AD květen univerzal Effaclar

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/motorola-g9.jpg

Motorola Moto G9 Plus: Solídny vytrvalec v strednej triede s čistým Androidom! (RECENZIA)

Dnes sa pozrieme na telefón, ktorý neohromí ani krásnym dizajnom a ani nákladnou konštrukciou: Ponúka ale veľmi slušné vlastnosti a hlavne dlhú výdrž za rozumné peniaze. Dámy a páni - Motorola Moto G9 Plus! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/android-nastavba.jpg

Nadstavby operačného systému Android

Nadstavbu Androidu nájdeme vo väčšine telefónov s operačným systémom od Googlu. Líšia sa podľa výrobcu a nad rámec samotného základu prinášajú grafickú vrstvu aj funkcie navyše. Prinášajú so sebou ale aj pár nevýhod. Ktoré to sú? A na ktoré nadstavby Androidu vlastne dnes môžeme naraziť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/evolveo-strongphone-g9-nahled-4.jpg

Evolveo StrongPhone G9 je odolný telefon s velkou baterií a čistým Androidem

Pro spoustu lidí je u mobilního telefonu důležitý jak výkon, tak i jeho odolnost. Smartphone Evolveo StrongPhone G9 zvládá obě tyto disciplíny na výbornou. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-mi-a3-android-10-nahled_1.jpg

Android 10 prichádza na Xiaomi Mi A3 a Redmi Note 8 Pro (NOVINKA)

Updatu na Android 10 sa dočkali aj majitelia modelu Xiaomi Mi A3 a Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Čo spôsobilo večné odklady? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cisty-android-2019-2.png

Čo je to čistý Android?

Čistý Android je názov používaný pre operačný systém Android v jeho najjednoduchšej podobe – neobsahuje upravené grafické rozhranie ani prípadné funkcie, ktoré do operačného systému vkladajú jednotliví výrobcovia.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií