Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/banner_1250x360 nahled.jpg

Concept: kúpte si nový spotrebič, napíšte recenziu a získajte voucher v hodnote 13 €

Kúpte si nový spotrebič z vybraných modelov značky Concept, napíšte recenziu a získajte voucher v hodnote 13 € na ďalší nákup. Viac informácií sa dozviete v článku. Akcia platí od 7. 7. do 31. 3. 2024. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/concept-navigace.jpg

Robotický vysávač Concept visiOne 3D je novodobým vizionárom v oblasti vysávania aj vytierania

Spoločnosť Concept prichádza s horúcou novinkou – robotickým vysávačom Concept VR3550 visiOne 3D, ktorý zvládne efektívne upratovanie všetkých druhov podláh suchou aj mokrou cestou. Čo je na ňom také výnimočné a prečo si práve tento model zaslúži vašu pozornosť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/concept-chytra-domacnost-nahled.jpg

Inteligentné spotrebiče Concept: Pomocníci do modernej domácnosti! (PREDSTAVENIE)

Moderná domácnosť potrebuje inteligentné spotrebiče, ktoré vám nielen zjednodušia upratovanie, ale aj spríjemnia pobyt - zvlhčia vzduch, vyčistia ho a ionizujú... a celé sa to dá riadiť nielen ovládačom, ale aj apkou z mobilu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/roboticke-vysavace-concept-nahled.jpg

Trio robotických vysávačov Concept: S laserovou navigáciou aj vytieraním! (POROVNÁVACIA RECENZIA)

Robotické vysávače poznáme hlavne ako pobehujúce disky, ktoré zametajú a zmätene narážajú do nábytku. Dnes sa pozrieme na pokročilé robotické vysávače Concept, ktoré je možné ovládať cez mobil, vedia vysávať aj mopovať naraz – a na svoju orientáciu používajú aj laserový diaľkomer! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Concept-dentalni-centrum-nahled.jpg

Novinky od značky Concept, ktoré vám pomôžu k dokonalému úsmevu

Váhate, či si čistíte zuby a ďasná správne? S novými elektrickými kefkami a ústnou sprchou od značky Concept budete mať istotu, že to tak je. Dôkladne vyčistia nielen zubné plôšky, ale aj medzizubné priestory. Kefky navyše obsahujú časovač, ktorý vás bude pri čistení strážiť! Vyskúšajte jednu z najmodernejších technológií v oblasti ústnej hygieny a doprajte si žiarivý a predovšetkým zdravý úsmev.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/RM7000_uvod.jpg

S kuchynským robotom Concept RM7000 ELEMENT pripravíte vybrané delikatesy aj tradičné pochúťky (RECEPTY)

Budete sa diviť, čo všetko zvládne kuchynský robot Concept RM7000 ELEMENT! Tento skvelý multifunkčný pomocník by mal byť súčasťou každej kuchyne, pretože ponúka mnoho variabilných možností pri príprave jedla. Zvládne šľahanie, hnetenie, miešanie, mixovanie, strúhanie aj mletie, takže s ním pripravíte veľa lahodných pokrmov sladkých aj slaných chutí. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/conceptd-7-ezel-pro.jpg

ConceptD 7 Ezel (Pro): netradičné pracovné stanice pre kreatívcov (CES 2020)

Nový notebook Acer ConceptD 7 Ezel (Pro) bol predstavený na CES 2020. Na konte má už cenu za inováciu. Unikátny je vďaka netradične riešenému kĺbu, ale aj pre svoj kvalitný displej, vysoký výkon či dotykovú technológiu Wacom. Dosť možno ide o splnený sen kreatívcov, ktorí radi cestujú. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/13ae819c-4d4f-45e8-8244-e8c68d9f05de.jpg

Smoothie mixér Concept SM-3050 Fresh&Nutri (RECENZIA)

Máte radi smoothie, RAW krémové polievky či len hľadáte výkonného pomocníka na mixovanie do kuchyne? Mixér Concept SM-3050 sľubuje vysoký výkon a atraktívne funkcie, preto sme ho dôkladne podrobili testu v našej recenzii. Ako mixér dopadol? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Concept-SMALL.jpg

Luxusné a inteligentné kuchynské spotrebiče Concept sú pre každého

Česká firma Concept si zakladá na výrobe kvalitných kuchynských spotrebičov Concept. S uvedením nových línií Sinfonia, Black a White preradila na vyšší rýchlostný stupeň. Pozrite sa, ako esteticky aj funkčne dokonalá teraz vaša kuchyňa môže byť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/concept-active-smoothie-barevne-varianty-mala.jpg

Smoothie mixér Concept Active Smoothie pripraví nápoje, ktoré vás povzbudia

Farebná rodinka smoothie mixérov Concept Active Smoothie vám naservíruje zdravý nápoj s množstvom energie na celé dopoludnie. Môžete si zvoliť zo šiestich farieb a dvoch vyhotovení. Dáte prednosť rodinnej súprave alebo niektorému z farebných variantov? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Concept_banner_small.jpg

Sporáky Concept – vybrané modely pod drobnohľadom

V dnešnom článku sme sa pozreli na niektoré zaujímavé sporáky od spoločnosti Concept, konkrétne na sporáky elektrické a kombinované (elektrická rúra a plynové horáky). Prečítať viac »
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií