PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-strilecky-warzone.jpg

Najlepšie strieľačky na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Pokiaľ ste zatúžili po troche tej akcie a radi by ste si precvičili svoje reflexy aj prácu s virtuálnymi smrtiacimi hračkami, ste na správnom mieste. V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete tituly, o ktorých si myslíme, že by nemali uniknúť žiadnemu fanúšikovi strieľačiek z pohľadu prvej alebo tretej osoby. A nebojte sa, nech už preferujete akúkoľvek platformu, v našom článku si prídu na svoje ako majitelia konzol, tak počítačov a nejakú tú lahôdku sme si pripravili aj pre fanúšikov virtuálnej reality. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/best-of-x-one-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox One: TOP 30

Za viac ako osem rokov svojho života sa Xbox One stal domovom radu vynikajúcich titulov, ktoré by ste si ako majitelia tejto konzoly nemali nechať ujsť. Ale aké z tých takmer 3 000 hier, ktoré na Xbox One vyšli, naozaj stoja za vašu pozornosť? V našom zozname nájdete tie najlepšie Xbox One hry súčasnosti naprieč všetkými žánrami, pri ktorých sa môžete vždy spoľahnúť na to, že ak si ich kúpite, neurobíte chybu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-game-pass-halo-ori-forza-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox a PC Game Pass: TOP 30

U tak širokého spektra herných titulov, ktoré ponúka služba Game Pass, môže byť hľadanie ďalšej obľúbenej hry celkom oriešok, a preto vám prinášame náš pravidelne aktualizovaný zoznam najlepších hier v Game Passe.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/baldurs-gate-3-cover-nahled_1.jpg

Kooperatívne hry pre dvoch a viacerých hráčov na PC, PS, Xbox a Switch: Top 30

V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete výber 30 hier najrôznejších žánrov, ktoré majú okrem vysokej kvality spoločné jedno – predstavujú ideálnu voľbu, ak už vás nudí hranie sólo a chcete sa zabaviť s priateľmi.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/destiny-2-shadowkeep-zbroj-nahled.jpg

Destiny 2: Shadowkeep (RECENZIA) – Nová éra začína

Bungie sa pred nedávnom odpútalo od vydavateľstva Activision Blizzard a rozšírenie Shadowkeep je ich prvým samostatným výtvorom. Ten prináša príbehovú kampaň odohrávajúcu sa na Mesiaci, ktorý sa vracia z prvého dielu, nové herné režimy a veľa väčších či menších úprav. Podarilo sa autorom využiť novonadobudnutú voľnosť? Dozviete sa v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/f610bbb2-5c63-4291-ba6b-9bed5efb5397.jpg

Destiny 2: Forsaken (RECENZIA) – Najlepšie rozšírenie dáva zabudnúť na nedostatok obsahu

Destiny 2 od slávneho štúdia Bungie vstupuje do ďalšej etapy svojho života. Príbehové rozšírenie Forsaken prináša rad noviniek a uprieť sa mu nedá ani poriadna dávka nového obsahu. Je toto masívne DLC pre stagnujúce online FPS spásou, alebo len ďalším zlým pokusom? Odpovede nájdete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/destiny-2-warmind-logosmall.jpg

Destiny 2: Warmind (RECENZIA) – Mars odhalí staré tajomstvá

V poradí druhé platené DLC pre akčné FPS Destiny 2 práve prichádza a nesie meno Warmind. Toto rozšírenie sľubuje novú príbehovú kampaň, mapy, lokácie, aktivity a výbavu. Balíček vyšlo 8. mája 2018 pre platformy PC, PS4 a Xbox, bude ale stáť za naše ťažko zarobené peniaze? A prinesie toho do Destiny naozaj toľko, čo sľubujú tvorcovia zo štúdia Bungie? Zistíte v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/destiny-2-curse-of-osiris-logosmall.jpg

Destiny 2: Curse of Osiris (RECENZIA) na Merkúr a ešte ďalej

Curse of Osiris je prvá z plánovaných rozšírení multiplayerovej akčnej hry Destiny 2. Môžeme sa tešiť na nový príbeh odohrávajúci sa na planéte Merkúr, nové modely zbraní, brnení a zvýšenie maximálneho levelu z 20 na 25. Ide o jasnú kúpu, alebo sme našli nejaké chyby na kráse? Dozviete sa v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/destiny-2-thumbnail-nahled.jpg

Destiny 2 (NOVINKY) – prechádza na Free to Play a ukazuje DLC Shadowkeep

Bungie si prichystalo viac než hodinový stream, počas ktorého odhalilo hneď niekoľko noviniek. Tou najzásadnejšou je oznámenie Destiny 2 First Light, čo je zadarmo dostupná verzia Destiny 2. Autori tiež priblížili v septembri vychádzajúce rozšírenie Shadowkeep a množstvo ďalších noviniek na čele s vydaním hry na Google Stádia alebo Steame. Všetky podstatné informácie sme pre vás spísali v dnešnej novinke.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií