P&G boost Effaclar

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/owlet-chytra-ponozka.jpg

Inteligentná ponožka Owlet pre pokojný spánok rodičov aj detí

Ponožka Owlet je špeciálne zariadenie slúžiace na monitorovanie dychu a srdcovej činnosti novorodencov a malých detí. Je vybavená senzormi, ktoré sledujú vitálne funkcie dieťaťa počas spánku alebo odpočinku. Zoznámte sa bližšie s touto novinkou a prečítajte si recenziu mamičky malého Mateja, ktorému toto zariadenie doslova zachránilo život. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/TrueLife_banner_premium_guarantee.jpg

Získajte ešte väčšiu istotu a spoľahlivosť s novými výhodami TrueLife

Nové audio a video opatrovateľky TrueLife patria medzi moderných pomocníkov všetkých rodičov, ktorí chcú mať svoje dieťatko spoľahlivo pod kontrolou v každej situácii. Vďaka programu Premium Guarantee s nimi teraz okrem inovatívnych funkcií a dokonalého zvukového a obrazového prenosu získate aj ďalšie výhody, ako napríklad nárok na náhradnú pestúnku, predĺženú záruku a ďalšie zľavy. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/truelife-baby-clanek.jpg

S novými pestúnkami od TrueLife bude vaše dieťatko stále pod kontrolou

Pre všetkých novopečených rodičov predstavuje značka TrueLife mnoho užitočných pomocníkov pre menej starostí a viac pohody. Okrem odsávačiek mlieka alebo ohrievačiek dojčenskej stravy sú to predovšetkým nové detské pestúnky TrueLife s radom inovatívnych technológií, ktoré sa postarajú o váš pokoj aj istotu, že je všetko pod kontrolou. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/truelife-hlavni.jpg

Pohodové rodičovstvo so značkou TrueLife

Pre každú novopečenú mamičku aj otecka je tu značka TrueLife s množstvom užitočných pomocníkov, vďaka ktorým si uľahčíte veľa práce a starostí. Detské pestúnky, odsávačky mlieka aj ohrievačky dojčenskej stravy TrueLife sa postarajú o váš pokoj, ako aj o pohodu vášho dieťatka, takže vám zostane viac času na spoločné zážitky a objavovanie všetkého nového. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/recenze-chuvicky-vtech-bm2600.jpg

Detská pestúnka VTech BM2600 (RECENZIA)

Bezpečnosť detí je prioritou veľkej väčšiny rodičov a aj my robíme všetko pre to, aby náš chlapček bol chránený najviac, ako to len ide. Už od jeho narodenia používame pestúnku, teraz nás ale náš malý šikula presvedčil, že by bolo oveľa bezpečnejšie, keby sme na jeho aktivity v postieľke i mimo nej mali možnosť stále dohliadať. Vybrali sme teda video opatrovateľku a radi sa podelíme o naše skúsenosti s tým, ako funguje. Prečítať viac »
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií