Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-hry-na-ps5-nahled-dualsense.jpg

Najlepšie hry na PlayStation 5: TOP 30

PlayStation 5 zatiaľ medzi nami nie je príliš dlho, napriek tomu už táto konzola predstavila množstvo podarených exkluzivít. Zároveň si však vďaka spätnej kompatibilite s PlayStation 4 hrami môžeme užiť rad už skôr vydaných herných klenotov v lepšej grafike či inými novinkami. A pretože vybrať z takého množstva hier tie najlepšie kúsky nie je jednoduché, dali sme si tú prácu a pripravili pre vás zoznam tridsiatich najlepších hier na PlayStation 5.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/demons-souls-ps5-recenze-key-art-nahled.jpg

Demon's Souls (RECENZIA) – Démoni sú späť

Kultové akčné RPG a PS3 exkluzivita Demon's Souls od štúdia FromSoftware sa po 11 rokoch od svojho vzniku dočkalo modernej podoby, ktorá vyšla 12. novembra takisto ako exkluzivita konzoly PlayStation, avšak čerstvo vydanej piatej generácie. Tvorbu remaku tohto kultového titulu si vzalo na starosť skúsené štúdio Bluepoint Games (remake Shadow of Colossus), ktoré celú hru znova vytvorilo na vlastnom engine. Podarilo sa im ale zachovať čaro originálu?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/demons-souls-remake-nahled.jpg

Demon's Souls – Predchodca Dark Souls mieri na PS5 v plnohodnotnom remaku (OZNÁMENIE)

V rámci online prezentácie PlayStation 5: Future of Gaming bolo včera oznámené to, o čom sa na internete špekuluje už dlho. Demon's Souls od štúdia FromSoftware, teda hra, ktorá položila základy celému „soulsborne“ žánru, sa dočká plnohodnotného remaku na novej generácii konzoly PlayStation. Pozrite sa teda, ako klasika žánru akčných RPG vyzerá v úplne novej grafike.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií