PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/pravidla-pro-drony-legislativa-nahled.jpg

Pravidlá na lietanie s dronmi 2023 (LEGISLATÍVA)

Pokiaľ už s dronom lietate, alebo to máte v pláne, určite vás budú zaujímať práve aktuálne pravidlá na prevádzkovanie dronov v exteriéri. Ako vysoko môžete lietať, či potrebujete licenciu alebo kde sa registrovať? To a oveľa viac sme pre vás zhrnuli v našom prehľadnom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dji-fpv-dron-1.jpg

DJI FPV: lietanie z pohľadu prvej osoby pre každého (NOVINKA)

Čakanie je pri konci. Hlavný hráč na poli dronov, DJI, konečne predstavil svoj prvý FPV dron. To znamená, že lietanie z pohľadu prvej osoby sa stáva mainstreamovou záležitosťou dostupnou ako pre začiatočníkov, tak pre pokročilých. Vďaka technologickému know-how DJI možno od novinky očakávať veľké veci. Čo ponúka? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-air-peak-novinky.jpg

Superšport Hyperion XP-1 na vodík, filmový dron Sony, ohybný telefón Apple - a ďalšie! (NOVINKY)

Autá budúcnosti môžu jazdiť nielen na elektrinu, ale aj na vodík - a ako ukazuje superšport Hyperion XP-1, nie sú to žiadni slimáky! Trend ohybných displejov pokračuje, špekuluje sa o telefóne s dvojitým kĺbom, ale aj o ohybných iPhonoch - stanú sa realitou? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-ps-vr-2-nahled.jpg

Virtuálne okuliare PS VR2, smart hodinky Redmi, pretekárske drony DJI a ďalšie! (NOVINKY)

Na PlayStation 5 sa pripravujú nové virtuálne okuliare PS VR 2, DJI chystá pretekárske drony, Redmi pripravuje lacné smart hodinky - a ďalšie! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-letat-s-dronem.jpeg

Ako lietať s dronom (TIPY A RADY)

Drony nie sú nijak lacnou záležitosťou, v začiatkoch lietania ale hrozí zvýšené riziko ich havárie. Riešením sú dron simulátory, v ktorých si lietanie precvičíte. Ktoré sú tie najlepšie? A ako potom lietať s naozajstným dronom? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/aplikace-dji.jpg

Aplikácie a softvér pre DJI (PREHĽAD)

Portfólio produktov spoločnosti DJI je rozdelené do niekoľkých kategórií, stále viac miesta si však ukrajujú populárne drony. Viete ale o dodatočnom softvére, ktorý vám prácu s dronom uľahčí alebo dovoľuje aktualizovať systém a spravovať dáta? Softvér je určený nielen na počítače, ale aj na mobilné telefóny a tablety a nemusí byť nutne priamo od DJI. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nataceni-foceni-dronem.jpg

Ako na fotenie a natáčanie dronom (NÁVOD)

Fotenie a natáčanie dronom je stále obľúbenejšou zábavou. Ako zaobstarať dronom kvalitné video či foto? Máme pre vás návod aj tipy, ako sa na vytváranie záberov z dronov pripraviť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/bml-banner-232.jpg

BML predstavil lacné drony, ktoré zaujmú nielen deti

Túžite po drone, ale nechce sa vám míňať zbytočne veľa peňazí? Vyskúšajte drony od BML. Sú za veľmi príjemnú cenu, ale zároveň nabité radom zaujímavých funkcií, ktoré ocenia začiatočníci aj pokročilí. V dnešnom článku sa pozrieme, čo všetko dokážu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/peak-design-sling-5l.jpg

Peak Design Everyday Sling 5 l je štýlová taška na foťák aj dron

Fototaška môže byť funkčná a zároveň krásna! Presvedčte sa o tom v článku Jiřího Šebkom, ktorý Peak Desing Everyday Sling 5 l používa takmer denne a ktorý pre nás zhrnul, čo mu práve na tejto fototaške vyhovuje. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/GoPro-karma-nahled.jpg

S GoPro Karma nahráte profi video vo vzduchu, na zemi aj pod vodou

Takmer až revolučný dron GoPro Karma priniesol svieži vietor do kategórie kvadrokoptér. S pripevnenou kamerou nasníma úchvatné videá, zmestí sa pritom do malého batohu. Letí rýchlosťou až 15 m/s a ovládať ho môžete až na vzdialenosť 3 kilometrov. A dokážu ho pilotovať aj začiatočníci, pričom celkom určite však uspokojí aj profesionálov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/drony-obrazek.jpg

Ako vybrať dron

Dron je malé bezpilotné lietadlo používané na zábavu, hobby alebo profesionálne použitie. Veľa z nich je vybavených vstavanou kamerou (alebo držiakom na uchytenie prídavnej kamery). Ovládajú sa diaľkovo – buď rádiovo riadeným ovládačom, alebo inteligentným telefónom či tabletom.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ImgCom_58.jpg

Nové modely dronov na sklade, existujúce modely s výraznou zľavou

Pokiaľ zvažujete nákup drona, nikdy nebola vhodnejšia príležitosť. Pri vybraných modeloch sme znížili cenu o viac ako 225 € a prezrieť si môžete aj zaujímavé novinky. Prečítať viac »
https://admin.alza.cz/External/ImgCom.ashx?fd=f4&cd=CVI514

Prečo si kúpiť dron? Bavte sa lietaním a nahrávajte z výšky!

Pojem dron, kvadrokoptéra alebo bezpilotné lietadlo určite počúvate zo všetkých strán častejšie ako kedykoľvek predtým. Tieto inteligentné hračky si získavajú obľubu detí aj dospelých na celom svete. Čo to však vlastne je, na čo slúži, aké má funkcie a prečo by ste si ho mali chcieť kúpiť? V našom článku sa dozviete všetko podstatné.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií