AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Balzam-po-holeni-dermacol-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: balzam po holení DERMACOL Men Agent Moisturizing

Tvár po holení si žiada upokojenie a hydratáciu. Obzvlášť tá moja, ktorá je citlivá a nepáči sa jej len tak niečo. Chcel som preto nejaký jemný kozmetický prípravok s upokojujúcim efektom. Zhodou náhod som objavil balzam po holení DERMACOL Men Agent Moisturizing Gel-Cream and Aftershave Balm, ktorý vyzeral, že by mohol splniť moje požiadavky. Ako to dopadlo? Bol som s ním spokojný? Prečítajte si v mojej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/IMG_20171206_194321.png

Vyskúšali sme pre vás: krém na ruky DERMACOL Aroma Ritual Embracing Apple&Cinnamon

Pokožka rúk dostáva počas dňa zabrať, k tomu stačí, keď sa pridá mrazivé alebo suché počasie a popraskaná a suchá pokožka je na svete. Aby ste udržali svoje ruky krásne hebké, svieže a mladistvé, oplatí sa ich pravidelne krémovať a udržiavať tak ich hladinu hydratácie. Presne na tento účel ma zaujal krém na ruky DERMACOL Aroma Ritual Embracing Hand Cream Apple&Cinnamon a rozhodla som sa ho vyskúšať. Aký je? Prečítajte si v recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dermacol-baze-nahled_1.jpg

Vyskúšali sme pre vás: DERMACOL Eye Shadow base

Patrí značka Dermacol k vašim kozmetickým obľúbencom? V tom prípade vás poteším recenziou veľmi zaujímavého produktu – dlhotrvajúcej podkladovej bázy Dermacol Eye Shadow base. O tom, ako moje testovanie dopadlo, sa dočítate v nasledujúcej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dermacol-parfemova-voda.JPG

Vyskúšali sme pre vás: parfumované vody Dermacol

Parfum je jedným z nenahraditeľných doplnkov ženy. Podčiarkuje jej charizmu a dodáva jej krásu. Preto som hľadala takú vôňu, ktorá by sa hodila ako do práce, tak aj na spoločenské akcie. Zaujali ma parfumované vody od značky Dermacol. Dajú sa medzi sebou kombinovať, a tým vytvárať nové osobité vône. Stanú sa mojou každodennou súčasťou, alebo nesplnili moje očakávania? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Lucka.jpg

Vyskúšali sme pre vás: porovnanie maskár Maybelline a Dermacol

Túžite po hustejších a výrazných prírodných riasach a neviete, po ktorej maskare siahnuť? Otestovali sme pre vás dve obľúbené značky. V prvom rade Dermacol Mega Lashes Dramatic Look a spolu s ňou Maybelline New York Great Lash Mascara Blackest Black. Prečítajte si, z ktorej z nich bola Lucka viac nadšená. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/IMG_3003.jpg

Vyskúšali sme pre vás: paletka Dermacol Color Sensation Wet & Dry

Hľadáte univerzálnu paletku, s ktorou sa nalíčite do práce aj na rande? Možno pre vás bude paletka očných tieňov Dermacol Color Sensation Wet & Dry č. 7 tá pravá. Ako obstála v našom teste? To všetko zistíte v našej krátkej recenzii. Prečítať viac »
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií