AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/aeg-electrolux-recenze-500-nahled.jpg

Napíšte recenziu na nový spotrebič Electrolux alebo AEG a získajte poukaz 20 eur na nákup na Alza.sk

Spotrebiče Electrolux a AEG ponúkajú pokročilé programy aj funkcie, vycibrený dizajn a skvelý výkon. Teraz máte navyše možnosť získať poukaz na ďalší nákup na Alza.sk vo výške 20 €. Stačí kúpiť niektorý z vybraných produktov a napísať naň recenziu. Prečítajte si viac Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/electrolux-cashback_1.jpg

Ušetrite až 580 eur s jarným cashbackom na spotrebiče Electrolux

Vybavte si svoju domácnosť novými spotrebičmi Electrolux, ktoré si môžete v období od 2. 5. do 30. 6. 2022 zaobstarať s úsporou až 580 eur. Široká ponuka zahŕňa množstvo modelov chladničiek, umývačiek, sporákov, rúr aj varných dosiek, vďaka ktorým sa chod vašej domácnosti posunie na vyššiu úroveň.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/electrolux-darek.jpg

Získajte štýlový darček za recenziu vysávača Electrolux

Ak vlastníte vybraný model vysávača Electrolux, môžete k nemu teraz získať praktickú súpravu na prípravu kokteilov v hodnote 26 €. Stačí iba v období od 24. 1. 2022 do 28. 2. 2022 napísať jednoduchú recenziu na váš spotrebič a štýlový darček zadarmo doputuje práve k vám. Prinášame vám bližšie podrobnosti k tejto zaujímavej akcii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ELX_cisticka-s-darkem.jpg

Kúpte si čističku vzduchu Electrolux a získajte praktický darček do kuchyne

Zakúpte si v období od 1. 11. do 31. 12. 2021 niektorý z vybraných modelov čističiek vzduchu Electrolux a získajte ako darček praktický Tyčový mixér EHB1-6SS alebo Fitness mixér ESB2500. K celej akcii prinášame podrobnejšie informácie vrátane konkrétnych modelov aj priebehu registrácie. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-electrolux-wq81-alrs.jpg

Tyčový vysávač Electrolux WQ81-ALRS (RECENZIA)

Tyčový vysávač sa stal dôležitou súčasťou našej domácnosti už pred niekoľkými mesiacmi. Pomáha nám udržiavať chaotickú domácnosť s dvoma malými deťmi v primeranom poriadku a čistote. Testovanie tyčového vysávača Electrolux WQ81-ALRS je zaujímavou príležitosťou na porovnanie rôznych modelov. Ako testovanie prebiehalo, a ako tyčový vysávač Electrolux obstál v našej domácnosti, sa dozviete v recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/air-conditioning-nahled.jpg

Najlepšie klimatizácie 2021 (PREHĽAD)

Horúci letný vzduch v byte na pohode nepridá. Zbaví vás ho klimatizácia. Ako ale takú klimatizáciu, vhodnú do bytu, vybrať? V našom prehľade odpovieme nielen na túto základnú otázku, ale rovno pridáme deväť tipov na tie najlepšie mobilné klimatizácie, ktoré si môžete tento rok kúpiť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cashback-vysavace-electrolux.jpg

Electrolux cashback: ušetrite až 90 € pri nákupe vysávača

Robotické a tyčové vysávače Electrolux vám ušetria veľa práce. Teraz vám navyše pri nákupe vybraných modelov vrátime až 90 €. Čo je pre to potrebné urobiť a ktorých modelov sa akcia týka?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Electrolux WP71-265W-nahled.jpg

Mobilná klimatizácia ELECTROLUX WP71-265WT (RECENZIA)

Zabezpečiť si teplo alebo naopak príjemný chládok presne podľa vašich požiadaviek je veľakrát veľmi neľahké. A preto je tu mobilná klimatizácia Electrolux WP71-265WT, ktorá zaistí kúrenie, chladenie, vetranie i odvlhčovanie vrátane filtra na prachové čiastočky. Testovali sme pre vás jednotlivé funkcie a overili komfort používania. Ako si mobilná klimatizácia viedla?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/a353b109-3757-425c-8a6a-2d5f066de6b8.jpg

Vreckový vysávač Electrolux Pure D9 model PD91-8SSM (RECENZIA) Jeden z najlepších vysávačov?

O vysávačoch z radu Electrolux PURE D9 výrobca tvrdí, že sú najlepšie, aké doteraz vyrobili. My sme podrobili dôkladnému domácemu testovaniu model Electrolux PD91-8SSM, aby sme sa presvedčili, či si táto novinka na trhu tak vysoké hodnotenie naozaj zaslúži. Ako obstojí vysávač Electrolux PURE D9 v praxi na rôznych typoch povrchov v domácnosti 4 + 1 s dvoma menšími deťmi? Dozviete sa v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/tycovy-vysavac-electrolux-ergorapido-nahled.jpeg

Tyčový vysávač Electrolux Ergorapido si posvieti na nečistoty

Mnoho ľudí túži po upratovačke alebo ďalšom páre rúk, ktorí by im pomohli s dokonalým upratovaním každého kúta ich domácnosti. Lenže nie všetci si môžu dovoliť platiť niekoľko stoviek mesačne za rýchle a perfektné upratovanie bez starostí. A tak tím zo spoločnosti Electrolux vytvoril domáci spotrebič, ktorý nielen uprace, ale môžu si ho dovoliť všetci. Tyčový vysávač Electrolux Ergorapido. Aké technické vymoženosti robia z tohto akumulátorového vysávača perfektnú upratovačku?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Electrolux_Ergorapido_banner_small.jpg

Electrolux ErgoRapido - šikovná séria akumulátorových vysávačov

Vysávače Electrolux ErgoRapidio sú dlhodobo medzi zákazníkmi veľmi obľúbené. Prečo to tak je a čím vynikajú? Na to sme sa pozreli v našom článku.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií