BOOST JBL BOOST JBL

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nahledovy-sampon-objem-natura-siberica.jpg

Vyskúšali sme pre vás: šampón a kondicionér na väčší objem NATURA SIBERICA

Obchody a reklamy sú plné šampónov, ktoré vám sľubujú zázraky s vašimi vlasmi. Rad som ich vyskúšala, ale efekt bez vedľajších následkov v podobe rýchlo sa mastiacich vlasov má len máloktorý. Poslednou dobou sa mi čím ďalej tým častejšie osvedčuje prírodná kozmetika. Značku NATURA SIBERICA poznám z počutia svojho okolia a keďže to sú väčšinou veľmi kladné ohlasy, lákalo ma vyskúšať ich šampón a kondicionér na väčší objem z radu Copanhagen. Ako sa táto vlasová kozmetika osvedčila na mojich jemných vlasoch? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/attude-kondicioner-nahled_2.jpg

Vyskúšali sme pre vás: kondicionér ATTITUDE Super Leaves na normálne a mastné vlasy

Kondicionér ATTITUDE Super Leaves s detoxikačným a rozjasňujúcim účinkom na mastné a normálne vlasy ma veľmi zaujal svojím zložením. Neobsahuje totiž parabény ani iné chemické látky. Rozhodla som sa ho preto vyskúšať v kombinácii so šampónom z rovnakej série. Vy si teraz môžete na tento produkt prečítať moju recenziu. Read more »
P-DC1-WEB08
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info