PET PET

Zobraziť katalóg

Hybridný Dual SIM

Telefóny s parametrom hybridný Dual SIM sa od klasického Dual SIM trochu líšia. Napriek tomu, že názov znie, akoby išlo o niečo lepšie, nie je to tak úplne pravda. Pri kúpe mobilu s hybridným slotom sa totiž budete musieť rozhodnúť, či chcete dve SIM karty, alebo jednu SIM kartu a jednu pamäťovú kartu. Vzhľadom na to, že telefónov s týmto slotom pribúda, nie je od veci vedieť, čo to teda hybridný slot je a ako funguje.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/gigabyte-gsmart-classic-lte-nahled.jpg

GSmart Classic LTE je prekvapivo výkonný telefón za zaujímavú cenu

Aj keď patrí Gigabyte GSmart Classic LTE do kategórie lacných inteligentných telefónov, ponúka toho prekvapivo veľa. Okrem LTE pripojenia na internet napríklad 2 GB operačnej pamäte a štvorjadrový procesor. O jeho ďalších prednostiach, ale aj slabinách, zistíte všetko potrebné v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/GSmart-Classic-Joy-nahled.jpg

GSmart Classic Joy, kvalitný a lacný inteligentný telefón

Hľadáte inteligentný telefón so základnou výbavou a niekoľkými benefitmi a máte pripravených len necelých 73 eur? Práve pre vás máme nachystaný Gigabyte GSmart Classic Joy, ktorého krátke predstavenie vám práve ponúkame. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Prestigio-banner-small.jpg

Mobilné telefóny Prestigio - lacné, a napriek tomu majú čo ponúknuť

Plánujete si kúpiť mobilný telefón? Chceli by ste skôr nejaký lacnejší model? Dnes vám predstavíme zaujímavé telefóny spoločnosti Prestigio, ktoré aj napriek svojej nízkej obstarávacej cenu ponúknu slušný štandard. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/cyrus-HP554O-maly.png

Hyundai Cyrus HP554O - poteší vynikajúcim pomerom výkonu voči cene

Hyundai Cyrus HP554O, to je nová vlajková loď značky Hyundai phablet. Tento mobilný telefón vzbudí záujem u každého, kto hľadá relatívne výkonný mobilný telefón s veľkým displejom za prijateľnú cenu. Zistite viac v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-5x-mala.jpg

Mobilný telefón Honor 5X - poteší vzhľadom, hardvérom aj cenou

Nový mobilný telefón Honor 5X zaujme vynikajúcim pomerom kvality a ceny. Nielenže pekne vyzerá, ale je aj vybavený dostatočne výkonným hardvérom, ktorý si poradí aj s náročnejšími aplikáciami. Nechýba ani zabudovaná čítačka odtlačkov prstov či kvalitná zadná kamera. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/bann-small_18.jpg

Honor 7 - šampión pre šampiónov

Nekompromisné dizajnové vyhotovenie a dokonale vyladené komponenty robia z Honoru 7 skutočný skvost. Full HD displej s uhlopriečkou 5,2" v celokovovom tele, skvelý 20 MP fotoaparát aj rýchla čítačka odtlačkov prstov vás nadchnú. Honor 7 prekvapuje po všetkých stránkach. Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií