfólia mobilných telefónov. Stal sa ním mobil Honor 9 Lite, ktorý bude predstavovať cenovo dostupnejší variant už predávaného Honor 9. Poďme si novinku, ktorú by mal výrobca uviesť na trh v januári 2018, podrobnejšie predstaviť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/doogee-bl7000-nahled.png

Inteligentný telefón s najdlhšou výdržou? Doogee BL7000!

Inteligentný telefón Doogee BL7000 má v páse pár milimetrov navyše, robí z toho ale svoju výhodu. Zaujíma vás, koľko vydrží na jedno nabitie pri hraní 3D hier? A akú mu výrobca pribalil prémiovú výbavu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/honor-7x-400px.jpg

Honor 7X. Stane sa najlepším telefónom strednej triedy? (PREVIEW)

Spoločnosť Honor predstavila nástupcu obľúbeného Honoru 6X, telefón Honor 7X. Novinka ponúkne takmer 6-palcový displej s pomerom 18:9, duálny fotoaparát a pekný dizajn s kovovou konštrukciou. A ak sa potvrdí jeho predpokladaná cena, konkurencia by sa mala mať na pozore! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-mi-a1-nahled.jpg

Xiaomi Mi A1 s čistým Androidom (RECENZIA)

Prvý telefón z programu Android One dorazil na náš trh. Aký je Xiaomi Mi A1 bez nadstavby MIUI? A dokáže používateľa nalákať na podporu Googlu aj napriek veľkej konkurencii na slovenskom trhu? To všetko sa dozviete v našej recenzii! Prečítať viac »
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií