Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/The-Last-of-Us-Part-II-Remastered-key-art-nahled.jpg

Najlepšie hry roka 2023/24

Pokiaľ ide o hry, patril minulý rok k tým najnabitejším, aké vôbec pamätáme… a zatiaľ sa zdá, že v nastolenom tempe pokračujeme. Prvé mesiace už totiž stačili priniesť niekoľko lahôdok, ktoré bez výčitiek môžeme zaradiť medzi kandidátov na hru roka 2024. V druhej časti článku nájdete náš výber toho najlepšieho z ročníka 2023. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-xbox-series-xs-hry-halo-infinite-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox Series X/S: TOP 30

Na Series X/S si môžete zahrať niekoľko tisíc hier vďaka neustále vychádzajúcim novým titulom, ale aj spätnej kompatibilite naprieč všetkými predchádzajúcimi Xbox konzolami. Zorientovať sa v takom množstve hier ale nie je jednoduché, preto sme pre vás pripravili zoznam najlepších hier pre konzoly Xbox Series X a Series S, ktorý priebežne aktualizujeme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-hry-na-ps5-nahled-dualsense.jpg

Najlepšie hry na PlayStation 5: TOP 30

PlayStation 5 zatiaľ medzi nami nie je príliš dlho, napriek tomu už táto konzola predstavila množstvo podarených exkluzivít. Zároveň si však vďaka spätnej kompatibilite s PlayStation 4 hrami môžeme užiť rad už skôr vydaných herných klenotov v lepšej grafike či inými novinkami. A pretože vybrať z takého množstva hier tie najlepšie kúsky nie je jednoduché, dali sme si tú prácu a pripravili pre vás zoznam tridsiatich najlepších hier na PlayStation 5.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-rpg-hry-top-25-nahled.jpg

Najlepšie RPG na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Chcete si zahrať RPG zo starej školy? Alebo máte radšej modernejšie a akčnejšie poňatie tohto žánru? V tomto zozname nájdete oba varianty a možno aj nejakú perlu, o ktorú ste doteraz nezavadili. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/best-of-x-one-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox One: TOP 30

Za viac ako osem rokov svojho života sa Xbox One stal domovom radu vynikajúcich titulov, ktoré by ste si ako majitelia tejto konzoly nemali nechať ujsť. Ale aké z tých takmer 3 000 hier, ktoré na Xbox One vyšli, naozaj stoja za vašu pozornosť? V našom zozname nájdete tie najlepšie Xbox One hry súčasnosti naprieč všetkými žánrami, pri ktorých sa môžete vždy spoľahnúť na to, že ak si ich kúpite, neurobíte chybu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/starfield-key-art-nahled_1.jpg

Najlepšie hry na PC: TOP 30

PC scéna je rozmanitá a hier na túto platformu je celý rad. Pokiaľ premýšľate, ktorú si zahrať a nemôžete si v tom hernom mori vybrať tú „pravú“, možno vám vo výbere pomôže náš článok Najlepšie hry na PC: TOP 30. Nájdete tu niekoľko skvelých noviniek z posledných rokov a tiež klasiky, ktoré síce už nie sú najmladšie, ale to im nič neuberá na kráse a hlavne zábavnosti. Článok je pravidelne aktualizovaný. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/diablo-4-testy-gpu-nahled.jpg

Testy grafických kariet | Diablo IV

Testovali sme grafické karty na hre Diablo IV. Ako sme hru nastavili, aby sme z nej vydolovali maximálny výkon? Ako test dopadol? Dozviete sa v našom článku!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/diablo-4-lilith-logo.jpg

Diablo 4 (RECENZIA – Súhrn)

Diablo od štúdia Blizzard je jednou z mála videoherných sérií, ktorej legendárny status jednoducho neodpárate, aj keby ste sa veľmi snažili. Každý z doterajších troch dielov nejako posunul hranice žánru akčných RPG, nie je preto také prekvapenie, že štvrté pokračovanie netrpezlivo očakávali milióny fanúšikov z celého sveta. Aké Diablo 4 prinieslo do zabehnutej série zmeny, ako sa hrá a ďalšie aktuálne informácie nájdete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/baldurs-gate-3-cover-nahled_1.jpg

Kooperatívne hry pre dvoch a viacerých hráčov na PC, PS, Xbox a Switch: Top 30

V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete výber 30 hier najrôznejších žánrov, ktoré majú okrem vysokej kvality spoločné jedno – predstavujú ideálnu voľbu, ak už vás nudí hranie sólo a chcete sa zabaviť s priateľmi.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/diablo-4-lilith-cover-nahled_1.jpg

Diablo 4 (NOVINKA) ukazuje kooperatívny boss fight!

Stále okolo toho Diabla 4 veľa nevieme, pomaly sa ale stáva všeobecne známym faktom, že sa toto očakávané akčné RPG bude v mnohých ohľadoch blížiť nejednému MMO. Najnovšia ukážka potom napovedá, ako by mal vyzerať jeden z plánovaných onlinových eventov v plnej hre. Viac v našej novinke.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/blizzcon-2019-cover-nahled.jpg

BlizzCon 2019 (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Diablo 4, Overwatch 2, World of Warcraft: Shadowlands a ďalšie oznámenia

Úvodný ceremoniál BlizzCon 2019 je za nami. Či sa podaril viac než jeho vlaňajší ročník, čo všetko nám predstavil a aký bol jeho najvýraznejší moment, si môžete prečítať v našom krátkom zhrnutí, ktoré je tu predovšetkým pre tých, ktorí nemali možnosť sedieť počas uplynulých hodín pri obrazovke. Ak ste teda mali tú smolu a nestihli začiatok BlizzConu 2019, rýchlo to napravte! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/diablo-4-special-cover-nahled.jpg

Kto je démonická Lilith z Diabla IV (TÉMA)?

Očakávané oznámenia Diabla IV prebehlo na tohtoročnej konferencii BlizzCon 2019 a prinieslo viac otázok než odpovedí. Tradične skvelo vyzerajúci filmový trailer nám predstavil novú Nemesis, Lilith, o ktorej nikto mimo niekoľkých nadšených fanatikov veľa informácií nemá. V dnešnom špeciále sa teda pozrieme na jej pozíciu v príbehovom rámci sveta Diablo a skúsime predpovedať, kam sa bude uberať smerovanie našich hrdinov. Prečítať viac »
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií