MS hokej Effaclar

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/dolce-gusto.jpg

Vyskúšajte nové Espressá od NESCAFÉ® Dolce Gusto® s chuťou pravého Talianska

NESCAFÉ® Dolce Gusto® si pre svojich priaznivcov pripravilo štyri novinky v podobe poctivého talianskeho espressa s príchuťou Milána, Ríma, Neapolu a sicílskeho Palerma. Nalaďte sa na pravú taliansku kávu a vychutnajte si kúsok Talianska priamo z pohodlia vášho domova. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/mnoho-druhu-kavy.jpg

Coffee Trends: Organic, Fitness, Green Coffee and More

People have enjoyed the complex tastes of coffee since its discover. It is delicious, gives energy and for millions of people it has become an essential morning ritual. Have you already tasted Fitness, Green, Civet or organic coffee? You can find a comprehensive overview in our article to get advice on which types of coffee are worth tasting. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/soutez-dolce-gusto-nahled.jpg

Vyhrajte zásobu kávy NESCAFÉ® Dolce Gusto® na celý rok

Ak máte radi naozaj dobrú kávu a ste súťaživý typ, nemala by vám uniknúť súťaž s NESCAFÉ®? Dolce Gusto®?, v ktorej môžete každý mesiac vyhrať zásobu kávových kapsúl na celý rok zadarmo, konkrétne 72 štandardných balení kapsúl NESCAFÉ®? Dolce Gusto®?. Postačí vám k tomu len registrácia a kód zo zakúpeného balenie kávových kapsulí NESCAFÉ® Dolce Gusto®?. Ako súťaž prebieha a aké sú jej bližšie podmienky? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kavovar-na-kapsle-nahledovy.jpg

Kávovar na kapsuly dnes dokáže viac, než by ste čakali

Široká ponuka rôznych druhov kávových aj nekávových nápojov a neskutočne ľahká obsluha robia z kapsulových kávovarov veľmi obľúbený domáci spotrebič. Avšak moderné kávovary na kapsuly toho dokážu oveľa viac ako kedykoľvek predtým. Na trhu sa tak objavujú nielen stále nové druhy kávy, ale tiež nové kapsulové kávovary, ktoré prichádzajú s novými zručnosťami aj inteligentnými funkciami. Aké sú novinky na trhu, čo môžete od kapsulového kávovaru očakávať a aký by bol vhodný kávovar na kapsuly pre vás?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Nescafe-dolce-gusto-nove-latte-macchiato-nahled.jpg

NESCAFÉ® Dolce Gusto® predstavuje dvojkapsulový recept pre dokonalé Latte Macchiato

Je tu nové Latte Macchiato NESCAFÉ Dolce Gusto! Lahodnejšie a mliečnejšie ako kedykoľvek predtým. NESCAFÉ Dolce Gusto prichádza s vylepšenou receptúrou pre nadýchané Latte Macchiato v štyroch rôznych variantoch. Dvojkapsulový recept, ktorý kávoví majstri priviedli k dokonalosti. Jedna kapsula je pre espresso z prvotriednej zmesi vybraných kávových zŕn a druhá kapsula na napenené mlieko s ešte bohatšou jemnou mliečnou penou vďaka vylepšenej technológii kapsuly Dolce Gusto. Nechajte sa vtiahnuť do podmanivého sveta kávy a ochutnajte nové Latte Macchiato. Read more »
P-DC1-WEB01
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info