Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/counter-strike-global-offensive-cover-nahled.jpg

Counter-Strike: Global Offensive (INFO): Novinky

Pôvodne mód pre legendárnu strieľačku Half-Life dal vzniknúť najpopulárnejšej FPS hre súčasnosti. Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) síce oslávil už dvanáste narodeniny, avšak jeho obľúbenosť ho stále radí na popredné priečky najhranejších hier. Všetky informácie, ktoré potrebujete vedieť, aby ste zostali v obraze, sa dozviete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-strilecky-warzone.jpg

Najlepšie strieľačky na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Pokiaľ ste zatúžili po troche tej akcie a radi by ste si precvičili svoje reflexy aj prácu s virtuálnymi smrtiacimi hračkami, ste na správnom mieste. V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete tituly, o ktorých si myslíme, že by nemali uniknúť žiadnemu fanúšikovi strieľačiek z pohľadu prvej alebo tretej osoby. A nebojte sa, nech už preferujete akúkoľvek platformu, v našom článku si prídu na svoje ako majitelia konzol, tak počítačov a nejakú tú lahôdku sme si pripravili aj pre fanúšikov virtuálnej reality. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/4fa5e9c1-0d0a-42f7-99e8-b797fb90cc74.jpg

ESL Nationals CZ/SK – Majstrovstvá Česka a Slovenska: finále prebehne cez víkend v poľských Katowiciach

Najväčšia liga elektronického športu v Európe vstupuje na českú a slovenskú progamingovú scénu. Vďaka novej súťaži ESL Nationals CZ/SK – Majstrovstvá Česka a Slovenska tuzemské tímy dostanú šancu predviesť svoj um na celoeurópskej úrovni. O celkovú dotáciu 10 000 EUR sa pobijú najlepšie slovenské a české tímy v hrách Counter Strike: Global Offensive a League of Legends. Prečítať viac »
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií