PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/fifa23-video-recenze-cover-nahled.jpg

FIFA 23 (RECENZIA) – Slušná derniéra

Futbalová simulácia FIFA sa naposledy ukazuje s nálepkou medzinárodnej federácie a autori sľubovali rozlúčku so všetkou parádou. Do popredia sa tlačí vylepšenie pohybu HyperMotion2, ale aj množstvo ďalších zmien, ktoré mali priblížiť hrateľnosť bližšie k realite. Ak a ako sa im to podarilo, sa dozviete v nasledujúcich chvíľach. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nhl-23-info-cover-nahled_1.jpg

NHL 23 (INFO): Novinky

EA Sports vlastní licenciu na zámorskú hokejovú ligu, čo sa prejavuje každoročným vydaním nového ročníka série NHL. Titul s číslovkou 23 preto opäť priletel v októbri s niekoľkými novinkami. Čo všetko o tohtoročnom hokeji vieme? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ea-sports-fc-24-cover-nahled.jpg

EA Sports FC 24 (RECENZIE – Súhrn)

EA Sports a FIFA sa prestali kamarátiť. Čo to znamená pre hráčov? Na trhu sa objavia najmenej tri futbalové série, ktoré budú súperiť o ich pozornosť. Okrem zatiaľ rozporuplného projektu Konami s názvom eFootball to bude FIFA v područí vlastníka licencie a úplne nová EA Sports FC, ktorá nadviaže na aktuálnu fifácku odyseu od Electronic Arts. Čo všetko o titule od štúdií EA vieme? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nhl-24-info-cover-nahled.jpg

NHL 24 (RECENZIE – Súhrn)

Jesenné pokračovanie hokejovej série NHL patrí k istotám súčasného sveta rovnajúcim sa východu slnka. NHL 24 sa chváli prepracovanou hrateľnosťou, ktorá prináša revolučný zážitok. Čo od titulu môžeme čakať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/f1-23-info-cover-nahled.jpg

F1 23 (RECENZIE – Súhrn)

Štúdio Codemasters pracuje na sérii F1 už dlhé roky, v poslednom čase sa však schovalo pod krídla EA. Nikoho teda určite neprekvapí, že sa vydal nový diel F1 23, o ktorom si môžete v článku prečítať všetko, čo zatiaľ vieme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fifa-23-info-cover-ultimate-edition-nahled.jpg

FIFA 23 – Všetko, čo vieme

Medzi niekoľko istôt vo svete počítačových hier patrí jesenné vydávanie športových titulov, medzi ktorými má výsadné postavenie séria FIFA. Spoločnosť Electronic Arts vydala ďalší prírastok s číslovkou 23 v názve, ktorý je zároveň posledným s oficiálnou licenciou. Čo o digitálnom pobehovaní po futbalovom trávniku vieme, zistíte v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/f1-2022-video-recenze-2022-nahled.jpg

F1 22 (RECENZIA) – Evolučná zastávka v boxoch

Okruhy celého sveta sú už pripravené na seriál Formula 1, ktorý s novou sezónou prináša aj ďalší diel zavedenej série od britského štúdia Codemasters. Po roku teda môžeme zasadnúť za virtuálny volant a porovnať svoje vodičské schopnosti s najlepšími pretekármi súčasnosti. Ako sa titul F1 22 hrá, čo priniesol nové a v čom sa veľmi neposunul, sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nhl-22-recenze-review-cover-nahled_1.jpg

NHL 22 (RECENZIA) – Konečne krok vpred

Hokej patrí k športom, ktoré máme tendenciu označovať ako národné, predovšetkým počas zimných olympiád a majstrovstiev sveta. Vďaka tomu patrí k tým najsledovanejším u nás, či už v priamych prenosoch, alebo v rámci počítačových hier. Digitálne kĺzanie sa po ľade si pre seba už dlhší čas uzurpuje spoločnosť EA, resp. jej podzložka Sports, ktorá vydáva sériu NHL. Tohtoročný diel NHL 22 sa dočkal nového enginu a niekoľkých vylepšení, o ktorých sa viac dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nhl-22-special-cover-nahled_2.jpg

NHL 22: dátum vydania, beta a ďalšie info

V našich končinách sa o pozíciu najobľúbenejšieho športu bijú futbal a hokej (ďalšie športy sa radia za nich, a to na základe aktuálnej formy slovenských reprezentantov na rôznych majstrovstvách). Zatiaľ čo v prípade futbalu má vydavateľ EA Sports konkurenciu, v rámci hokeja si drží monopol. tohtoročný ročník NHL 22 klope na dvere, tak si poďme prejsť, čo všetko o tejto simulácii vieme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fifa-22-recenze-cover-nahled.jpg

FIFA 22 (RECENZIA) – Next-gen nahráva realizmu

Mnoho hráčov už musí mať vytvorený nepodmienečný reflex, ktorý vidinou padajúceho farebného lístia nespúšťa slintanie, ale núti všetky futbalovo pozitívnych obuť virtuálne kopačky. Nemôže za to nikto iný ako EA Sports so svojou sériou FIFA, ktorá sa objavuje v jesenných mesiacoch spoločne so štartom európskych ligových súťaží. Ani tento rok sa nevymyká pravidelným návykom, a preto sa v našej recenzii môžeme poriadne pozrieť na titul FIFA 22.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fifa-22-special-cover-nahled.jpg

FIFA 22: dátum vydania, gameplay a ďalšie info

Na svete existuje len málo istôt tak pevných ako každoročné vydávanie športovej série FIFA od EA Sports. Tohtoročný ročník FIFA 22 sa opäť objaví s jesenným padajúcim lístím, takže vám futbalové zápolenie ponúkne príjemnú alternatívu k vonkajšiemu pochmúrnemu počasie. Tvorcovia si na tento rok pripravili rad noviniek a vylepšení, o ktorých sa dočítate v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/f1-2021-recenze-review-cover-nahled.jpg

F1 2021 (RECENZIA) – Vôňa spálených pneumatík na okruhoch celého sveta

Boj o body do rebríčka najlepších formulových jazdcov v skutočnosti už dávno začal, ale na jeho virtuálnu verziu sme si museli počkať. Nakoniec sa nový ročník F1 2021 dostal na naše herné stroje a my si tak môžeme vychutnať pretekanie vo vysokej rýchlosti, kde každá stotina sekundy môže rozhodnúť. Tento rok sa vývojári z Codemasters rozhodli pod dohľadom nového vlastníka z EA Sports pridať plnohodnotný príbeh. Ako aktuálne sezóna funguje dohromady, sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fifa-21-recenze-cover-nahled.jpg

FIFA 21 (RECENZIA) – Zachráni next-gen update tohtoročný ročník?

Športové hry v roku 2020 schytávajú od hráčov a novinárov vlnu kritiky, pretože väčšina z nich išla v stopách malých inovácií za cenu plnohodnotnej hry. Výnimku tvoril eFootball PES 2021 Update, ktorý za nižšiu cenu priniesol aktualizáciu súpisiek a niekoľko vychytávok, ale gigant EA sa rozhodol vydať ďalší diel, teda FIFA 21. Lenže tvorcovia sa nijako zvlášť nepredviedli, a tak nádej na zlepšenie stavu zostáva iba v sľubovanom upgrade pre next-gen konzoly, z ktorého by sme sa podľa predstáv autorov mali posadiť na zadok. Podarilo sa?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nhl-21-recenze-cover-nahled.jpg

NHL 21 (RECENZIA) – Funkčný, ale hrdzavejúci stroj

Zámorská hokejová súťaž skončila po koronavírusových odkladoch len pred niekoľkými týždňami. Štart novej sezóny sa plánuje až na január budúceho roka, čo ale nemôže zabrániť vydaniu NHL 21. Ako každý rok ponúka EA digitálne kĺzanie po ľadových plochách severoamerických štadiónov, ktoré bežia na stále rovnakom engine a opäť nevyšlo na PC, ale snaží sa fanúšikom série priniesť niekoľko novôt do zavedených módov. Sú natoľko atraktívne, aby stálo NHL 21 za kúpu?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fifa-21-oznmeni-cover-nahled.jpg

FIFA 21 nemusíte kupovať dvakrát, jedna kópia bude fungovať na súčasnú aj novú generáciu konzol (OZNÁMENIE)

Poslednou dobou zmieta herným svetom chaos, ako to bude s hrami, ktoré si aktuálne kúpime na súčasnú generáciu konzol, ale vyjdú aj na PlayStation 5 a Xbox Series X. Všetko sme sa pokúsili vysvetliť v našich článkoch o prístupe Sony a tiež o mechanike Smart Delivery od Microsoftu. Vydavateľ Electronic Arts ide vlastnou cestou, čo sa ukázalo na oznámení FIFA 21. Upgrade staršej verzie na next-gen dostanete automaticky. Viac v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fifa-20-main-footballer-grin-nahled.jpg

FIFA 20 (RECENZIA) – Pouličný futbal a Liga majstrov pod jednou strechou

Lístie pomaly žltne, vietor sa preháňa po strniskách a blázni milujúci futbal majú už v plnom prúde rozbehnuté sezóny, alebo inak povedané, typické príznaky príchodu nového dielu série FIFA, tentokrát s číslovkou 20 v názve. Mnoho z vás skepticky hľadí na úvod tohto textu, pretože nečaká od aktuálneho dielu digitálneho futbalu žiadne novinky, a predsa sa jedna poriadna nájde – street futbal VOLTA. Či sa nám pobehovanie po asfaltoch a trávnikoch celého sveta páčilo, zistíte v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nhl-20-recenze-cover-nahled.jpg

NHL 20 (RECENZIA) – brnkanie na nostalgickú strunu

Športové tornádo, ktoré vtrhne medzi hráčov počítačových hier pravidelne každú jeseň, už za sebou zanechalo americký futbal Madden NFL 20, vydarený basketbal zaťažený mikrotransakciami NBA 2K20 a realistickú futbalovú simuláciu eFootball PES 2020. Napriek tomu, na obzore ešte čakajú ďalšie tímové súboje na čele s veľmi očakávanou futbalovou hrou FIFA 20 a hokejovou NHL 20, na ktorú sa pozrieme v dnešnej recenzii, analyzujúcej posun od minulého roka.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/madden-nfl-20-recenze-cover-nahled.jpg

Prinesie Madden NFL 20 (OZNÁMENIE) revolúciu v digitálnom americkom futbale?

Dlhodobé série od EA Sports sa tešia popularite po celom svete, vrátane našich končín. Napriek tomu sa na Slovensku niektorým tímovým zápoleniam nevenuje toľko pozornosti, koľko by si zaslúžili. Medzi nich určite patrí Madden NFL 20, teda svet amerického futbalu, ktorý sa síce reálne presadzuje na našich ihriskách, avšak medzi virtuálnymi hráčmi márne hľadá podporu. V našom oznámení si vysvetlíme, prečo je to škoda.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/3ccb8e10-2685-490d-b915-810b59db854b.jpg

FIFA 19 (RECENZIA) – Hviezdy zeleného trávnika vykročili na šampiónsku cestu

Niektorí vykríknu: „Konečne!“ Iní odfrknú: „Už zase?!“... každopádne v rozbehnutej jesene si nevieme predstaviť život fanúšika športových hier bez nového dielu futbalovej simulácie v podaní EA Sports. Tvorcovia sľubovali rad zmien oproti starším ročníkom a na nás teraz je, aby sme posúdili, či neklamali. Je FIFA 19 najlepší digitálny futbal na trhu? Zistíte v recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nhl-19-cover-recenze-small.jpg

NHL 19 (RECENZIA) – Už chýba len Frostbite

Hokej patrí k najobľúbenejším športom sveta, a hoci väčšina jeho fanúšikov pochádza zo Severnej Ameriky a Európy, postupne sa presadzuje aj do ďalších regiónov, predovšetkým v Ázii. Možno aj preto by si hokejová séria od EA konečne zaslúžila implementovať nový engine. Toho sa síce v aktuálnom NHL 19 nedočkáme, rovnako ako vydania na stolové počítače, napriek tomu ale nový ročník priniesol niekoľko zaujímavých inovácií. Viac v našej recenzii.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií