PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/kingdome-come-deliverance-2-info-cover-nahled.jpg

Kingdom Come Deliverance 2 – Všetko, čo vieme (ŠPEKULÁCIE)

Česká hra Kingdom Come Deliverance od štúdia Warhorse patrí k najúspešnejším tuzemským projektom našej hernej histórie, veď sa jej za päť rokov existencie podarilo predať viac ako päť miliónov kópií. Predpokladáme teda, že na druhom diele sa horlivo pracuje, aj keď nebol ešte oznámený. Čo všetko o ňom zatiaľ vieme? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dead-island-2-logo-nahled.jpg

Dead Island 2 (NOVINKY) – DLC, recenzie (súhrn) a ďalšie info

Turbulentné obdobie mnohoročného vývoja Dead Island 2 je na konci a hra sa konečne dostala na naše herné stroje. Vývojári z Dambuster Studios nám v pokračovaní kultového mlynčeka na zombíkov naservírovali krvou aj humorom nasiaknuté dobrodružstvo, ktoré sa odohráva v ikonickom Los Angeles zamorenom chodiacimi mŕtvolami. Všetko podstatné o hre sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kings-bounty-II-dojmy-cover-nahled.jpg

King's Bounty 2 (RECENZIA) – Máme tu nástupcu Heroes of Might and Magic?

Pokračovanie slávnej série King's Bounty je po rokoch čakania konečne tu. Ako sa King's Bounty 2 nakoniec podarilo, čo prináša v rámci volieb, akou transformáciou prešli bojové polia a oveľa viac nájdete v našej recenzii.  Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kingdom-come-deliverance-tipy-navod-cover-logo-nahled.jpg

Kingdom Come: Deliverance (TIPY/NÁVOD): Pätnásť tipov, ako Jindrovi uľahčiť život

Stredoveký život nebol aj napriek rozprávaniu niektorých kníh žiadna rozprávka, o čom sme sa pri hraní Kingdom Come: Deliverance neraz na vlastnej koži presvedčili. Rozhodli sme sa preto pre vás vytvoriť zoznam tipov a rád, ktoré by vám mohli pomôcť v tom, aby sa vám v drsnom svete Dana Vávru prežívalo o niečo lepšie ako doteraz. Ak ste pri hraní zažili ťažkosti, alebo sa naň ešte len chystáte, rozhodne pokračujte v čítaní návodu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wasteland-3-cover-nahled_1.jpg

Wasteland 3 (RECENZIA) – Snehom zaviaty Fallout

Keby minulý mesiac dorazilo očakávané Baldur's Gate 3, vývojári z inXile Entertainment stojaci za Wasteland 3 by to nemali jednoduché, pretože by sa im postavila do cesty zrejme až príliš silná konkurencia. Našťastie pre nich došlo k odkladu, vďaka čomu ich RPG nemá soka ohrozujúceho jeho prípadný úspech. Či sa tento fakt prejavil na vyladenosti celku, na akej báze funguje jeho súbojový systém a ako je na tom herný svet, vám načrtneme v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iron-harvest-mechanicky-bojovnik-nahled.jpg

Iron Harvest (RECENZIA) – Tuhá RTS s mechmi v hlavnej úlohe

Taktickejšie RTS sú u hráčov veľmi obľúbené, vývojári sa do ich vývoja však veľmi často nepúšťajú, pretože sú na produkciu náročnejšie ako o niečo tradičnejší zástupcovia strategického žánru. Čas od času sa našťastie objaví nejaký ten tvorca, ktorý naberie odvahu a pustí sa do práce na niečom zacielenom na hlbšiu taktiku, čo je aj prípad Iron Harvest, ktorý na prvý pohľad pripomína Company of Heroes. Čím sa od neho líši, vám povieme v tejto recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/metro-redux-nintendo-switch-nahled.jpg

Metro Redux (RECENZIA) – Na Nintende Switch skôr z núdze cnosť

Dnes už legendárna séria Metro si našla svoje miesto najskôr na PC a Xboxe 360. Neskôr sa potom prostredníctvom prerábky prvých dvoch dielov s označením Redux vydala po PC tiež na Xbox One a PlayStation 4. Skoro by sa tak dalo povedať, že vydanie Redux edície na Nintende Switch nie je neočakávané, ale opak je pravdou. Switch si totiž už zo svojej podstaty s modernými FPS veľmi nerozumie. Ako sa hrá Metro Redux na Nintende Switch, sa dozviete v tejto recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/metro-exodus-sams-story-cover-nahled.jpg

Metro: Exodus – Sam's Story (Mini RECENZIA) – Konečne poriadne DLC

Udržať si kvalitu nie je vôbec jednoduché. Po vydaní Metro Exodus si snáď každý hráč myslel, že následne od vývojárov dostaneme datadisky, ktoré sa nám zaryjú hlboko do pamäti. Prvá expanzia The Two Colonels bohužiaľ nebola veľmi výrazná a navyše nepatrila medzi najdlhšie DLC, za čo si neodniesla veľmi pekné hodnotenie. V rozšírení Sam's Story sme preto kvôli neúspechu jeho predchodcu nevkladali veľké nádeje. Ako nakoniec dopadol, vám povie naša recenzia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/metro-exodus-the-two-colonels-uvodni-obr-nahled.jpg

Metro Exodus – The Two Colonels (Mini RECENZIA) – Krátky príbeh hrajúci na emócie

Na Metro Exodus – The Two Colonels sme čakali skutočne veľmi dlho. Vývojári z 4A Games si totiž dávali na čas, vďaka čomu predstavenie tohto DLC prišlo až na Gamescome 2019, kde bol viacmenej oznámený aj dátum vydania. Sami sme sa k nemu dostali až chvíľu po vypustení, dnes tu ale pre vás máme článok, v ktorom vám povieme, ako sa nám nakoniec prvá expanzia pre Metro Exodus páči.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kingdom-come-deliverance-a-womans-lot-nahled.jpg

Kingdom Come: Deliverance – A Woman's Lot (RECENZIA) – príbeh jednej preživšej

V priebehu celého roka obohacovali vývojári z Warhorse svoje RPG Kingdom Come: Deliverance o platený aj bezplatný obsah. Pred niekoľkými dňami k nám dorazila finálna spoplatnená expanzia A Woman 's Lot prinášajúca do hry psa, nové úlohy a hlavne príbeh, v ktorom absolvujeme niektoré hlavné momenty primárnej dejovej linky v koži mladej dievčiny. Ako na nás posledné vydané rozšírenie zapôsobilo a či je na tom lepšie ako jeho predchodcovia, vám povieme v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kingdom-come-deliverance-band-of-bastards-souboj-nahled.jpg

Kingdom Come: Deliverance – Band of Bastards (Mini RECENZIA) – Expanzia plná krvi

Práca herných vývojárov nie je vôbec jednoduchá. Akonáhle vypustia svoj projekt, majú vždy za úlohu na neho nalepiť rad spoplatnených obsahových rozšírení. Niekto je schopný vytvoriť kvalitné DLC, iný naopak skôr predávajú odrezky. Warhorse Studios sa k svojej smole radí medzi tých menej úspešných autorov expanzií, minimálne čo sa ich prvých dvoch datadiskov do Kingdom Come: Deliverance týka. Dnes tu pre vás máme recenziu na tretiu DLC, Band of Bastards. Čo myslíte, stojí za to?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kingdom-come-deliverance-the-amorous-adventures-of-bold-sir-hans-capon-thumbnail-nahled.jpeg

Kingdom Come: Deliverance – The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon (RECENZE) – Krátky príbeh o láske

V minulých dňoch k nám dorazilo druhé platené DLC do Kingdom Come: Deliverance, ktoré malo spravit hráčom chuť po obsahovo pomerne chudobnom rozšírení From the Ashes. Čo nám Warhorse Studios prinieslo tentoraz, v čom ich nový datadisk The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon vyniká a čo sa nám na ňom nepáči, si prečítate v recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pathfinder-kingmaker-thumbnail-nahleda.jpg

Pathfinder: Kingmaker (RECENZIA) – Pekelne chytľavý žrút času

Po vydarenom, no mierne problematickom The Bard´s Tale IV tu máme tento mesiac ďalší projekt jednej z legiend herného priemyslu. Tentoraz sme mali k dispozícii izometrické RPG Pathfinder: Kingmaker od Chrisa Avellona, v ktorom sme strávili viac ako päťdesiat hodín. Donca až sto. Ako na nás jeho nové dielo nesúce sa v duchu starých klasik ako Baldur´s Gate či Icewind Dale zapôsobilo, si môžete prečítať v recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/dakar-18-cover-nahledsmall.jpg

Dakar 18 (RECENZIA) – Beznádej v piesočnej búrke

Na obrazovky našich herných prístrojov sa po dvojtýždňovom odklade dostáva spracovanie jedného z najnáročnejších motoristických pretekov planéty. Titul Dakar 18 si zobral za úlohu preniesť plnohodnotný zážitok z cesty naprieč Južnou Amerikou. Ako sa tvorcom zo štúdia Bigmoon Entertainment podaril ich zámer, sa dozviete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/metro-exodus-tunel-nahled.jpg

Metro Exodus (RECENZIA) – riadna jazda po postapokalyptickom Rusku

Veľkolepé finále série Metro dorazilo do našej redakcie pred niekoľkými dňami, vďaka čomu sme mali možnosť vydať sa na púť postapokalyptickým Ruskom pekne v predstihu, poriadne Metro Exodus otestovať a dokonca absolvovať niektoré pasáže viac ako raz. Aké pocity v nás ďalšia časť príbehu statočného Arťoma zanechala, v čom nám hra od 4A Games nesadla, a čo je naopak jej hlavným tromfom, si prečítate v nasledujúcich odsekoch našej recenzie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kingdom-come-deliverance-thumbnail-nahled.jpg

Kingdom Come: Deliverance (RECENZIA a NOVINKY) – DLC Amorous Adventures dorazí už budúci týždeň

Na Gamescome 2018 k nám boli vývojári z Warhorse studios skutočne štedrí. V priebehu prezentácie nového rozšírenia do Kingdom Come: Deliverance nám z Amorous Adventures ukázali toľko, že sme sa už nemohli ohlásenia dátumu vydania dočkať. Ak patríte medzi skupinu, ktorá sa tejto expanzie rovnako ako my nevie dočkať, máme tu pre vás dnes update plný zaujímavých informácií, ktoré vás iste potešia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Agents_of_Mayhem_logosmall.jpg

Agents of Mayhem – spásu sveta v koži troch agentov v jednom (RECENZIA)

Agents of Mayhem je najnovším počinom štúdia Volition, ktorý sa značne inšpiruje akčnými filmami, komiksami a seriálmi z 90. rokov. So svojím tímom troch agentov budete zachraňovať svet pred zločineckou organizáciou Legion v uliciach futuristického Soulu. Tešiť sa môžete na zábavnú akciu v otvorenom svete okorenenú svojráznym humorom a celým množstvom agentov s rozličným herným štýlom. Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií