Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-vybrat-drzak-pro-monitor-nahled.jpg

Ako vybrať držiak na monitor?

Zariaďujete si pracovňu alebo herný brloh? Držiaky na monitory by v žiadnom lepšom počítačovom priestore rozhodne nemali chýbať. Pokiaľ sa strácate v rade kategórií, typov konštrukcií a ďalších parametroch, skúste nášho sprievodcu výberom. Všetko vám podrobne vysvetlíme a poradíme s nákupom. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/monitory-usb-c-philips-nahled.jpg

Monitory Philips s USB-C: Aké výhody prinášajú?

Jedným z mnohých zariadení, na ktorých sa začína objavovať konektory USB-C, sú aj monitory. Pomáhajú v mnohých oblastiach, vrátane efektivity práce. Čo všetko ponúkajú a ako nám môžu poslúžiť? Aké majú výhody? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/drzaky-monitory-alza-ergoarm.jpg

Ramená na monitory Alza ErgoArm vám zlepšia pracovnú ergonómiu

Použitie držiakov na monitor, teda nielen na televízor, kde je to pomerne bežné, má svoje nesporné výhody. Šetríte priestor, navyše je to lepšie pre ergonómiu vášho pracovného miesta. Aj tie najnáročnejšie požiadavky splní Ergo Arm, čerstvý prírastok do rodiny AlzaPower. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/obrázek_3.jpg

Lepší výhľad na televízor alebo monitor s držiakmi Multibrackets

Na kvalitné upevnenie televízora na stenu je potrebné vybrať adekvátny držiak. Ak hľadáte kvalitu, jednou z najlepších je tá švédska od spoločnosti Multibrackets. V dnešnom článku si ukážeme, na ktoré miesta je možné s vhodným držiakom primontovať nielen televízor alebo monitor, ale aj tabuľu. Možno získate inšpiráciu na efektívnejšiu prácu a pohodlnejšiu zábavu! Read more »
P-DC1-WEB11
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info