PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/za-pamatkami-ceska-4-nahled.jpg

Za pamiatkami Slovenska: objavte poklady našej krajiny

Slovensko ponúka nepreberné množstvo miest, kam sa v lete vydať na výlet. V našom prehľade sme pre vás vybrali tie najzaujímavejšie turistické ciele v každom kraji. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-stanovat.jpg

Čo si zobrať na stanovačku? (TIPY A TRIKY)

Čo si zobrať na stanovačku? Čo si zbaliť na stanovačku s deťmi? Čo na turistiku? Máme pre vás zoznam vecí, na čo nezabudnúť ak idete na stanovačku s deťmi, na turistiku či na bicykel. Poradíme, kam stanovať mimo kempu. Nevynecháme ani tipy na jednoduché jedlá do kempu a pridáme tiež inšpiráciu, aké jedlo si zobrať so sebou na turistiku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kempovani-tabor-stany.jpg

Čo do kufra na prázdniny

Ak si nie ste istí, čo svojmu potomkovi zbaliť na letný tábor, ste na správnom mieste. V tomto článku sa dozviete o všetkých nevyhnutnostiach, ktoré by mu v batohu či kufri rozhodne nemali chýbať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/autem-do-italie-2019.jpg

Autom do Talianska a Dolomitov (2022) – RADY A TIPY

Chystáte sa autom do Talianska? Potom pre vás máme tipy na rýchlu cestu k preslneným talianskym plážam v oblasti turistického letoviska Bibione. Pokiaľ však radšej vyznávate aktívnu dovolenku, odporučíme vám niekoľko výletov do oblasti talianskych Dolomitov. Cesta vlastným autom vám zaberie približne 8 hodín. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/turistika-kam-na-vylet-nahled.jpg

Kam na výlet? (TIPY)

Turistika a výletovanie je hlavne v letných mesiacoch na vzostupe a Slovensko má v tomto smere naozaj čo ponúknuť. Poďte sa pozrieť na zaujímavé tipy na výlety pre jednotlivé kraje Slovenskej republiky a nechajte sa nimi inšpirovať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/smart-chytra-dovolena-nahled.jpg

Ako si vďaka inteligentnej domácnosti užiť bezstarostnú dovolenku?

Kto sa nám postará o dom? S touto otázkou sa už pri plánovaní dovolenky nemusíte nikdy trápiť. Inteligentná domácnosť sa o seba totiž postará úplne sama. V našom článku sa dozviete, ako vyraziť na inteligentnú dovolenku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dovolena-se-psem-tipy-triky.jpg

Dovolenka so psom na Slovensku aj v zahraničí (TIPY A TRIKY)

Cestujete na dovolenku so psom? Pôjdete vlakom, autom alebo poletíte lietadlom? Na čo je potrebné sa pripraviť a čo všetko by ste mali na dovolenku pre psa pribaliť? Poradíme vám.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/dovolena-na-bali-nahled_1.jpg

Bali – dovolenka v tropickom raji, z ktorej sa vám nebude chcieť vracať

Láka vás exotika, potápanie s korytnačkami a mantami, relaxácia na čiernych i bielych plážach, potulky po nekonečných ryžových poliach, surfovanie v priezračnom mori či romantika pri východe slnka na sopke? Tak to túžite po dovolenke na indonézskom ostrove Bali. Ako zohnať lacné letenky na Bali, aké destinácie navštíviť, ako si užiť dovolenku na Bali bez cestovnej kancelárie a veľa ďalšieho vám poradíme v nasledujúcom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Jak-pripravit-auto-SMALL.jpg

Ako pripraviť auto na dovolenku? Nie je to len o stieračoch

Ako sa postarať o vaše auto pred cestou na letnú dovolenku? Prevedieme vás celou prípravou počnúc zahraničnými dopravnými predpismi cez kontrolu technického stavu vozidla až po nutné dokumenty a povinnú výbavu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ochrana-fotoaparatu-na-dovolene-nahled.jpg

Ochrana fotoaparátu na letnej dovolenke

Väčšina z nás si kupuje fotoaparát preto, aby dokumentovala svoje zážitky z výletov a dovoleniek. A práve napríklad počas dovolenky pri mori môžete fotoaparát ľahko zničiť. Poradíme vám, ako sa oň správne starať a pridáme pár praktických tipov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ricoh-wg-50.jpg

Vodoodolný fotoaparát Ricoh WG-50

Prineste si z letnej dovolenky originálne fotografie a videá vrátane záberov zo šnorchlovania, potápania a ostatných vodných radovánok. Vyhotovíte ich vodoodolným fotoaparátom Ricoh WG-50, ktorý môžete potopiť až do 14 m hĺbky a vydrží pád z výšky 1,6 m. Prečítať viac »
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií