AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/lenovo-m2.jpg

Prejdeme sa na Lenove?! Kolobežka Lenovo M2! (RECENZIA)

Lenovo nerobí len notebooky a počítače - robí aj elektrokolobežky! A tak sme neváhali a Anete jednu zapožičali, nech ju otestuje! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/street-surfing-voltaik-nahled.jpg

Street Surfing VOLTAIK MGT 350: Keď sa vám po meste nechce ťahať s autom!

Uvažujete o skladnom a rýchlom približovadle, ktoré vás prevezie mestom a dostane vás tam, kde s autom ani nezaparkujete? Dnes si predstavíme Street Surfing VOLTAIK MGT 350, mestskú elektrokolobežku s pneumatikami, ktoré nikdy nedostanú defekt! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-11-pro-nahled.jpg

Filmová Sony Xperia Pro, autonómne kolobežky Spin, mobil so 120× zoomom a ďalšie! (NOVINKY)

Napadlo vám, že by ste mohli použiť mobil ako náhľadový displej na natáčanie? Ľudí zo Sony to napadlo a vznikol profesionálny - a naozaj drahý - profi mobil Sony Xperia Pro. Mimo to si predstavíme autonómne elektrokolobežky, mobil so 120× zoomom a ďalšie novinky! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Kolobezka.jpg

Ako vybrať kolobežku

Kolobežka môže byť dopravným prostriedkom aj zábavou pre všetky generácie, od detí až po seniorov. Existujú rôzne typy kolobežiek, od ktorých sa odvíja ich rýchlosť, kvalita jazdy alebo ovládateľnosť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/razor-logo-nahled.jpg

Razor – značka, ktorá stvorila kolobežkovú zábavu

Kolobežky, odrážadlá, hoverboardy, to všetko nájdete v portfóliu americkej značky RAZOR. Zároveň je firma za svoje inovatívne výrobky pravidelne odmeňovaná najrôznejšími oceneniami. Čo stálo v roku 2000 za veľkolepým úspechom značky RAZOR? Dozviete sa v našom článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/kolobezky-sxt-light-nahled.jpg

Elektrokolobežky SXT Light sa hodia nielen do mesta

Na elektrinu dnes funguje už skoro všetko. Elektromobily, elektrobicykle, hoverboardy, to všetko už si razí cestu slovenským trhom. Na cestovanie po meste sa však hodia aj elektrické kolobežky. Medzi ne patria aj SXT Light. Tieto mestské kolobežky zaisťujú pohodlnú dopravu, odolnú rýchlosť a dlhý dojazd. Čo ďalšie od nich môžeme očakávať?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-elektrickou-kolobezku.jpg

Ako vybrať elektrickú kolobežku

Elektrické kolobežky sú rýchly a kompaktný dopravný prostriedok, a tiež zábava pre väčšie deti a ich rodičov. Niektoré sú ideálne do mesta, iným nerobí problém ani terén. Na čo si pri ich nákupe dať pozor? Pomôžeme vám s výberom tej správnej elektrickej kolobežky.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií