AD květen univerzal P&G boost

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/lg-vez-pracka-susicka.jpg

Nová éra prania a sušenia s LG WashTower™

Hľadáte efektívne a priestorovo úsporné riešenie na pranie a sušenie bielizne? Potom zamerajte svoju pozornosť na parnú práčku so sušičkou LG WT1210BBF WashTower™, ktorá vyniká radom inovatívnych technológií, inteligentných funkcií aj programov, a je tak skvelou voľbou pre každú domácnosť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bosch-susicky.jpg

Nový rad sušičiek Bosch šetrí bielizeň aj životné prostredie

Nové sušičky Bosch disponujúce modernými funkciami na ešte lepšie a účinnejšie sušenie bielizne pracujú aj s ohľadom na životné prostredie. Na čo slúžia technológie AutoDry, EasyClean či programy Iron Assist alebo AlergiePlus? Spoznajte moderný a efektívny spôsob sušenia bielizne a stavte na istotu nemeckej kvality. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-susit-pradlo-v-susicce-nahledovy.jpg

Ako sušiť bielizeň v sušičke (TIPY A TRIKY)

Máme pre vás rady a tipy, ako používať sušičku prádla, aby ste benefity tohto skvelého spotrebiča využívali naplno a zároveň sa vyvarovali nehôd, ako je zrážanie bielizne v sušičke či zničená potlač na tričku. A nielen to. Poradíme vám, ako na čistenie sušičky, aby vám dlho a dobre slúžila a vysvetlíme, ako je to so sušičkou a avivážou. Ako vybrať sušičku a ako sušiť prádlo v sušičke sa dozviete v našom článku.  

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vycistit-susicku-nahled.jpg

Ako vyčistiť sušičku (TIPY A TRIKY)

Sušička bielizne nie je bezúdržbová. Pokiaľ chcete, aby správne a dlho fungovala a usušená bielizeň bola vždy krásne nadýchaná a voňavá, neradno údržbu zanedbávať. Po čase by sa totiž mohol objaviť nepríjemný zápach zo sušičky a nielen to. Zanedbaná údržba tiež výrazne znižuje životnosť spotrebiča a zvyšuje spotrebu energie. Ako vyčistiť sušičku alebo čo robiť, keď bielizeň zo sušičky nevonia, sa dozviete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/susicka-pradla-03-nahled.jpg

Najčastejšie poruchy sušičky prádla a ako ich riešiť

Sušička bielizne, rovnako ako každý iný domáci spotrebič, sa niekedy môže začať správať zvláštne. Čo robiť, keď sušička odmieta spolupracovať? Kde hľadať najčastejšie príčiny problémov a kedy si zavolať na pomoc odborníka? Odpovede nájdete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ja-tridit-pradlo.jpg

Ako správne roztriediť bielizeň

Správne triedenie bielizne je základ, ak nechcete, aby sa vám odfarbila či začala blednúť. Viete, ako bielizeň správne triediť a ako následne jednotlivé várky vyprať? Poradíme vám s tým v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/susicka-pradla-bosch.jpg

Najlepšie sušičky na bielizeň v roku 2020 (PREHĽAD)

Pokiaľ práve vyberáte sušičku na bielizeň, ale neviete si dať rady, tu ste na tej správnej adrese. V našom prehľade tých najlepších sušičiek, ktoré v roku 2020 môžete zaobstarať, sme pre vás pripravili celkom deväť modelov. Od tých lacnejších až po drahšie, ktoré sú špičkou vo svojom odbore. Navyše pridáme aj pár rád, ako si s výberom sušičky bielizne poradiť. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/93075912.jpg

Ako vybrať sušičku

Štandardná, alebo úzka? Aké rozmery, kapacitu, energetickú triedu by mať správna sušička? Čo je to funkcia odloženého štartu? A sú nejaké parametre, podľa ktorých sa vyberá ideálna sušička prádla? Poradíme vám, podľa čoho si zvoliť sušičku do vašej domácnosti.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/susicka-na-pradlo-nahled.jpg

10 dôvodov prečo si kúpiť sušičku

Práčka je bežnou súčasťou každej domácnosti, v prípade sušičiek však stále veľa ľudí váha. Poďme sa pozrieť, v čom všetkom vám môže pomôcť a prečo si ju kúpiť. Nie je to len o úspore času a práce!

Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií