AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/cyberpunk-2077-phantom-liberty-key-art-nahled.jpg

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty (RECENZIE – Súhrn)

Štúdio CD Projekt Red má vo zvyku vydávať k svojim hrám tak rozsiahle DLC, že by ich iní vývojári bez uzatvorenia pokojne predávali ako plnú hru. Nie je to inak ani v prípade DLC Phantom Liberty, ktoré akčné RPG Cyberpunk 2077 rozšírilo o úplne novú lokáciu a samozrejme ďalej rozvíja aj príbeh. Čo všetko o podarenom DLC vieme, sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cyberpunk-2077-key-art-nahled_1.jpg

Cyberpunk 2077: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Akčné RPG Cyberpunk 2077 sa niekoľko rokov pravidelne objavovalo v rebríčkoch najočakávanejších hier, a to z dvoch dôvodov. Po prvé – najnovší počin poľského štúdia CD Projekt Red sa z trailerov a ukážok javil naozaj skvele, a po druhé – hra bola niekoľkokrát odložená, čo očakávania mnohých hráčov našponovalo až k prasknutiu. Na konci roka 2020 však Cyberpunk 2077 skutočne uzrel svetlo nášho sveta, pokiaľ ale z nejakého dôvodu stále váhate, či je táto hra naozaj pre vás, v našom špeciále nájdete všetky potrebné informácie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cyberpunk-2077-tipy-cover-nahled.jpg

Cyberpunk 2077 (TIPY/NÁVOD): Desať tipov do začiatku

Jedným z nesporných tromfov Cyberpunk 2077 je rozsiahly svet, v ktorom je možné stráviť desiatky a možno aj stovky hodín bez toho, že by sa človek vyložene nudil. Nováčika však môže jeho rozsah mierne miasť, a preto sme sa pre vás rozhodli vytvoriť náš špeciál, v ktorom vám povieme, aké augmentácia používať, či je dobré vsadiť na hacking alebo ako najlepšie naložiť s nadmierou zbraní.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cyberpunk-2077-hra-nahled.jpg

Testy GPU – Cyberpunk 2077

Testovali sme grafické karty na hre Cyberpunk 2077. Ako sme hru nastavili, aby sme z nej vydolovali maximálny výkon? Ako test dopadol? Dozviete sa v našom článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cyberpunk-2077-character-art.jpg

Cyberpunk 2077 (RECENZIA) – Splnilo očakávané RPG svoje sľuby?

Poľské štúdio CD Projekt Red vývojom akčného RPG Cyberpunk 2077 strávilo takmer celú dekádu, počas ktorej očakávania hráčov a kritikov v mnohých prípadoch vystúpili až nad strechy najvyšších mrakodrapov Night City. Nakoniec sme sa po mnohých rokoch netrpezlivého krúžkovania dátumov vydania v kalendároch a niekoľkých odkladoch Cyberpunku 2077 predsa len dočkali a najvyhypovanejší titul roka spustili. Dostavilo sa nepokryté nadšenie, alebo dlhé tešenie hre skôr uškodilo? V našej recenzii sa dozviete všetko podstatné.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cyberpunk-2077-preview-cars-nahled.jpg

Night City Wire (ŠPECIÁL): Cyberpunk 2077 ukázal nový trailer a gameplay zábery

Odklad Cyberpunku 2077 síce trochu zabolel, ale nakoniec sa snáď všetci zhodli na tom, že viac času na odladenie hry je vždy vítaná vec. Dnešný stream Night City Wire dedikovaný práve Cyberpunku tak aspoň trochu zmiernil našu nedočkavosť, pretože sme sa mohli pozrieť na nové gameplay ukážky, ďalší trailer, tvorcovia tiež priblížili fungovanie „braindancingu“ a nakoniec sme sa dozvedeli, že sa zo sveta Cyberpunku chystá tiež anime. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-smart-delivery-halo-infinite-nahled.jpg

Microsoft vysvetľuje technológiu Smart Delivery na Halo Infinite a Cyberpunk 2077 (NOVINKA)

Mnoho hráčov stále nemá jasno v tom, čo technológia Smart Delivery predstavuje. Manažér pre komunikáciu, Will Tuttle, si tak na webe Xboxu pripravil vysvetlenie, čo táto technológia pre nás hráčov znamená a predovšetkým ju priblížil na niekoľkých príkladoch. Po prečítaní tejto novinky vám už bude úplne jasné, ako Smart Delivery funguje a čo od tejto sympatickej vychytávky očakávať.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejocekavanejsi-hry-roku-2020-nahled-cz.jpg

Najočakávanejšie hry roku 2020

Nechceme byť hneď v úvode príliš melodramatickí, ale rok 2020 nebude vôbec taký, ako tie predchádzajúce. Tento sa totiž ponesie v duchu lúčiacej sa konzolovej generácie a nástupu tej novej a toto pomyselné odovzdávanie štafetového kolíka so sebou nesie hneď niekoľko špecialít: kým v priebehu roka budeme dostávať tituly, ktoré z aktuálnych konzol vyžmýkajú posledné teraflops výkonu, s príchodom zimy nám budúcnosť hrania predstaví PlayStation 5 a Xbox Series X. Pozrite sa na 20 najočakávanejších hier roku 2020 podľa našej redakcie.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií