MS hokej Samsung_CZ_SK

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/Realme8.png

Realme 8 a 8 Pro (PREVIEW): zaujímavé funkcie fotoaparátu a pekná cena

Spoločnosť Realme predstavila nové modely Realme 8 a Realme 8 Pro, ktoré sa radia medzi strednú triedu. Prekvapí najmä vylepšený 108 Mpx fotoaparát a podpora 50 W rýchlonabíjania. Čo všetko mobilné telefóny Realme 8 a Realme 8 Pro ponúkajú? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lg-wing-nahled_1.jpg

Rozbaľujeme LG Wing: Tak takýto telefón ste ešte nevideli! (PRVÉ DOJMY)

LG Wing je telefón, ktorý tu ešte nebol. Naozaj: Nie je rozkladací a vlastne ani otočný: Otočením displeja totiž získate prístup k menšiemu sekundárnemu displeju, s ktorým môžete mobil ovládať tak, ako ešte nikdy predtým! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nubia-Z11-mini.jpg

Nubia Z11 miniS ponúkne skvelý fotoaparát (RECENZIA)

Dotykový smartfón Nubia Z11 miniS je určený najmä tým, ktorí ocenia nielen elegantný dizajn, ale aj kvalitu fotografií, ostrý displej s príjemnými farbami alebo dlhú výdrž batérie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/COLOR-F5-otisk.JPG

Lacné inteligentné telefóny Zopo majú čo ponúknuť

Telefóny Zopo F5, C2 a F2 sú nielen lacné, ale ponúkajú aj zaujímavú výbavu a atraktívny dizajn. Ak nechcete zaplatiť za smartfón zbytočne vysokú finančnú sumu, avšak zároveň chcete vyladený prístroj, je dnešný článok určený práve pre vás. Prečítať viac »
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií