P&G boost P&G boost

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ciperka-babio-detske-napoje-nahled.jpg

Testované mamičkami: detské nápoje Čiperka feniklový a lipový

Postupne som s mojou dcérou vyskúšala trojicu detských nápojov Goldim, a to BABIO feniklový, Čiperka feniklový bez laktózy a Čiperka lipový. Za týmito instantnými nápojmi Čiperka stojí značka Goldim, na ktoré výrobky z kozieho mlieka nedám dopustiť. Na druhej strane som ale doposiaľ nemala príliš veľkú dôveru v instantné nápoje. Zmenili čaje Čiperka a BABIO môj názor? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nahledovy-caje-babio.jpg

Testované mamičkami: BABIO detské bionápoje jahoda a pokojný spánok

Asi väčšina mamičiek sa zhodne na tom, že najlepšie pitie pre dieťa je čistá voda. Ale pokiaľ váš miláčik vodu piť nechce, určite skúšate iné alternatívy, len aby mal dostatok tekutín. Alebo možno len hľadáte chutný nápoj vhodný pre deti, ktorý by bol príjemným osviežením v lete. My sme s dcérkou vyskúšali bio nápoje značky BABIO. Ochutnali sme jahodu a pokojný spánok. Ako sme s nimi boli spokojné? Prečítať viac »
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií