AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/joker-2-info-cover-nahled.jpg

Joker: Folie à deux (Joker 2) (INFO) – premiéra v SR, obsadenie, kde sledovať atď.

Joker s Joaquinom Phoenixom v hlavnej úlohe patril k najväčším prekvapeniam roku 2019, ktoré zasiahlo divákov aj mimo ulity komiksových filmov. Fanúšikovia túžili po pokračovaní, a to sa im nakoniec splní. Snímka Joker: Folie à deux odhalí ďalšie kúty pomätenej mysle slávneho záporáka, tentoraz v spoločnosti rovnako bláznivej Harley Quinn. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wonder-woman-logo.jpg

Wonder Woman (hra): dátum vydania, príbeh a ďalšie info

Superhrdinka Wonder Woman z komiksovej stajne DC sa dočká vlastnej sólovej videohry, ktorej vývoj si vzalo na starosť americké štúdio Monolith Productions. To má za sebou pekný rad podarených titulov, akým spôsobom ale uchopí príbeh slávnej amazonskej bojovníčky, čo od hry môžeme čakať a kedy si ju pravdepodobne zahráme, sa dozviete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gotham-knights-special-logo-nahled.jpg

Gotham Knights: gameplay, dátum vydania, platformy a ďalšie info

Ak ste niekedy premýšľali o tom, aké by to bolo stať sa maskovaným strážcom poriadku v Gothame, teda kriminalitou preplnenom americkom veľkomeste, zbystrite. Akčné RPG Gotham Knights štúdia WB Games Montréal vám totiž umožní navliecť na seba upnutý superhrdinský kostým a v úlohe niekoľkých Batmanových parťákov sa pustiť do boja so zločinom. A v našom špeciále sa o tomto chystanom titule dozviete všetky dostupné informácie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/suicide-squad-kill-the-justice-league-logo.jpg

Suicide Squad: Kill The Justice League (INFO) – dátum vydania, gameplay, platformy atď.

Štúdio Rocksteady po trilógii Batman: Arkham zostáva vo svojom najnovšom titule verné komiksovému univerzu DC, tentokrát sa ale naň pozrieme z trochu inej perspektívy. Skúsení vývojári totiž momentálne pracujú na hre Suicide Squad: Kill The Justice League, kde záchrana sveta leží na pleciach čistokrvných záporákov, v najlepšom prípade antihrdinov. Čo všetko o nadchádzajúcej akčnej adventúre momentálne vieme, sa dozviete v našom článku

Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií