Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/Sony-02_1.png

Nenechajte si uniknúť hromadu akcií od značky Sony

Sony organizuje množstvo skvelých akcií na produkty z radu Sony Alpha, objektívov alebo vlogerských fotoaparátov. V rámci nich môžete ušetriť peniaze a získať produkty výhodnejšie. Ako na to, sa dozviete v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-a6700-recenze-nahled.jpg

Sony Alpha A6700 (RECENZIA): najlepšia kompaktná bezzrkadlovka od Sony?

Ak hľadáte kompaktnú bezzrkadlovku, neprehliadnite model Sony Alpha A6700. Ide o najlepšie vybavený model radu Sony Alpha, ktorý sa spolieha na čip formátu APS-C. Ako tento fotoaparát hodnotí vo svojej recenzii fotograf Michal Kupsa? Odpoveď nájdete v recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-z5-recenze-nahled.jpg

Nikon Z5 (RECENZIA): jednoduchá bezzrkadlovka bez zásadných chýb

Začínate s fotografovaním a hľadáte bezzrkadlovku, ktorá nestojí príliš veľa, napriek tomu ponúkne kvalitnú stabilizáciu, vynikajúci autofokus alebo bohatú konektivitu? Potom neprehliadnite recenziu fotoaparátu Nikon Z5, najlacnejšieho zástupcu Full Frame radu Z. Fotograf Michal Kupsa s ním strávil niekoľko týždňov a o svoje postrehy a fotografie sa s vami podelí v nasledujúcom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Nikon-Z-FC-recenze-uvod.jpg

Nikon Z fc (RECENZIA): dokáže obhájiť svoju cenu?

Rukami Michala Kupsu prešla ďalšia bezzrkadlovka od Nikonu, konkrétne ide o model Nikon Z fc. Fotoaparát spája atraktívny retro dizajn s modernou konektivitou a optikou. Ako tento model fotí a aké sú jeho klady a zápory? To sa dočítate v nasledujúcom článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/canon-eos-r100-recenze.jpg

Canon EOS R100 (RECENZIA): jedna z najlacnejších bezzrkadloviek v teste

Nie je to zasa tak dávno, čo Canon predstavil svoju doposiaľ najlacnejšiu bezzrkadlovku Canon EOS R50, o ktorej si väčšina ľudí myslela, že bude modelom, ktorý bude na tejto pozícii dlhodobo. O to väčšie bolo prekvapenie, keď bol len pár mesiacov potom predstavený ešte lacnejší model Canon EOS R100, ktorý sa tak aktuálne stáva najlacnejšou, najmenšou aj najľahšou bezzrkadlovkou tejto značky. Pritom ale disponuje plnohodnotným bajonetom Canon RF, kvalitným systémom automatického zaostrovania aj veľmi vysokou kvalitou vyhotovených fotografií. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-z30-recenze-test.jpg

Nikon Z30 (RECENZIA): poteší nielen vlogerov

Už je to pekných pár rokov, čo výrobca Nikon spustil nový systém s bajonetom Nikon Z a tiež fotoaparáty aj objektívy tohto radu utešene pribúdajú, a to ako pre veľký čip Full Frame, značkou Nikon označovaný ako FX, tak aj pre menšie APS-C, Nikonom označovaný ako DX. Práve pre formát Nikon DX je aktuálne určená trojica fotoaparátov, pokročilejší Nikon Z50, dizajnový, skôr ortodoxnejší Nikon Zfc a potom Nikon Z30, zacielený viac smerom na video, teda pre akčnejších vlogerov. Tých ale zase toľko nie je, a tak iste nie je od veci pozrieť sa na tento fotoaparát aj z hľadiska bežného používateľa - fotografa. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/canon-eos-r50-nahled.jpg

Cashback akcia na fototechniku Canon

Využite výhodnú zimnú cashback akciu značky Canon a zaobstarajte si nový fotoaparát alebo objektív výhodnejšie! Za nákup a registráciu produktov môžete získať späť na svoj účet až 700 €. Nenechajte si túto spätnú zľavu utiecť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/leto-akce-sony-nahled.jpg

Ušetrite až 200 eur pri nákupe fototechniky Sony

Ušetrite až 200 eur pri júnovom a júlovom nákupe vybranej fototechniky od spoločnosti Sony. Bude to nová zrkadlovka, kompakt alebo objektív? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tipy-na-darky-pro-fotografy-1.jpg

Desatoro tipov na darčeky pre fotografov

Máte v rodine, alebo medzi priateľmi fotografa, ktorého by ste na Vianoce chceli obdarovať, ale netušíte, čo by mu urobilo radosť? Potom sme práve pre vás pripravili článok s desiatkou praktických tipov na vianočný, ale napríklad aj narodeninový fotografický darček. Nahliadnite a nechajte sa inšpirovať.


    Prečítať viac »

    Kúp fotoaparát alebo kameru a vyhraj 400 € (PODMIENKY)

    Kúp si na Alza.sk akúkoľvek kameru alebo fotoaparát, prihlás sa do lotérie a napríklad práve tie získaš 400 €. Tu sú k dispozícii podrobné podmienky akcie. Prečítať viac »
    https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-z50-informace.jpg

    Nikon Z50 (RECENZIA) – APS-C bezzrkadlovka za priateľské peniaze

    Nikon Z50 je prvá APS-C (DX) bezzrkadlovka tohto výrobcu. Vychádza z obľúbených zrkadloviek Nikon aj drahších bezzrkadloviek Z6 a Z7. Ako si fotoaparát Nikon Z50 viedol v našej podrobnej recenzii? Prečítať viac »
    https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/zlata-hodina-07.jpg

    Čo je zlatá hodina a ako ju využiť?

    Prestaňte vytvárať stále rovnaké fotografie! Začnite pracovať so svetlom, jeho farbou a výsledné zábery budú vyzerať ako od profesionálneho fotografa. V našom článku si vysvetlíme, čo je to zlatá a modrá hodina a ako ich na želaný fotografický efekt využiť.

    Prečítať viac »
    https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/2681fd1e-5508-46c1-b008-397b69ec73fc.jpg

    Sony A7: Bezzrkadlovka profesionálnych kvalít

    Praktická bezzrkadlovka malých rozmerov, nízkej hmotnosti, a napriek tomu profesionálnej výbavy. To je Sony A7, prvý full-frame fotoaparát svojho typu od japonskej spoločnosti na trhu. Prečítať viac »
    https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/a69758d2-3d9c-475d-905d-ead4ed59910a.jpg

    Tipy na fotografovanie jesene

    Keď sa v údoliach začne objavovať ranná hmla a lístie sa sfarbí do tmavočerveno-oranžovej farby, je čas vyraziť s fotoaparátom do prírody. V našom článku sa s vami podelíme o to, ako toto nádherné obdobie zvečniť – radami, ako vyzrieť na rannú hmlu počnúc, vhodnou technikou a námetmi s jesennou tematikou končiac. Prečítať viac »
    https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-fotit-architekturu-nahled.jpg

    Fotenie architektúry s bezzrkadlovkami Olympus

    Chcete fotiť architektúru na dovolenke alebo kedykoľvek vo voľnom čase? Každý fotografický žáner má svoje pravidlá, a my vám ukážeme, aké by ste mali dodržiavať na získanie tých najlepších fotografií zaujímavých stavieb. Môžete na to využiť napríklad fotoaparáty Olympus a pri ich nákupe využiť značnú zľavu. Prečítať viac »
    https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/canon-powershot-sx740hs-nahled.jpg

    Canon PowerShot SX740 HS ponúka 40× zoom a 4K video

    Canon predstavil novinku Canon PowerShot SX740 HS, ktorá patrí medzi kompaktné ultrazoomy. 40× optický zoom je ekvivalentom ohniskových vzdialeností 24 až 960 mm a aj cez ne má objektív celkom slušnú svetelnosť. Nechýba ani výklopný displej, 4K video alebo stabilizácia senzora. Viac už ale v článku. Prečítať viac »
    https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fujifilm-xf10-2-nahled.jpg

    Fujifilm XF10 (PREVIEW)

    Nový kompaktný fotoaparát od Fujifilmu, model XF10 prináša množstvo zaujímavých funkcií a APS-C senzor v skutočne malom tele. V ponuke by sa mal objaviť v priebehu augusta a ak sa chcete dozvedieť viac, tento článok určite neprehliadnite. Prečítať viac »
    https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Nikon-coolpix-p1000-ultarzoom.jpg

    Nikon Coolpix P1000 je nový kráľ medzi ultrazoomami

    Nikon Coolpix P1000 prichádza z nevídaným 125-násobným optickým zoomom a zosadzuje tak z trónu doposiaľ najvýkonnejší ultrazoom fotoaparát značky, model P900. Umožní tiež napríklad nahrávanie 4K/30fps videa s kombináciou optickej a digitálnej stabilizácie. Na trh príde v septembri tohto roku.? Prečítať viac »
    https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/aktualizace-software-1.jpg

    Ako aktualizovať firmware fotoaparátov a objektívov?

    Pre dokonalú funkčnosť fotoaparátu alebo zrkadlovky by ste občas mali skontrolovať aktuálnosť ich firmvéru rovnako ako pri svojom smartfóne alebo počítači. V našom článku vám poradíme, ako skontrolovať dostupnosť najnovších aktualizácií a ako ich tiež správne nainštalovať.

    Prečítať viac »
    https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/fujifilm-x-a5-034.jpg

    Fujifilm X-A5 (RECENZIA)

    Spoločnosť Fujifilm prichádza na trh s novou bezzrkadlovkou Fujifilm X-A5. Rovnako ako predchodca zostáva pri 24 Mpx snímači a výklopnom dotykovom displeji. Aké sú naše dojmy z používania a ponúka Fujifilm X-A5 nejaké pridané funkcie? Odpoveď nájdete v našej recenzii.

    Prečítať viac »
    P-DC1-WEB11
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií