PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/sony-rx100-vi-003.jpg

Sony DSC-RX 100 Mark VI (PREVIEW)

Sony DSC-RX 100 VI, úplná novinka modelového radu kompaktných fotoaparátov Sony DSC-RX 100. Výrobca pri nej zapracoval na tej najpodstatnejšej veci, objektíve, ktorý teraz ponúka oveľa širší rozsah zoomu. Okrem vylepšeného objektívu doznali evolúciu aj iné časti fotoaparátu. Aké? To zistíte v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/kodak-fz43-07.jpg

Kodak FriendlyZoom FZ43. Lacný digitýlny fotoaparát pre každého.

Zháňate jednoduchý digitálny fotoaparát na každú príležitosť? Kodak FriendlyZoom FZ43 je ideálnym spoločníkom do vrecka, ktorý hravo predbehne mobilné telefóny. Ako sa podaril dizajnovo a aké parametre môžeme očakávať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/foto/imggalery/image/article/Fotomagazin/sony-rx100-v/Sony-Cyber-shot-RX100V-recenze-test.jpg

Sony RX100 V (RECENZIA)

Piata generácia fotoaparátu Sony RX100 V je označovaná za kráľa digitálnych kompaktov. Osadený špičkovým objektívom s vysokou svetelnosťou a 1" snímačom je model RX100 V schopný zaostriť už za 0,05 s, zachytiť v sekvenčnom režime až 24 snímok za sekundu, vyhotoviť 4K video a plne spolupracovať s mobilnou aplikáciou. Zaujíma vás viac? Prečítajte si podrobnú recenziu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/canon-g1x-mark-iii-recenze-test.jpg

Canon G1X Mark III (PREVIEW)

Canon Powershot G1X Mark III je nástupcom úspešného predchodcu, ktorý niesol označenie Mark II. Zmien je veľa. Tou najhlavnejšou je použitie rovnakého snímača, aký má zrkadlovka 80D a ďalej napríklad prítomnosť elektronického hľadáčika. O ďalších podrobnostiach sa dozviete vnútri článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-rx10-iv.jpg

Sony Cyber-shot RX10 IV (PREVIEW)

Už predchádzajúce 3 generácie fotoaparátu RX10 boli právom považované za špičku medzi ultrazoomovými kompaktnými fotoaparátmi. Chystaný Sony Cyber-Shot RX10 IV nebude výnimkou. Prichádza napríklad s rýchlejším spracovaním. Vieme ako bude vyzerať a poznáme jeho presné špecifikácie. Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií